Aj som in i helvete..

Nu tänker ni såklart att detta inte var en så trevlig och passande rubrik, men vänta tills ni får höra vad jag gjorde idag:

Jag skulle köra Just till hans baseballträning, och öppnar bildörren åt honom o min lilla pojke hoppar in. När jag sedan ska smälla igen dörren, (mamma o pappa, ni vet att jag tar i jävligt hårt), (och nej, Justs fingrar kom inte i kläm, så oroa er inte för honom). Däremot så, slår jag igen dörren med all min kraft, rakt på mitt höftben så det ilar och gör hur ont som helst. Tårarna sprutade och jag gjorde verkligen allt jag kunde för att Just inte skulle se att jag grät. Jag ställde mig bakom bilen o kunde inte stå rakt på flera minuter (tack gud för Nintendospel som höll Jus inne i bilen).

Det gjorde så sjukt ont, jag kan inte ens beskriva det. Mitt linne som jag hade på mig fick ett hål i sig, och likaså min hud. Det var inget stort sår, absolut inte, men det gick iaf hål o var nog ett 2 millimeters jack. Minimalt sår, men är helt öm i hela högra höften o har haft ont varje gång jag rört mig.

SÅ, Läs rubriken nu igen så låter den inte lika opassande.

Sov dags. I helgen blir det sooooola på stranden (äntligen är solen tillbaka) och kanske utgång i NY City :)

Saknar dig Shiriiin <3




Uppdate..

Nu tänkte jag att det var på tiden att dela med mig av lite saker som händer här hos mig. Först av allt, så ska min kompis Nina, som kom samma dag som jag åka hem till sverige o stanna där. Hon tycker inte att au pair livet är ngt som passar henne, o känner att hon måste åka hem på grund av några andra anledningar, vilket är skit tråkigt. Hon var ju den som jag skulle ha till absolut sista dagen o sedan resa med sista månaden. :( Så det känns tufft. Förhoppningsvis så kommer det en ny au apair till hennes familj som jag kommer komma bra överens med o umgås med ibland. Jag älksar Ninas små söta tvillingar, så det vore hemskt att inte träffa dem mer, trots att de bor så nära. Så håll tummarna att det blir bra!

3 dagar innan Nina åker till Sverige, så kommer PAPPA och ÅSA och hälsar på mig :D Den 17 maj landar dem i New York, och det ska bli så himla roligt att träffa dem igen. Hahahah, men när jag tänker tillbaka på det så känns det som att Pappa nyss var här, för tiden har gått så himla snabbt. Tänk att han åker till USA två gånger på bara 6 månader, Galet är ordet :) Haha, men så är vi :) Det ska iaf bli super kul att träffa dem igen o ut på nya äventyr med Pappi :)

En annan tråkig sak är att min vän Josse ska in i rematch på fredag o försöka byta familj för hennes värdmamma är verkligen helt dum i huvudet. Det är svårt att tänka sig hur en vuxen människa kan behandla en 20 årig tjej så illa. Det förstår inte jag. Jag är väldigt glad att Josse äntligen kommer ifrån det där helvetet, men jag hoppas verkligen att hon får en familj som bor här i närheten o inte för långt i fårn mig. Isf, så försvinner 2 av mina vänner inom 3 veckor :( och det vore tufft.

Och en rolig sak :D Tea, söta Tea, fick äntligen ett kort tillsammans med Bruce Springsteen, efter att ha tränat på samma gym i flera månader, vågade hon äntligen fram o fråga honom :D Och hon var så klart överlycklig, och jag är så glad för det :) Han ska snart ut på världsturne, så det var bra att hon hann innan han åker iväg :) Jag valde ju fel gym kan man ju säga, hahaha :) Här kommer en bild på Bruce och Tea :D <3



TEA, DU BEHÖVER INTE LÄSA DET NEDAN OM DU INTE VILL <3
Jag vet att du inte vill tro ngt illa om honom.

(Ps. Min värdmammas kompis har haft en relation med honom som
blev super stor i media eftersom att han är gift. Hon var här på nyår,
dock utan honom tyvärr.. För en vecka sen var det lite om honom o henne på nyheterna igen=


Det är tanken som räknas..?

