New York :)

Jätte fint väder, men kallt. Jätte trevligt sällskap av Josse o hennes kille :) En riktigt mysig dag! TACK! :) Jag är helt slut (har ni hört det förut?, haha). Ska lägga mig o läsa en av Colleens skvallertidningar o mysa lite innan läggdags. Imorgon när ni firar nyår är klockan bara 6 på kvällen här, å när jag hurrar in nya året så är har eran nya dag o år redan börjat.. Lite märkligt.

Saknar alla hemma just nu :( Jobbigt. Men det går över.. Hoppas jag. Hoppas ni mår bra <3

Jätte mysig kväll..

Kom precis hem från min middag med det svenska crewet :) Josefin o Elina var verkligen två toppen tjejer o det var hur trevligt som helst! Först middag på mysig restaurang (men kall, men är inte direkt förvånad för det är ju kallt i alla hus o byggnader), o sedan blev det kaffe o varm chocklad på starbucks :) MYYS! :)

Kanske blir fika imon kväll, o även fira nyår tillsammans på torsdag! Jätte trevligt.
Nu blir det bums i säng för ska köra Meg å hennes vän Emily till gymnastiken kl. 8 imorgon. Sov gott! <3



Några rader om min dag.. So far.

Hej på er där hemma!
Nu ska jag snart iväg o äta med Nina o två andra svenska tjejer som bor här i närheten. Det ser jag verkligen fram emot jätte mkt! En av tjejerna kommer, tro det eller ej, i från Nybro. Hur stor är den slumpen? :)
Idag har jag tagit hand om barnen några timmar, vi såg en film o slappade mest. Sedan följde jag med Colleen o barnen o handla, för idag var ända dagen jag jobbar denna veckan, (för samma lön), så kände att jag ville följa med o hjälpa till.

Imorgon ska jag in till New York o träffa Josefin, en tjej som jag jobbade med på Ratsa. Hon är på semester här i New York så ska passa på o ses! Kul att det händer lite nytt :D Samtidigt längtar jag lite till vardagen då man väckte barnen på morgonen o var ledig fem timmar o sen jobbade några timmar till.. Det känns mycket lättare, än att vara ledig hela tiden o inte ha ett riktigt schema, för man vet aldrig riktigt hur man jobbar för planer ändras ganska snabbt i det här huset. På gott o ont. Jag skulle jobbat imon kväll, men nu behöver jag inte det längre ;D

Nu måste jag iväg.. skriver senare!
Kram kram


Utelaaast! Haha

Sitter hemma hos Nina dar jag aven ska spendera natten.. Efter en shopping runda o kvallsmat pa Mc D sa skjutsade hon hem mig klockan 11.30 o jag slog koden in till garaget o gick in. Dar finns en dorr som gar in till koket som aldirg forut varit last eftersom de har sakerhetskod till garaget, sa darfor brukar de aldrig lasa den om de vet att jag ar ute men kommer hem..
Men som ni sakert kan gissa sa var den last ikvall o dar star dumma jag utan nyckel! Ville inte ringa familjen o vacka dem eftersom Rob ska jobba imorgon, sa jag ringde Nina som kom tillbaka o raddade mig fran en natt ute i garaget. Haha :). Hande en skit marklig sak pa Mc D idag, men berattar med om det imorgon for nu ar jag helt slut.. Som vanligt, haha :).

Puss o Kram

Underbar dag med barnen :)

Idag sov jag till 20 över 10, vilket nog är rekord sedan jag kom hit, vilket också betyder att jag antagligen börjar känna mig mer bekväm här hemma :) O det är ju bra.. Runt klockan 12 åkte Rob o Colleen till vakan och jag var ensam med barnen. Efter påklädnad o lite Svamp Bob på tvn så åkte vi till ChuckyE Cheese tillsammans. Det är ett jätte bra ställe att ta barnen till där det både finns mat o underhållning.

Eftersom Usa är väldigt nervösa över kidnappning så får man en speciell vattenstämel när man går in med barnen, så barnen o jag har samma nr som sedan kontrolleras när man går ut så man har med sig rätt barn. Vi började med att dela på en stor pizza o efter det fick barnen sina lekpengar o sprang runt o spelade o lekte på alla maskinerna. De spelade videospel, åkte karusell, bowlade o hade hur kul som helst :) I vissa maskiner kan man vinna biljetter som man senare kan byte in mot olika vinster. Barnen hade hur kul som helst, så jag stannade med dem i 4, 5 timmar.. Måste säga att det blev lite långtråkigt för mig, för jag ville inte springa efter dem hela tiden, det är bra att de får vara lite själva. Framför allt när man är säker på att de inte försvinner någonstans på grund av säkerheten, så det är kanon! Nästa gång ska jag ta med en bok o läsa eller ngt medan de leker :)

Efter det åkte vi hem, jag "lagade" makaroni and cheese till dem, vilket dem äter bara för sig. I svergie skulle vi ju aldrig sitta o bara äta pasta, men det är väldigt vanligt här. Så middagen var verkligen inget problem. Efter bad blev det filmmys med popcorn, o det finns inget som jag gillar mer än att sätta mig framför en film med barnen, Em på ena sidan som kramar om mig o Just som ligger o kramar om mig på andra sidan. Dock får man vara beredd på popcornspill o dirckspill över sig, men det är det värt! :)

Föräldrarna kom hem vid 10, o då var barnen i säng. DOck sov bara en av dem, men ganska bra jobb måste jag ändå säga :) Hade en pratstund med Colleen oxå om vakan idag o om min dag med barnen. Skönt att prata lite med henne o har trevligt så man kan lämna den lilla tråkigheten från igår bakom sig.. Imorgon är jag helt ledig, men erbjöd mig att ta hand om barnen på kvällen om Colleen skulle märka att de mår dåligt efter begravning. Vi får väl se :) Hoppas ni mår bra där hemma! Visar lite bilder från idag...

Älsklings Barney på sin favoritplats på soffan..




Em precis innan ett viktigt lopp





Meg på cykelhelikoptern.. Med sina nya mobil som hon inte går ett steg utan.
Tack Tomten! haha




Jus o Em sitter i vibbrarande o rörande stolar samtidigt som de ser
en berg och dalbana på tvn framför sig :)





Vi gjorde ett 20tal id brickor :) Här är 4 på mig o barnen :)




Några av alla dem som barnen gjorde till mig :) haha

 


Jag mår bra!

Tänkte bara skriva några rader så att ni vet att jag är på bättre humör än vad jag var förut när jag skrev idag. (Tack Nina). Blev ganska besviken på familjen som inte kunde gå ner o berätta om deras ändrade planer, för samtidigit satt jag här nere o mailade alla svenska i området om att de ska komma till mig på tacokväll på tisdag o planerade att möte Josefin från Rasta att möta henne i  New York på onsdag. Så ganska tråkigt att sitta o planera allt detta o de kan inte komma ner o säga att jag var ledig i kväll o att de inte ska iväg till Washington?