Solen är äntligen tillbaka här i New Jersey idag, vilket gjorde mig jätte glad. SÅ glad att jag till och med bestämde mig för att jag ska ut o springa idag :). Dock, när jag följde barnen till bussen, så var det iiiiiiiiiiiiiiis kallt. IS KALLT och jätte blåsigt. Så det blir ingen spring runda, men vi känner ju alla till att det är tanken som räknas (A) ;D


Smått o gott från dagen..

Fört o främst, så vill jag säga några ord som ni inte sett mycket av i bloggen. Meg har varit underbar både idag o igår. Hon har lyssnat. Inte sagt dumma saker. Skrattat o busat. Inte kollat på mig som om jag vore en idiot. Varit hjälpsam. Och jag är så jävla glad över det :) Nu känns det äntligen som alla månaders av försök att vara snäll o försöka få allt bra mellan oss, äntligen börjar ge resultat o att hon är på väg ut ur sin tioåriga bitchfas. Haha :) Känns jätte bra, så låt oss hoppas att det håller i sig, jag tänker iaf göra mitt bästa för att det ska göra det o visa henne att man behandlas bra tillbaka om man behandlar andra bra :)

När vi gick hem från skolan idag frågade jag Meg om hon gillar ngn, o hon berättade äntligen för mig att hon gillar en kille. Hon berättade att han kiklat henne idag, så hon var ganska glad över det. Min nästa fråga var; om hon berättat för honom att hon gillar honom. Så kollar hon på mig o säger att hon absolut inte vågar. Jag frågar såklart henne varför, o hon berättar:

För 2 år sedan så gillade jag en annan kille, o jag bestämde mig för att berätta det för honom. Så jag sa: Ted, I like you.
Sedan tittar Meg på mig och säger: Vet du vad han gjorde då? HAN SPRANG I VÄG O PRATADE INTE MED MIG MER.

Stackars barn, det är inte alltid lätt. Haha :) Kärlek är inte lätt inte.

Tisdag..

Kom precis hem från lekstället Chucky Cheese med Nina o hennes underbara tvillingar. Är helt slut efter 2 timmars lekande, Haha. Alltid när vi kommer till lekställen så verkar det som att Nina o jag har mkt roligare än barnen, hahahah! :)

Nu ska jag vila lite, o sedan upp o sortera barnens skor. Meg kanske har 25 par skor, Justin 20 och Em 40. Haha, jag skojar inte. O det roliga är, varje morgon så har Em svårt att hitta några skor som passar till hennes outfit, haha.. Hur svårt kan det vara när man har så många skor?

:) <3


Idag låg jag brevid min lilla apa Just innan han somnade. ÅH VAD JAG ÄLSKAR HONOM! <3  O i morse kom Em ner o sov i min säng, så mysigt! Haha :) Älskar barnen när de sover, de är så lydiga och tysta!

Gårdagen på Six flags :)



Elina och Tea i bilen.. Regnar för fullt utanför med det var denna helgen eller aldrig så gav oss iväg :)



Josse o Jag höll tummarna att vädergudarna skulle vara på vår sida idag, haha.



Kallt, molnigt, regnigt och bara ett 40 tal bilar på parkeringen.. Haha



Det går om man vill, eller hur Elina? :) Haha.
Linne, tunn långarmad, Tjock rosa tröja, tjock blå tröja o vindjacka o långkalsonger, haha!




Våra fina regnkappor vi köpte, haha :) O eftersom dem är från USA
så var dem ju såklart enorma, haha.



Hela gänget blå :) <3



Utsickt :)

Josse och Jag i blått i mitten, haha :)

Här har vi den, Kangda Ka. Åkturen som fick mig i chock igår. Haha :)
Kör i över 200km/h och upp 130 meter i luften. Helt sjuuuk.
Jag var tvungen att åka den igen för jag mindes inget fårn första gången.

Elina gjorde mig sällskap :) Högts upp på toppen är vi!
Galet! Kolla in detta youtube klippet: http://www.youtube.com/watch?v=NWjwion1XnU&feature=related


Tack tjejer för en jätte bra dag :) Uppehåll hade vi nästan hela tiden, och som högst en minuts kö.
Kunde inte ha varit så mkt bättre faktiskt :) <3


Six flags, New Jersey :)

Trött trött trött. Orkar inte ens skriva ngt annat än de. Skriver mer senare o det kommer även bilder. Iaf haft en underbar dag på nöjesfätet Sixflags och bland annat åkte den näst högsta bergochdahlbanan i världen, som även gick i över 200 km/h. Går inte ens att beskriva. Första gången jag åkte den så fick jag stjärnor framför ögonen och det enda jag kunde säga när jag kom ner var - Jag är i chock. Haha, mindes ingenting fårn åkturen mer än ett katastrofalt högt skratt innan det höga fallet, hahaha. Katastrof!