Det är faktiskt ngt som jag har märkt med familjen.. Eller Nina o jag pratde om det.. Att de pratar ganska mycket o sen är det ganska lite som blir av. Blev inget florida. Ingen bio ikväll. Inget Washington..

Imorgon var det meningen att jag skulle med dem på begravningen, men de kom fram till att det är bäst att jag stannar hemma med barnen hela dagen istället, för de vill inte att barnen ska vara med på vissa delar, så det blev enklast så här. Däremot fick de följa med på måndag, o likaså jag, men jag sa att om de inte tror att barnen behöver mig så stannar jag hemma, för jag har jag inte träffat damen som gick bort, o jag känner att om jag följer med bara för att, så hade jag känt mig ivägen.. Hade barnen behövt mig hade jag ju självklart åkt med. Men det trodde dem inte, så jag tar nog tillfället till en dag hemma i huser utan barnen.. Haha.

Nu ska jag sova.. Måste bara säga att jag hade en jätte trevlig kväll hemma hos Nina o förstår inte var tiden tog vägen. Tittade på lite youtube-klipp o så, men annars beståd kvällen bara av en massa massa prat! Kul o ngt som var välbehövligt. Man behöver lätta sitt hjärta ibland :) Tack Nina, så glad över att jag har dig så nära.

Sovdags, Kram Kram

Nina räddar mig igen..

När man är så långt borta från alla hemma, o det är jul, o man saknar all trygghet man hade hemma o alla underbara människor man hade i sin omgivning, så blir man ganska lätt ledsen. Tillexempel om man trott att man skulle jobba ikväll o  sedan varit hemma hela dagen bara för det, o sen trott att man är ensam i huset tis-ons o gjort upp en massa roliga planer för de två dagarna, o sen får reda på att MAN  INTE JOBBAR IKVÄLL O MAN ÄR INTE ENSAM PÅ TIS-ONS SÅ ALLA PLANER MÅSTE STÄLLAS IN. Då blir man ledsen.. o lite besviken för att ingen bara kunde gå en trappa ner, knacka på min dörr o berätta det för en...

Tur att man har Nina som man kan rymma till som alltid tröstar o ställer upp no matter what! Så, min lördagskväll kommer nu spenderas med Nina o hennes tvilligar :) Tack nina <3

Just nu saknar jag alla hemma så oerhört mkt! Tack gode gud att jag har pappas o martins besök att se fram emot den 29 januari..


Julafton.. Lovely, but finally over.

Jaha, då sitter man här igen.. Jätte trött o orkar inte skriva men gör det ändå. (för din skull nina, haha). Dagen har varit vädligt bra. Morgonen var jätte mysig, och dagen med.. Kan inte förstå att jag satt för 4 veckor sedan o grät miljoner tårar över att jag skulle vara här över julen o inte fira den hemma. Det låter så fjantigt just nu.. Men jag ska inte ljuga, jag har saknat familj, pojkvän o släkt jätte mycket, men det har även varit två dagar fyllda med minnen som jag kommer vara tacksam över hela livet.. O visst har det varit jobbiga stunder, runt 5 idag så klarade jag inte mer o var tvungen att gå ner på rummet o gråta lite, men som tur är har man underbara vänner som ställer upp. TACK NINA! Runt 7 åkte jag hem till henne, o våldgästade hennes värdfamilj på deras kalas de hade för farfarn som fyllde år. Haha! Det var skönt att prata lite svenska o vara med någon som vet hur man känner. Vi åt tårta o sedan såg vi på den hysteriskt roliga filmen The Hangover.. SE DEN! Helt underbart rolig. Yousif, kommer du ihåg när vi såg den på bio? Den är verkligen hysterisk!

Nu ska jag börja se en film innan jag antagligen somnar framför den.. Får skriva lite mer imorgon o berätta lite mer om gårdagen o idag.. Även om jag haft en jätte mysig jul, så måste jag säga HALLELUJA för att den är över.

PUSS O KRAM PÅ ER!





Merry Christmas :)

Barnen hade tur för tomten kom under natten, tydligen så kommer tomten till elaka barn oxå.. Haha, nej, det var elakt skrivet, mina barn är underbara! De sov till o med till 8 innan de vaknade o sprang ner till mig o hoppade i min säng för att väcka mig! :) Jätte mysigt!

Sedan sprang vi upp till vardagsrummet där tomten lämnat en massa fina, många o (dyra) presenter. Haha :) Meg fick en mobil av tomten, vilket Colleen o Rob har sagt nej till, så förhoppningsvis så håller hennes tro på tomten ett år till efter att hon fått mobilen. Hon fick även en kamera. Justin fick massa spel och saker till wii, Em fick fina skor, o målargrejor o ja.. En massa saker! Jätte kul att se deras ansikten! Mina presenter var en succe oxå, trots att de fick så mycket fina saker.  Colleen o Rob blev väldigt glad över det jag gav dem..
Tror inte jag har berättat vad jag köpt till alla? Om jag har det ber jag om ursäkt för upprepningen.

Till äldsta tjejen köpte jag 3 böcker, för hon älskar att läsa. Det var böcker som jag visste att hon ville läsa. Till Em, mellersta tjejen köpte jag ett halsband (från Macys, rea 20 dollar, Yes!) där man kan byta berlocker på. Till Just köpte jag ngt som han älskar.. det är små plastbollar som när man rör vid metall så öppnas dem o förvandlas till ett monster.. Haha. Han har kanske 20 st, men köpte två andra modeller som nyligen komit ut, så det tycke han var coolt. Tjejerna fick även var sin kudde som det står; my best friend, men ett kort på mig å varje tjej i.. Just fick ett kort på honom där jag satt in hans ansikte på en kropp med baseball-kläder!:) 

Till Rob o Colleen köpte jag en pepparkaka som man gänger i julgranen. Hände även på en broch som jag köpte från sverige med både sveriges o usas flagga på. De fick även två fotoalbum som jag börjat fylla på med bilder, o som jag såklart ska fortsätta fylla på i, med alla minnen vi kommer få under det här året. Jag köpte även en liten sak till Colleen att hänga i julgranen som det står HOPE på, eftersom det är ganska sorgliga tider för henne o hennes familj eftersom farmor gick bort.

Nu till det roligare! Mina julklappar! (A) HAHA! Jag hade verkligen inte förväntat mig så mkt av dem.. Men deras presenter var verkligen jätte bra! Jag fick lite småsaker som öronhängen, strumpor och sånt. Sedan gick jag tofflor/skor från emu, jätte fina! Letade upp dem på en hemsida hemma, där kostar de 800 kr. Men här är de nog 3-200 kronor billigare. Fick även... BILJETTER TILL MAMMA MIA PÅ BROAD WAY! Nina och Elin har oxå fått det, så den 30 januari går vi dit tillsammans. :) SKa bli superkul. Försök hitta en bättre present till en svensk i Usa, haha! :) Ska bli jätte kul verkligen!

Skriver senare, för nu kommer Syster med barn o Mormor o morfar, så vi ska äta o fira jul nu :) Berättar mer om gårdagen, men måste säga att det var en jätte mysig dag! <3 Kram på er alla!


Skorna och Mamma Mia biljetterna :)


<3

Jag har haft en sådan underbar kväll att jag själv nästan tror att tomten ska komma i natt.. Haha :) Underbar familj med underbar släkt som har fått mig att känna mig så välkommen ikväll. Mer vill jag inte säga, för snart kommer tomten, och då måste alla i huset sova.. O jag vet att jag har tre förväntansfulla barn som vill ha en pigg au pair imorgon :) SOV GOTT o GOD JUL <3

God Jul Sverige :)

Tyvärr gick gammelfarmor bort idag, vilket är jätte sorligt för familjen, men tycker ändå att de klarar sig bra.
Visar en bild i från kvällens chokladbolle-bakning.. Lyckades väldigt bra, mycket bättre än med pepparkakorna iaf. Fast man kan nog inte misslyckas med chokladbollar i o för sig..
Klapparna är köpa o inslaga, känslorna känns som att de är under kontroll även om man saknar alla hemma oerhört mkt så är julstämningen faktiskt på väg....  Har ju faktiskt en dag till på mig eftersom de firar jul den 25, så ska nog lyckas bygga upp lite julstämning faktiskt :)

Till er där hemma, så önskar jag er en riktigt God Jul och en underbar dag med familj o släkt. Uppskatta varandra! Man glömmer bort det så himla lätt... Mycket lättare att se vad man hade när man sitter så långt borta som jag gör just nu. Måste säga att jag är oerhört tacksam över tidsskillnaden, för när jag vaknar imorgon så börjar julafton i sverige lida mot kväll. Det betyder att jag sover bort en stor del av julen där hemma vilket är bra eftersom det blir färre timmar då man längtar hem o önskar vore hemma.. <3

Familj, Släkt o Vänner; Jag älskar er, God Jul.





Chokladbollar och grisiga händer :)





Julklappana är på plats under granen..




Jus och Meg, söta i sina tomteluvor..


Tråkiga nyheter i jultider...

Vaknade av att telefonen ringde idag lite innan 7, och Joan, barnens mormor ringde o grät. Hon frågade efter Colleen, som redan var på tåget till jobbet i NY, o berättade att hennes mamma, alltså Colleens mormor, är på sjukhuset o inte har många timmar kvar...

Känns jätte tråkigt, och blir så ledsen över att något ska hända familjen nu precis innan jul. Vet inte hur myket det kommer att påverka julfirandet, men hoppas att mormor Joan o Colleen o hennes syster lyckas må tillräckligt bra så att de får en bra jul ändå.. Just nu vet jag inte så mycket mer..... Förhoppningsvis så vänder det ju o gammelmormorn blir bättre.

Skirver när jag vet mer.. Colleen o Rod är på väg hem iaf.

Yousif <3

Jag saknar dig.



Idag..

Lekt i snön, Ätit på Mc Dolnads, Sett film, Spelat spel. En kort sammanfattning av min dag med barnen. Nu säger en sjukt trött Malin godnatt, eller godmorgon om det passar bättre :)




Fredagen i NY

Idag klockan 3 kom jag hem från en jätte mysig helg i New York. Däremot har jag bara sovit ungefär 7 timmar på hela helgen, så är väldigt trött just nu, så tänker bara skriva en snabbis om i fredags så fortsätter jag att berätta om lördagen imorgon istället :)

Runt klockan 4 igår så körde mig Rob till tåget och vid 6 träffades jag och Emilia utanför Madison Square Garden. Efter det började letandet efter vårt hostel, vilket slutade med att vi gick världens omväg, men man lär sig väldigt mycket av att gå fel och vi hade trevligt, så ingen större fara skedd. När vi äntligen hittade till hostelet lämnade vi bara våra saker och gav oss ut i New York igen för att andas in julstämning. Och det var hur mysigt som helst!

Först gick vi till time square, vilket var en mkt häftigare upplevelse än vad jag trodde. Det var såå coolt att stå där mitt bland allt, framför allt när det var så mörkt ute. Efter det gick vi mot Macy's och tittade på julskyltningen där och gick även en runda på Macy's smyckesavdelning där det fanns en hel del "vill ha-smycken". Sedan fick vi runt och tittade på alla juldekorationer, och självklart den stora välkända julgranen vid Rockefeller center. Satt även och drack varm chocklad i Bryant-park, vilket var sååå mysigt.

Klockan 1 kom vi tillbaka till rummet och då var vi helt slut efter att ha vandrat runt i nästan 7 timmar.. Längtar efter att lägga oss i sängen och SOVA i vårt överraskande frächa hostel. Trodde vi ja? 3 timmar sov jag den natten på grund av det där jävla satans elementet. Hur mycket jag ens överdriver så skulle det inte vara tillräckligt. Det var som att sova på ett industriområde. Jag fattar inte hur Emilia kunde sova, för jag var tvärvaken. Det var omöjligt att stänga det ljudet ute helt enkelt...

Här kommer lite bilder från min mysa fredag :)



Time Square - Låg bara 7 min från hostelet




I was there ;D





Macy's julskyltning




Bryantpark - hur mysigt som helst!




Välkända julgranen




Skridskobanan brevid julgranen :)




Julgranen med Rockefellercenter i bakgrunden



Tack Emilia för en jätte mysig fredag! :)


Det var allt från fredagen! :) Skriver om lördagen imorgon, men kan avslöja att den innehöll mycket shopping, snö, högklackat, klänning, VIP, Cascada och en trevlig stund med tjejerna :) Imorgon kommer jag antagligen vara helt slut för till mina små barns glädje så är deras skola inställd imorgon på grund av snön (skit fjantigt, men det är så här, skolan blir inställd om det har snöat mycket). Och eftersom föräldrarna ska på julfest imorgon efter deras jobb så kommer jag ta hand om barnen från morgonen till sent på kvällen.Colleen sa att hon kan åka hem från jobbet och skita i festen, för man fårbara jobba 10 timmar om dagen, men jag ställer gärna upp för dem eftersom jag vet att de kommer och har gjort det för mig. Så imorgon blir det antagligen bio med barnen, kul!