<3

Sitter med Josse och Nina nu efter en jätte myskväll med dessa underbara tjejer! Just födelsedags kalas var jätte roligt, o det var kul att vara en del av det :) Imorgon blir det nöjesfält med tjejerna! :D WOOHOOO! Bilder från just kalas kommer imorgon! <3

Kvällens firande :)

Efter Justs baseboll träning och Megs gymnastik, var det äntligen dags för presentöppning och tårta! Ngt som min lilla apa väntat på hela låååååååånga dagen, haha! :)

I väntan på att Meg skulle komma hem från gymnastiken så tog jag fram en impuls sak jag köpte dagen till ära. Ballonger som man gör så figurer av ni vet! Och jag har äntligen hittat min dolda talang, hahaha! Det trodde ni inte va, att jag skulle vara så grymt duktig. Spana in bilderna och mamma o pappa! Be proud! Haha :)

Dock... Så blev våran hund Barney skit rädd för ballongerna.. Han sprang upp till övervåningen och kissade i Ems rum. Ingen av oss fattade varför han gjorde det o varför han höll sig borta. Col sprang ut med honom o då kissade han mer o bajsade i hela trädgården typ stackarn.. Vi trodde han blivit sjuk, men när Rob var ute med honom och Em kom springade med sin ballong hatt, så sprang han åt andra hållet så fort Em närmade sig, det var då vi fattade att det var ballongerna..  Jag försökte lugna honom o klappa honom på övervåningen efter det, men han ville inte gå nära mig på nästan 15 minuter, haha.. Stackarn asså!



Jag och födelsedagsbarnet :) <3

Baseball träning :)

Födelsedagsbarnet :) <3

Em, Just, Jag :)



Mitt första försök att göra en pistol (jag dog av skratt för det såg ut som ngt annat, hahahahha)



Happyface :) Imponerande va? :D




Svärd, giraffer, hundar, hattar, blommor :)


Happy Birthday Just! :)

Idag fyller min lilla pojke 6 år :) När jag väckte honom idag på morgonen så sjäng jag happy birthday för honom, och även om han bara var halv vaken o hur trött som helst, så hade han et STORT leende på läpparna, och det var verkligen hur gulligt som helst. Mitt hjärta smälte :) Haha..

Idag ska jag hem till Elina en runda, vilket ska bli jätte trevligt :) Innan dess måste jag bara baka Justs tårta till ikväll. 3 ägg+ lite vatten och en färdigmix, jag kan väl inte misslyckas? Hahaha. Det återstår och se.. Hör av mig när jag har ett resultat :)




6 år idag :D


Just o mitt djupa samtal om barn.. HAHA!

Just och jag står i köket och gör sallad tillsammans. Det här var våran konversation;

Jag - Just, vad vill du jobba som när du är stor?
Just (rycker på axlarna o säger) - Nja, jag vill bara bli en gammal vanlig pappa. (på engelska sa han: a plain old dad, hahaha, roligt eller vad?)
Jag - Jaha, okej. Så, hur många barn vill du ha då?
Just - 18 st.
Jag - 18?! Varför vill du ha så många barn?
Just - Nja, jag vill se hur de sur ut bara.
Jag - Så ska du ha så många barn bara för att du vill se hur dem ser ut?
Just rycker på axlarna lite o kolla på mig - Well, Ja :)
Jag - Men vem ska ta hand om alla barnen o mata dem?
Just - Kvinnan såklart! Jag ska bara sitta och titta på hur barnen ser ut.

HAHAHAHAHA, jag dog av skratt asså! Så himla söt han är! :) <3



Au pair möte :)

Hemma från vårt månliga au pair möte, vilket alltid är jätte trevligt och intressant. Vi skrattar, gråter, och svär tillsammans även om vi inte känner varandra och inte ens kan alla namnen. (eller är det bara jag som inte kan alla namnen? haha, jag vet inte) Det började iaf vid halv 8 o höll på till lite över 10 bara för vi pratar så mkt o det är så svårt att bryta upp.