Från hostelet i NY

Hej på er där hemma, fick lite tid över så vill bara skriva att allt är bra med mig och att vi har mött upp nina och caroline så nu är vi alla fyra tillsammans och väntar på att röra oss upp mot Manhattan igen för att shoppa loss! Lovely! Hostelet är ganka fräsht, helt okej faktiskt, men sov typ inget i natt för elementet låter som fan.

Aja, nu är det shopping som gälller och utgång ikväll.
Hörs imorgon igen! Puss, Kram 


NEW YORK I HELGEN

Om två timmar tar jag tåget mot New York för att möta upp Emilia. Ikväll ska vi bara gå runt och andas in all julstämning som finns i New York. Kolla på all julskyltning, gå runt i lite butiker, se den stora julgranen och sånt :) Ska bli så himla mysigt, hur ofta får man tillfälle att vara i New Yorj i juletid. SÅ det ska bli super kul.

Imorgon kommer Nina och Caroline in oxå, och då blir det shopping hela dagen lång. På kvällen drar vi på oss festklänningarna och högklackat och ger oss iväg till Webster Hall för utgång och lyssna på Cascada som uppträder då. KUL! :)

På söndagen åker vi hem igen, när vet jag inte. Beror på hur mycket pengar vi har kvar sedan lördagen, haha! Jag får låna mina värdföräldrars tågkort, så jag åker gratis in till New York vilket är kanon! :)
Hoppas ni alla får en jätte bra helg, skriver på söndag när jag kommer hem!
KRAMAR

SOVA

Jag är hur trött som helst just nu, men vill bara skriva ett kort inlägg så ni vet att allt är bra med mig :) Idag har jag varit med Nina och hennes 2 åriga tvillingsystrar. Hon var så snäll och slingade mitt hår. Tydligen ngt som jag bara tillåter libaneser att göra (Shirin gjorde alltid mitt hår innan). Det var en jätte mysig dag och hon bjöd på lunch! Kanon :)

Haft en mysig dag med barnen. De har varit ganska snälla idag. Vilket är skönt för igår var de som odjur allihopa. Em mådde dåligt och fick vara hemma från gymnastiken, som tur var mådde hon bra så fort Rob ringt och sagt att det var okej att hon var hemma från den.. Hmm, barn..

Vill passa på att tacka min underbara farmor och farfar för det fina julkortet jag fick igår, men framförallt det fina brevet de hade skrivit! <3 Att få post hit är verkligen det bästa jag vet. Då känner man verkligen att folk minns en där hemma och så känns det verkligen som man bor här eftersom man får brev hem hit. Så fort jag kommer hem varje dag kollar jag brevlådan det första jag gör, så alla är vädligt välkomma att skicka brev, mamma, pappa, yousif eller bexi har adressen :)

Sov gott alla :) Imorgon eftermiddag bär det av till New York, skriver innan jag åker! KRAM

Julmusik i skolan..

Ikväll var vi och lyssnade på Meg när hon och hennes klass sjöng julsånger. Det var jätte mysigt att se. Innan Meg gick upp på scenen så var de som är ett år yngre än henne uppe och sjöng. I en av låtarna så skulle man klappa händerna i takt, och en kille som stod där, klappade alltid helt ensam när ingen annan klappade, och jag kunde inte hålla mig för skratt. Det var verkligen hemskt. Skrattet smittade av sig till Rob och Just hängde på, men vet inte om han fattade vad vi skrattade åt rikgit.. Hade verkligen skuldkänslor efteråt, men det var så himla roligt att se, haha! Snacka om att jag är en underbar au pair.

Megs klass sjöng iaf jätte bra :) och det var så mysigt att höra dem sjunga. Verkligen julstämmning på hög nivå. Visar några bilder från idag och även 2 bilder från igår då Just och jag gick loss med kameran!
Just det! Biljetterna till Pappa och martin är bokade! Känns hur bra som helst! <3

Sov gott alla <3




Megs klass



Meg i svart klänning <3




:)





2 fotomodeller ;D


Good News :)

Imorgon ska jag och pappa boka biljetter till honom och Martin :D Så den 29 januari får jag besök här! Och det är så underbart att ha ngt att se fram emot! I'm soooo happy! :) Det kommer bli hur kul som helst! De kommer vara här i lite mer än en vecka :) Det är en glad tjej som lägger sig i kväll, men väldigt väldigt trött. Sov gott!

Julklappsjakt..

Nu ska jag snart i väg med Elin och hennes minsta tjej Maggie för att kolla lite julklappar till familjen här i USA. Vet ungefär vad det är jag ska köpa. Eftersom vi alltid spelar mkt spel så ska jag köpa ett sällskapsspel till alla barnen och sedan lite saker till var och en vid sidan om som böcker, nagellack, smink och bilar. Måste kommer på ngt att köpa till föräldrarna, det är verkligen långt i från lätt..

Imorse bråkade barnen jätte mkt, och jag glömde att jag släppt ut våran hund Barney, så efter 20 min kom jag på det och släppte din stackarn.. Oj oj oj vad arg han var på mig. Han viftade inte ens på svansen när jag öppnade därren för honom. Men jag mutade honom med lite godis så vi blev vänner ganska snabbt :)
Ha en bra dag, skriver i kväll!


Packet och julkort..

Mamma, idag fick jag ditt packet som du skickat! Tusen tack! Gulligt av dig att slå in packeten fast du var tvungen att skriva på tulldeklarationen vad det var i dem! HAHA, jag försökte att undvika att inte läsa, men det var ju inte så lätt! Haha :) Jag har inte öppnat dem iaf, utan Colleen tog dem och ska lägga dem under julgranen när det blir dags för det! Tack Rune och Martin oxå! :)

Fick även ett julkort av Ingemo, Kaj, Joakim och MonaLisa, blev så himla glad! Tack tack tack! Nu ska jag prata lite med mina tjejer om helgen, och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag kanske till Nina och även en runda till gymet. Imorgon kommer jag nog ha väldigt goda nyheter att berätta, iaf väldigt goda nyheter för mig, och det kommer verkligen ge mig ngt att räkna dagarna till, men mer om det imorgon när allt är spikat och klart! :D

Sov gott, Kramar Malin

Om gårdagen på IKEA..

Jaha, då har man gjort det som varenda svensk au pair har på sin  "måste göra-lista". Besöka ikea. Och fast man har varit där hur många gånger som helst (eller hur pappa? hahahah), så var det så himla mysigt att gå runt och se samma gamla möbler igen, läsa alla svenska namn och förstås äta potatis, köttbullar, brunsås. Eller i detta fall - potatismos, köttbullar och brunsås. Det är inte direkt någon favorit hemma, och trots att IKEA antaligen inte gör den godaste maten så smakade det så gott! Och så hemma! Haha.

Jag fick en sådan otrolig hemlängtan precis när vi kom in, och jag ville bara hem till Mamma och Pappa och krama om dem och titta på alla Ikea möbler vi har i huset och lägenheten istället. Men det gick ju tyvärr inte. Som tur var hade jag ju Nina med mig, och det var ju inte så illa! :) Haha.

Shoppade loss nästan hela lönen igår, ILLA! Men vem vet när man är på ikea nästa gång? Köpte ett överkast (dem har inte det här i Usa, de har jätte fina täcken som man sover i och har som dekoration. Skyddar dock inte mot smutsen från barn med skor som hoppar och leker i sängen). Sen köpte jag lite vaser, ljus, ljuslycktor, fotoramar och blommor. Och det bästa av allt - algrehns billar, tomteskum, ballerinakex, chocklad. Köpte även köttbullar, lingonsylt och brunsås så jag kan laga det till familjen någon gång i veckan :)

Efter ikea så åkte vi till Victoria Secret och jag köpte världens skönaste nattlinne! Enkelt men jätte fint. Sitter fortfarande med det på mig, haha.. Ibland så är det faktiskt okej att ha en sån dag :) Veckan ser lite annorlunda ut, idag är det mkt aktiviteter, och föräldrarna har en julfest på torsdag så då är jag själv med barnen hela kvällen. På onsdag ska jag med familjen till barnens skola och lyssna när Meg sjunger med sin klass. Fredag, Lördag och Söndag blir det New York med tjejerna, men mer om det när det närmar sig..

Idag har jag föresten varit här i en hel månad.. 11 more to go!
Kram på er alla!











100 % julstämning.. : )

Idag har jag bara varit hemma i huset med familjen och umgåtts med dem fast det är min lediga dag. Men kände att jag ville ha lite kvalitetstid med barnen, eftersom veckodagarna är fulla med läxor och aktiviteter. Så idag under förmiddagen så började jag, Jus och Em med att göra en papparkakssmet, från grunden. Här i USA finns det ingenting som man gör från grunden, det finns färdigblandade muffins och kakmixar på precis allt, men just det här bestämde sig föräldrarna för att vi ska göra från grunden, hahaha! Det gör vi ju inte ens i Sverige.

Men iaf.. Vi gjorde ganska bra ifrån oss, kändes det som, och ställde in smeten i kylen. Runt 5 tiden så åkte jag och hela familjen iväg för att köpa en julgran. Och då pratar vi julgran. Vi köpte den största vi kunde hitta (förstår att ni inte är förvånade, allt är ju stort här), och sedan åkte vi hem för att pynta den. Vi satte på julmusik, dansade och sjöng och hade det jätte roligt.

Granen är som sagt gigantisk och har röda/blå/gröna/gula/oranga små ljus i, och en miljon olika dekorationer som hänger i den. Allt ifrån bilder på släkt, barbiedockor, godis, målade teckningar till svindyra kristalkulor. Resultatet? Väldigt personligt men ganska osmakligt, haha :) Det var verkligen jätte mysigt att få vara med familjen och klä granen och det kommer verkligen vara ett minne för livet.

Efter det satte vi igång med pepparkakorna, och det visade sig att degen mer var som en smet, så det var helt omöjligt att ens röra den. Så vi fick hälla i hur mkt mjöl som helst, och efter det så blev det bättre, men ändå långt ifrån bra. Vi lyckades göra två plåtar, men den första brände vi. Den andra brände vi inte, men de blev ändå  oätbara. Men imorgon ska jag till IKEA med Nina, så då ska jag köpa pepparkakor till familjen så det får känna hur det ska smaka och att det faktiskt är gott. Haha. För dessa var verkligen en flopp.

Här kommer lite bilder från dagen...



Em, lyckligt omedveten om hur resultatet skulle bli.. haha :)



När vi köpte julgranen träffade vi Santa Clause :)



2 små tomtar



Våran färgglada julgran



Med Robs hjälp satte Meg änglen på sin plats :)




Jag och Em :)


Och så kom vintern..

Över bara en natt så kom vintern hit, och fy fan vad kallt det har varit idag. Det har gått från att ha varit 15 grader för 3 veckor när jag kom, till att gå ner till 10 grader och sol, till att gå ner till 3 grader och iskalla vindar. Dagen har varit väldigt slapp. Jobbade bara 3 timmar på morgonen och 3 timmar på eftermiddagen. Rob jobbade hemma idag, så när jag kom hem från elin så hade han redan fixat Megs snacks och sedan skjutsade han henne till gymnastiken. Så det slapp jag idag. Vägen till Megs gymnastik tar ungefär 17 min dit och 23 min hem (mer trafik då) och det måste vara världens tråkigaste väg, så jag var väldigt glad över att slippa köra henne idag.

Idag var jag hemma hos Elin och bakade cupcakes med henne och Maggie. Ska försöka lägga upp bilder senare när elin har skickat några. Var asbolut inga problem att baka eftersom man bara häller i vatten, olja och 2 ägg och sedan pulvermixen och rör om och sen är det färldigt. Walla!

Ikväll ska jag umgås med Nina och Elin. Blir nog att bara ta det lungt och se en film eller ngt. Elin kommer hit nu så vi ska nog fixa ngt att äta tror jag. Vill ha soppa för det så kallt.. Problemet är att alla i Usa har det så jävla kallt i sina hus. Jag förstår inte hur de kan leva så här. Just nu sitter jag i ett linne, en lång armad tröja och en tjocktröja över.. och då är jag inomhus? Jag förstår inte varför dem inte fryser? För det är ju knappast så att de inte har råd att betala värme.. Haha.. Jag har ändå tur, för i vissa hus är det ännu kallare. Idag köpte jag en jätte varm och mysig morgonrock/kofta. Det behövdes verkligen!

Nu måste jag avsluta.. Lägger upp några bilder från när jag målade Ems naglar tidigare idag. Imorgon ska jag bara vara hemma i huset och ta det lungt, och på kvällen ska jag med familjen och välja julgran och sedan pynta den tillsammans med dem. Det ska bli jätte mysigt. Kram på er alla och hoppas ni haft en trevlig fredagskväll!











Ös regn...

Idag på förmiddagen regnade det hur mkt som helst. Att bara gå 5 meter in i bilen gjorde en helt dyngsur. Riktigt rugigt. Dagen har varit bra, men är ganska trött just nu. Morgonen gick mkt bättre idag än igår, och vi dansade och sjöng julsånger eftersom vi hade gått om tid innan vi skulle gå till skolbussen. Efter skolan var jag själv med mellan barnet Em, vi dansade och sjöng tills vi var helt svettiga (alltså två träningspass idag nästan). Jus var på en playdate och Meg hade gymnastik som vanligt. Låter bilden nedanför visa vad jag menar med att det regnade mycket idag.

Nu ska jag sova, Imorgon ska jag hem till Elin och Maggie och baka muffins :)
KRAMAR!



...:S...