Nu ska jag sova, eftersom jag hade världens värsta natt i går. Vaknade hundra gånger, drack vatten, gick på toa 4 gr, vände o vred, konstiga drömmer, mardrömmar, verkliga drömmar. Egentligen vill jag inte ens berätta vad som hände, haha.. men nina och tea skrattade så glatt åt mig, så kanske borde bjuda på den här:

Jag väntar på ett sms från Yousif. Jag lägger mobilen på kudden, men somnar innan jag får smset.. Sedan vaknar jag upp efter en konstig dröm, men bara lite halft, så jag halvsover nog fortfarande. När jag vrder på huvudet får jag för mig att det står en vessla i min säng, på sina ben och vissar tänderna och morrar. Jag blir livrädd (jag skriker till, men vet inte om det bara var i huvudet eller om jag verkligen skrek) o kastar mig ur sängen helt förskräckt. När jag väl inser att det är en dröm o att jag precis gjort bort mig själv, så skrattar jag lite åt innan jag återvänder till sängen... SJUKT ELLER VAD?

Sov gott nu alla! <3

ÅSKA!

Det åskar. Tur att barnen är hos vänner dels för att 1. Jag beöver inte ta hand om dem om dem är rädda. 2. De slipper se att jag är minst lika rädd som dem! :S Haha!


 


Spetjakt i Ems illaluktande fot! HAHA!

 

Asså, en så söt liten flicka som Em, man tror inte att hennes fötter kan lukta så illa som dem gör, men det är katastrooooof! Varje dag så dör jag av lukten av hennes fötter innan jag blir van vid stanken. Idag, till råga på allt, så fick hon, inte bara en, utan TVÅ spetor i dessa illaluktande fötter, så jag tvingas sitta med en pincett o hennes fötter under min näsa för att försöka ta ut dem. Tog ungefär 30 minuter för dem var små och nästintill omöjliga! Haha, men jag lyckades!

En annan rolig sak hände idag när jag, em och just var på väg till bilen från Ems fotbollsträning. Vi går till bilen, och brevis står en annan bil parkerad. Jag vet inte varför men av någon anledning, så ställer sig Just o börjar göra roliga o fula miner i den andra bilens backspegel. Efter ett tag hör jag någon skratta, och då sitter det en familj inne i bilen o tittar på honom. Hahahahaha! Så berättar jag det för Just som slänger sig in baksätet på min bil o gråter hysteriskt och skriker att jag inte får berätta för ngn. Hahaha, asså jag dog av skratt. det var hur roligt som helst! Dock bröt jag mitt löfte nu genom att berätta för er (och för rob o colleen, haha), men ngt sånt roligt kan man inte hålla inne ;D haha.




Spet jakt i Ems lilla fot, haha




Happy Face :)



Grattis älskade Bexi! <3

Idag fyller min underbara vän Rebecka 20 år! Och jag önskar att jag kunde vara med henne o fira, men det blir ju svårt eftersom jag befinner mig här och hon i London. MEN, desto mer att fira när vi kommer hem! Haha :) Det är märkligt, för ett år sedan, firade vi Becka 19 års dag med att äta kinamat och bowla på kvällen, och det känns som att det bara var 3-4 månder sedan den dagen.. Men det har gått ett helt år.

När jag pratade med Becka om det igår över skypen, så sa pratade vi om hur annorlunda våra liv är nu jämfört med för ett år sen då vi satt i kalmar på kinarestaurangen efter skolan och väntade på att tiden skulle gå snabbare så vi fick ta studenten!

Eftersom det inte kan bli några nya bilder på mig o Bexi idag, så kommer några från förra årets firande :)
Rebecka! Jag hoppas du får en jätte bra dag idag, och du ska veta att jag saknar dig jätte mkt! <3












....

Jag ska inte skriva ngt, för det kommer inte bli ett glatt inlägg. Nu ska jag titta på Luftslottet som sprängdes. Känns som att det är en passande film för mitt deprimerande humör.

Phuuu...

Allvar, mina barn tar musten ur mig. Jag är slutkörd och det är bara måndag o jag har jobbat tre timmar. ILLA!

Desperate Housewives tonight!