Jag har nyss varit på gymet och haft ett möte med en personlig tränare. Jag dör. Jag skriver senare när det inte gör så ont när jag rör mina armar.. Om det någonsin kommer gå över vill säga....

Jobbig dag..

Ur ett samtal i morse mellan mig och 6 åriga J:

Jag - Sweetie, ta på dig jackan.
J- NO! Jag vill inte.
Jag- Du måste, det är kallt ute.
J- Jag vill inte, jag ser tjock ut i den!
Jag- Nej, det gör du inte alls. Sluta tramsa. Ta på den nu.
J- Nej säger jag, jag vill inte ha den.
(jag tar fram jackan och säger igen att han måste och han tar motvilligt på den)
J- Jag längtar tills jag är gammal nog att säga till dig att du ska åka hem till Sverige!

Unge! Snacka om att jag blev både arg och ledsen när han sa så. Inte nog med det så bråkade alla ungarna hela morgonen med varnadra, så jag var helt slut när det äntligen var dagt för dem att gå till skolbussen. Men, till detta bör tilläggas att de varit jätte söta och snälla efter skolan, och J och jag är vänner och han har sagt att han inte vill att jag ska åka hem, och att han älskar mig. Sen fick jag även en stor puss på munnen. Så nästa gång han säger ngt sånt så ska jag lova mig själv att inte bli ledsen.

Idag har jag varit med Nina ett tag. Hur trevligt som helst! Imorgon klockan 9 har jag möte med en personligtränare på gymet. Ska bli intressant. Nu ska jag sova, för jag har jätte huvudvärk. Ett jätte tack till mormor och morfar för namnsdags kortet och till Mimmi och Göran för julkortet och bilderna. Det gjorde min dag! Eller först blev jag ledsen och rörd, men sen blev jag jätte glad :) Haha..

Sov gott alla, Saknar er!


.......

Jag har inga ord. Imorse åt mina barn munkar med glasyr till frukost. Föräldrarna var lediga från jobbet idag för att julhandla, och så hade vi munkar över från i går och Jus frågar pappa R om han får äta 2 munkar till frukost, och jag skulle precis börja skratta, och då säger R; Ja, det kan du.. ge till dina systar oxå. Jag dör. Jag tycker ändå att min familj är ganska hälsosam. Tänk på de familjerna som inte är det.. Jag blir mörkrädd.

Sov gott alla! <3

3 veckor i Usa, Nu börjar 4:e..

När jag tänker på att jag varit borta i 3 veckor så tänker jag två saker. Det första är: Shit, 3 veckor! Så länge! Tiden går faktiskt väldigt snabbt! 2 veckan när jag mådde dåligt gick ju inte så snabbt, men veckan efter var ju över på ett kick. Och helgen som jag nyss hade? Jag var ju ledig 2 dagar? Var tog dem vägen? Haha! Tänk att jag har varit här i 3 hela veckor.
Men.. Samtidigt som jag känner att tiden gått snabbt, så känns det som att jag varit här så himla mkt längre. Det låter kanske märkligt, men det känns som jag varit här i 2-3 månader. Antagligen har det att göra med att allt är nytt här, så hjärnan, kroppen, sinnen jobbar hela tiden med alla nya intryck och förändringar, vilket gör att det känns som man varit här mkt längre eftersom man börjar få (lite) koll på allting..

På länken här nedan har vi en nedräkning tills jag och mina vänner jag fick på au pair skolan slutar att jobba hos våra familjer och har slutfört vårt år med dem.
http://timeanddate.com/counters/customcounter.html
day=15&month=11&year=2010&hour=00&min=01&sec=00&p0=861


Där finns allt från dagar till sekunder! Bra att ha om man inte orkar att sitta och räkna hur många minuter till som man ska stanna i Usa, haha? :) Aja.. lite kul är det iaf.

Idag tror jag att jag ska iväg en runda hem till Elin. Var länge sen jag träffade henne.. Så ska ringa henne nu :) Om det inte blir av så tar jag nog en runda till gymet nu under dagen, och sen fixa klart med fotoramarna så jag kan hänga upp dem på väggen.

Hoppas allt hemma mår bra! Ikväll ska jag försöka lägga upp lite bilder från au pair skolan, har ju inte hunnit göra det ännu.. Internet var ju så dåligt på skolan så kunde inte blogga, men ska försöka att skriva lite om det oxå.
KRAM PÅ ER! <3


Mina inköp från igår.. :D


Här kommer det jag köpte igår i NY. Vi hittade en så himla bra affär mitt i NY med jätte fina och moderna kläder, till inga pengar alls! Hur bra som helst. Nackdelen var att det var ganska mkt kläder och ganska stökigt och inga ställen att prova om kläderna passade, så du var tvungen att chansa. Personalen var så otrevlig att man blev mörkrädd, men för de kläderna till de priserna så var det värt det och det blir lätt återbesök!





Tunika - 80 kronor




Linne - 70 kronor





Kjol - 80 kronor




Klänning - 150 kronor, Älska den eller hata den, I love it!


Vi var även inne i en jätte fin sminkbutik som heter Sephora och tittade. Där inne unnade jag mig att köpa mineralpuder från I.D - vilket kostar ganska mycket pengar. Men lyssna på det här! Jag fick hela kittet på bilden, vilket innehåller 4 olika doser med puder, 3 bostar och en underlagskräm för 60 dollar - 402 kronor! I Sverige får du betala minst 350 kronor för en dosa med puder, och minst lika mkt för bara en av bostarna. Så det var ett bra köp. Det var rea, så egentligen skulle det kostat 1070 svenska kronor, vilket även det är väldigt billigt. Men som sagt så var det rea, för här är det tydligen rea innan jul istället för efter. Märkligt kan man tycka.






Mer om gårdagen i NY..

Som jag skrev lite snabbt igår, så mötte vi på några problem igår, men lyckades på ngt sätt klara oss ganska bra ändå.. Dagen började med min väckarklocka ringde klockan 8, och jag bestämde mig för att sova 10 minuter till, det kan ju inte skada? 10 minuter senare - Klockan 9 (A), rusar jag in och väcker Nina som sovit över, och vi förstår ganska snabbt att vi inte hinner med tåget 9.20 utan får ta nästa 10.20 ist. Så vi har ju gått om tid, men efter en trevlig fruksot med min värdmamma blev klockan 10 i 10, och vi får rusa ner till mitt rum för att slita på oss kläder och åka! R, pappan, körde oss till tågstationen, då jag på vägen kommer på att jag glömt min mobil hemma. TYPISKT! Som tur är hade Nina sin med sig, så vi klarade oss.