Ikväll börjar desperate housewives igen, o det kommer vara första gången jag ser det sedan jag kom hem från Las Vegas/ LA / Wisteria Lane.. Yes, I was there! I det uppbyggda område där de spelar in serien, så det ska bli jätte roligt att se ikväll o veta att man varit där och sett alla husen :)




Gabriel Solis hus :)


:)

En timmes powerwalkt. Dusch. Somnade. Vaknade nyss.. Haha illa.

Yousif ringde iaf :) Underbart att höra hans röst <3 Blev jätte glad! :)

Ingen bra dag alls...

och klockan är bara 12.

Skulle in till New York idag, men tyvärr blev det inte så. Jätte tråkigt. Sedan är föräldrarna på jätte dåligt hunör och tjaffsat med varandra hela morgonen, o det får inte direkt en att känna sig bekväm. Som tur är så händer det ju iaf inte ofta..

Sedan fick jag schemat för nästa vecka, o såg att jag skulle jobba på lördag morgon då vi planerat att åka på Josefins födelsedags överraskning, vilket jag sagt, så jag frågade lite snällt om det möjligt fanns en annan lösning på det, eftersom jag hade planer, o jag hade en lösning på det, men det var antagligen inget bra läge att fråga.. Framför allt inte när ena säger ja och andra säger nej.. Så gjorde ju inte direkt situationen bättre. Vi får se hur det blir nästa lördag.. jag hoppas det kan bli av ändå.. annars får vi ta det en annan dag.

Nu ska jag ta bilen till en park och ta en promenad med lite bra musik, o hoppas på att det kan ändra mitt dåliga humör. Jätte hemlängtan har jag, o sen har jag inte pratat med Yousif på över en vecka eftersom han varit på kryssning i Mexico. Varit skit jobbigt. Den enda bra med den här dagen är att han kommer tillbaka till Las Vegas idag, så han kommer ringa mig senare idag! Så det är dagens räddning! <3

Underbar dag med Josse :)

Haft en jätte bra dag med Josefin :) Vi var på ett jätte stort fint shoppingcenter i Freehold och sedan på ett lika stort outlet, så det var fullt upp sedan 12 - 8. Josse kände för att spendera en massa pengar, vilket passade mig eftersom jag inte skulle köpa ngt, så då hade vi iaf ngn av oss som skulle...


MEEEEN VAD HÄNDE? 120 dollar försvann plötsligt och omvandlades til jätte fina klädesplagg! UPPS! :) Så kan det gå ibland.. Och det är faktiskt okej :) För den här gången.. haha :)

Imorgon blir det in till New York för att träffa Caroline och Emilia. Ska bli hur roligt som helst. Dock ingen shopping, jag lovar ;D Haha! 

Sov dags nu, så god natt från New Jersey! <3 


OMG jag dör av skratt!

Assså detta ni kommer läsa nu, är nästintill för roligt för att vara sant! Haahahahahaha! Jag kan inte sluta skratta o jag kommer aldrig kunna höra ordet "babe", utan att skratta ihjäl mig! Hahahahahahhahahahahah!

Okej, nu kommer det... Idag skickade Nina ett sms till min värdpappa som hon skulle skicka till mig. Detta låter ju inte som en katastrof, eftersom Nina o jag pratar svenska. Men, det är så svårt att skriva på svenska på mobilerna här, så vi skriver oftast på engelska eftersom det är lättare. Så.... Hon skrev:

"Hi Babe, what's the plans for tonight?"

Min värdpappa blir såklart ganska förvirrad.. Hahaha, o när han visade det för mig så bokstavligen dog jag av skratt. Colleen o jag skrattade ihjäl oss verkligen, och drog historier hela kvällen om Robs och Ninas affär med varandra. Det smset kunde jag inte ha blivit mindra passande att skicka fel! Hahaha :) Babe-Nina kallar vi henna nu!

En annan rolig sak idag, hände när jag skulle gå och hämta barnen vid skolbussen. Grannarna till oss, gör om ngt inne i huset och har ett gäng killar som jobbat där hela veckan. Så idag när jag gick förbi var dem utanför och rökte, och vi hälsar som vanligt o jag fortsätter gå, men den här gången så frågar en av dem:-

- Är det där verkligen dina barn?
- Hahaha, nej. Verkligen inte.
- Haha, nej, jag trodde inte det. Du är för smal för att fött tre barn.