Väl i NY skulle vi möta upp Caroline från au pair skolan och en svensk kille hon lärt känna vid namn Johan. Lyckligtvis (trodde vi) så hade vi lagt in Johans nummer i Ninas mobil, så även om jag klantat mig och glömt min mobil så hade vi fortfarande hans nummer så vi kunde ringa och bestämma var vi skulle ses. TRODDE VI! Efter att försökt ringa i en timme börjar vi förstå att ngt är fel eftersom det inte går att ringa till numret som vi hade. Så, Nina och jag fick klara oss själva, vilket vi gjorde jätte bra, men självklart blev vi lite besvikna eftersom vi saknat Caroline och verkligen ville träffa henne. Men vad skulle vi göra?

Nina och jag åt lunch, shoppade, tittade på all julskyltning.. Efter det beslutade vi oss för att gå till Victoria Secret, så vi börjar röra oss ditåt (trodde vi, men oj så fel vi hade) Iställlet hamnde vi mitt i Chinatown, vilket var kul att se, men samtidigt världens största omväg, Haha. Men, ur detta kom ngt gott.. Precis när vi kommit ut från Chinatown, på väg mot VS, springer vi in i Caroline och Johan! HUR STOR ÄR CHANSEN LIKSOM? Snacka om glädjebrus! :) NY är tydligen inte så stort som man kan tro! Haha :) Det blev iaf en fika med Caroline och Johan på Starbucks innan vi sprang ut i ruskvädret igen för att ta tåget hem.

En toppen dag trots ovädret! :) Nu ska jag lägga upp lite bilder på kläderna jag köpte igår! Enjoy!



Jag, Caroline och Johan, glada efter att sprungit in i varandra! :)






Genom ett regnigt och snöigt New York

Idag har jag och Nina varit inne i NY och det har verkligen varit en händelserik dag! Vi har nästan inte sett ngt av själva staden eftersom vi hela tiden har fått gömma oss under våra paraplyer. Alla invånare i NY verkar äga vägen de går på vilket resulterar att man nästan blir halshuggen av alla paraplyer, haha.. Trots många hinder idag, så har det alltid rullat på och vi har klarat oss igenom allt och resultatet blev en toppen dag! Bortsett från vädret då...

Berättar mer imorgon, då ska jag även visa kläderna jag har köpt. Nu ska jag däremot sova, för jag är helt slut..
God morgon Sverige, God natt New Jersey.



Jag, Caroline och Nina.. Fryser lite lagom.




Macy's julskyltning




Utanför Macy's



Jag på en promenad genom kinatown



Jag och Nina, Galet frysna!


Vilse..

Jag tänkte övervinna en av  mina rädslor, vilket är att köra bil ensam och och svänga in från stora vägen in till affärer och liknande.. Här i M, där jag bor, har vi en stor 3 filigväg som man alltid måste åka på, och alla affärerna ligger längs med den, så du måste bromsa in och bara svänga.. Och att man inte kan svänga vänster gör ju inte det hela lättare..

Iaf, jag ger mig iväg med gott mod, och kommer hem med ett dåligt självförtroende men en erfarenhet rikare. Jag körde in på en parkeringsplats, men hittade inte rätt väg ut till den stora vägen, så jag följde efter en annan bil, men som det sedan visade sig åkte åt helt fel håll. Så när jag sedan slår in GPSen på hem,så var jag en bra bit ifrån. Men men, så är det! Jag försöte iaf! Nu ska jag äta lite och ringa Nina och planera inför imorgon, för då bär det av till New York City!

Kram på er där hemma, trevlig fredagskväll! <3

I love you..

Just nu är jag hur trött som helst och vill bara lägga mig ner och sova, men jag vet att min älskade mormor kommer gå in på min blogg imorgon innan jobbet och se om jag har skrivit, så mormor! Detta inlägget har jag gjort för din skull <3

Idag har jag varit ensam i huset utan att göra ngt speciellt för första gången. Har haft lite ont i magen inför det, för jag har trott att jag skulle känna mig som en främling i huset och ensam och ledsen, men det var nada problem! Det var nästan lite skönt, även om jag saknade att göra ngt. Eller, egentligen så var jag inte så ensam. För efter en timme kom våra städare, M och P, ett par från brasilien och de stannade i nästan 4 timmar, så jag hade sällskap. De var jätte trevliga och vi pratade mkt om brasilien och om fotboll.

Fick hämta Meg och Em från skolan en timme tidigare idag för de tog vaccin mot svininfluensan igår och de mådde inte så bra. Det var faktiska ganska skönt att få gjort, för jag har funderat ltie hur man gär när man ska hämta barnen från skolan om de blir sjuka, var går man? hur kommer man in? Alla skolor är nämligen låsta så inga kidnappare ska komma in... Men det gick bra! Tjejerna mår fint nu, och har nog gjort hela tiden, haha..

En annan speciell sak för idag är 3 små ord som kom ur Jus mun! Em, Jus, och jag busade lite framför tvn och Em slängde ur sig att jag var elak. Jag frågade vad hon sa och började kittla henne. Då säger Jus: - Your'e not mean, I like you Malin. Or no.. I love you actually! Em - I also love you Malin..
Sedan kramade de om mig och pussade mig! <3 Mitt hjärta smälter...

Sov gott allihopa! <3

Elin och jag var på posten och köpte frimärken igår, så såg vi en brevlådan till Tomten.
Verkligen hur gulligt som helst!


Skillnader mellan McDolnads i Sverige och här i NJ.

Idag var Elin och jag en runda på McDolnads efter att vi varit ute och uträttat lite ärenden vi hade, och det slog mig hur annorlunda inredningen var här jamfört med McD hemma. Det ledde in tankarna på lite andra olikheter som jag tycker är ganska roliga. Tillexeplem här, så är det som att McD verkligen är en restaurang.. Hemma går man dit och äter och går, eller sitter och pratar.. Antingen för att man är hungrig, eller bara för man man behöver en pause från shoppandet.. Men här på McD så tar man med hela familjen på ett "restaurang besök". Det betyder att åldrarna varierar oerhört mkt här! I sverige är det ju inte jätte vanligt att en farmor och farfar sitter tillsammans och äter middag, men det gör dem här..

En annan rolig sak jag tänkte på idag, är att det inte heller är ett ungdomsjobb som det är hemma, utan här jobbar män och kvinnor i alla åldrar. Idag såg vi en gammal tant som jobbade. Verkligen annorlunda måste jag säga. Se bild nedan (A) Haha!

Lägger även upp bilder på min lilla Mercedes som jag kör runt i. Funderar på om jag ska ta körkort här eller inte. Jag har ju mitt körkort från Sverige och mitt internationella, så om jag stoppas av polisen klarar jag mig. Men NJ är en av de staterna där man egentligen borde ta körkort för att köra i. Och vore ganska kul med att ha ett körkort härifrån.. Det kostar inte jätte mkt, 25 dollar ungefär.. Får fundera på det.

Idag fick jag iaf mitt bankkort, vilket var en underbar känsla! Inte för att jag kommer få min lön där (A), utan mest för att när jag och min mamma C (ja, jag kallade henne för "mamma", men det blir så när man pratar med andra au pairer, jag ser inte C som min mamma), var på banken för 1 och en halv vecka sen och beställde ett kort, så sa dem att det tar ungefär 10 dagar. Då satt jag där och mådde jätte dåligt och saknade alla och ville bara åka hem (mina första dagar här var hemska) och så tänkte jag... OM 10 DAGAR? DÅ VET JAG INTE ENS OM JAG ÄR KVAR HÄR. Men nu sitter jag här, men mitt kort i handen och är stolt över mig själv att jag tog beslutet, vågade åka hit, tog mig genom de första jävla dagarna och fått mitt eget bankkort.

Hoppas allt är bra med er hemma! <3


McD-damen.. Pension snart kanske? :)

 

Min lilla Mercedes som med sin inbygga GPS tar mig fram i NJ



Har äntligen kommit in i att köra automat.Så mkt roligare och lättare.

4 saker jag gjort för första gången idag...

1. Tankat i New Jersey (som sagt är det alltså olagligt att göra det själv, så lite speciellt är det ju)
2. Kört bil ensam i Usa (körde hem till Elin idag och även Meg till hennes gymnastik)
3. Lagat makaroni och cheese (lär jag göra många många fler gånger dock)
4. Blivit biten av en hund.

4an förväntade ni er inte va? Haha! Som "tur" är så var det inte våran hund Barney som bet mig, det hade ju varit ganska jobbigt att bo med honom isf. Nej, iaf... Det var Elins familjs jävla hund som bet mig. En liten chihuahua! Elin och mina föräldrar i Usa har varnat mig för honom, men eftersom jag klappat honom innan, så tänkte jag att det vore väl inte så farligt att göra det idag oxå? Förra gången gick det ju bra. Men ICKE! Hundfan bet mig på knogen! Som tur var, så var jag ju lite beredd på det, så det var ju inte direkt så att jag gav honom armen att bita på. Haha! Men han bet tag i min knoge, och fan vad ont det gjorde. Som tur var, så var det ganska ytligt, så ingen större skada. Ma, Elins femåriga värdbarn, gav mig Svampbob fyrkant plåster, och sen var allt bra! :)

Nu ska jag läsa lite och sedan sova.. Imorgon ska jag till Elin igen, och även framkalla lite kort till en jätte fin ram som jag har köpt! GOD MORGON SVERIGE, God natt New Jersey.


Monsterhund

Makaroner med ost..

Det tog mig 10 min att göra klart middagen till ikväll.. Resultatet kunde inte bli bättre! Receptet? Jo, koka pastan i 10 min, häll sedan över ostsåsen (cheddar såklart) och rör om! Walla! :) Mästarkocken har talat!


 


Ensamma tisdag..

Oj vad ensam jag känner mig. Mina amerikanska farmor och farfar har precis åkt och barnen är i skolan, så jag är helt ensam med en snarkande hund. Känns konstigt att vara alldeles ensam i huset, för jag trodde att jag började känna mig hemma här, men utan folk i huset så känns det ganska främmande. Men jag antar att det oxå är en vane sak...

Idag har jag tankat för första gången i New Jersey. Låter kanske inte som någon big deal, men det är så att i New Jersey (som är den konstigaste staten i Usa) så är det olagligt att tanka själv. Man måste vänta på någon som jobbar där som gör det åt en medan du sitter kvar i bilen.. Varför liksom? Fattar inte grejen.. Så jobbigt är det ju inte?

Körde även en liten rund själv, haha, 1 km, men nu har jag ju iaf kört ensam och det var ju inte så farligt. Ikväll ska jag däremot köra Megan i rusingstrafiken 15 min till hennes gymnastik och sedan 15 min hem.. Men det går väl bra. På ett sätt känns det skönt att jag är själv när jag kör, för när det är någon annan vuxen med så blir man bara mer nervös...

Förövrigt vill jag säga, att jag vill inte ha några egna barn. För i morse var det verkligen inte lätt att få iväg dem till skolan. Meg, den äldsta, testade mig verkligen på alla sätt och vis, och även lilla Just, killen. Mellantjejen Em, har jag inga störra problem med, hon gillar att hjälpa till och lyssna alltid andra gången man säger till.. Haha..

Nu ska jag nog göra mig i ordning och åka hem till Elin. Hon tar hand om sitt minsta barn, men vi ska nog iväg och göra något tillsammans med henne, för jag känner verkligen inte för att vara ensam i huset hela dagen.. Barnen kommer hem vid 3, så efter det blir det fullt upp.

Kramar

En jobbig eftermiddag, jätte mysig kväll..

Idag fick jag ett litet återfall av hemlängtan, och blev ganska ledsen, men nu sitter jag här och haft en jätte bra kväll och funderar över vad det var som gjorde mig så ledsen innan? Nu tittar jag tillbaka och bara tycker att det är fjantigt, haha.. Men samtidigt om jag tänker tillbaka på känslan som jag känner när jag är ledsen, så är det fruktansvärt hur ensam och liten man känner sig.. Det är som att det sätter sig en stor sten i lugnorna på en, och det blir svårt att andas, sen börjar tankarna fara i väg, vilket gör allt så himla mkt värre. Usch, det är verkligen hur jobbigt som helst, men det sköna är.. DET GÅR ÖVER! För nu sitter jag här och skriver, stolt över att jag klarat min första arbetsdag utan föräldrar hemma (dock med farmor och farfarn, men jag har gjort nästan allt själv).

På tal om farmorn och farfarn, så kan man säga att jag faktiskt har fått en amerikansk farfar :D Haha, för idag kom han ner till mig med sitt visitkort och sa att jag alltid kan ringa dem om det är ngt som händer, eller om jag är ledsen eller bara vill säga hej. Sen sa han till mig; You can call me for Grampy! :) Haha! Så himla söt! Kommer faktiskt saknar dem, för de har verkligen varit så snälla mot mig och verkligen tagit hand om mig och fått mig att känna mig som hemma.

Idag har jag köpt träningskläder med Elin, så nu återstår det bara att börja träna. Vi har pratat om att kanske göra det imorgon, men vi jobbar inte samma tider, så kan bli svårt. Vi vill helst gå tillsammans första gången. Kvällen bestod av att spela spel med farmorn, farfar och barnen. Mysigt!

Nu ska jag sova, för imorgon är mitt stora test! Vara själv med barnen för första gången! Håll tummarna för att de inte ska testa mig för mkt, och för att jag inte ska glömma hämta dem från gymnastiken eller ngt sådan galet!

KRAMAR! <3



Halvbra bild kanske, haha.. :)






Min älsklings Barney - hur har jag klarat mig utan en hund?