Eh, för smal? Snarare way to young. Det hade betytt att jag fått Meg när jag var 10 år gammal. Lika gammal som Meg är just nu. Jag menar hallå? :) Vissa människor har inte alla pusselbitar på plats, I guess :)




En bild på Babe Nina och mej :) Hahaha!


Fler vårbilder :)

Finns inte så mkt att berätta. Varit en lungt dag då jag åkt runt och försökt hitta present till min lilla apa Just. När barnen kom hem hade Em gymnastik, medan jag tog med Meg och Just till parken. MYS! :)


















Gulvivor- fick mig att tänka på mormor och farmor <3 Saknar er.


Vår bilder från New Jersey :)



























Solen är tillbaka!

Solen är tillbaka :) Är väldigt glad över att den inte valde att vara borta längre än en dag. Farfarn åkt hem igår sånu är jag äntligen själv i huset igen, utan att behöva oroa mig för att han ska springa in i mitt rum, haha. Igår var jag med farfarn lite innan han åkte hem, sedan skjutsade jag honom till tåget. Resten av dagen var lugn.

Idag har jag inte så mkt planerat mer än att jag ska till banken, handla lite och laga köttfärssås som vi gör i hemma i sverige till middagen ikväll. Col föreslog att vi skulle äta det, och eftersom jag inte gillar sättet de gör de på (köttfärs och tomatsås) så föreslog jag att jag skulle göra som vi gör hemma ist, vilket såklart ta mkt längre tid, men det är ju mkt godare iaf :)

Imorgon ska jag iväg och kolla lite present till Justin, han fyller år nästa helg :)
Puss o kram <3

Fullt upp som vanligt!

Nu är klockan lite över 9 och jag har äntligen slutat jobba för dagen. Eller,  för mig känns det konstigt att säga jobba, för detta känns inte som ett jobb. Jag är en i familjen liksom. Men man kan säga att jag har slutat umgås och slutat hjälpa till för kvällen, och det är ganska skönt. haha. Sitter och tittar på dancing with the stars.. Ett perfekt program att blogga till, för man behöver inte titta hela tiden :)

Idag har jag varit hemma hos Nina i några timmar. Det var jätte mysigt som vanligt. Tyvärr kom inte Tea, vilket var jätte synd. Tyvärr sker det missförstånd ibland.. :/ . Nina och jag var iaf ute med hennes söta barn Eva och Dalia, och man blir så glad av att vara ute i solen :D Gungade och åkte rutchekana. Självklart så skulle jag, med mitt underbara barnasinne, oxå försöka mig på att åka i deras rutchekana, som inte är en sån där vanlig rak, utan en snurrad som går runt. Tänk er själva, där kommer jag, raklång i en kana som inte är raklång. Ni kan ju tänka er själva var som hände när mina raklånga ben åkte rakt in i kanten och slog upp knäna i mitt ansikte. Jag vet inte hur, men ut kom jag iaf, nästintill gråtandes. Hahaha. Illa! Nina fick sig ett gott skratt iaf, haha!

Efter det åkte jag hem för att hjälpa Colleen att laga mat. Hon var hemma från jobbet idag eftersom hon fortfarande inte mådde så bra. När barnen kom hem blev det fullt upp som vanligt. Skjuts till gymnastik, girlscout och fotografering för baseball. Sedan skjutsade jag farfarn till tåget idag, körde hem till Nina och sedan hämtade Meg nyss. Jag har spenderat 2 timmar och 20 minuter i bilen idag allt som allt. Det är inte lite det. Dock är det ju inte så varje dag. Tur att bensinen är billig här i Usa, haha.



Mitt inte så lyckade försök att åka kana.



Rätt ålder kanske? :)

Tvilling 1 och 2 :) Våååårbild!



Vår i New Jersey :)


Las Vegas; Dag 3


Har inte så mkt att berätta om min tredje dag i Las vegas. Det var en väldigt slapp dag. Eftersom det var fredagen innan påsk (palmfriday) så var Yousifs mormor, morfar, mamma och syster på väg till kyrkan på morgonen. Jag bestämde mig för att följa med dem, det är faktiskt ganska intressant att se hur det är i en katolsk kyrka. De går tillexempel ner och ber på knä ibland, och då har dem en lång pall som man kan fälla ner och som det är mjukare att stå på knä.. Jag la upp mina fötter. Haha. Jag trodde det var ett fotstöd.

Vid ett tillfälle satt hela kyrkan på knä, utom jag och yosuifs syster som liksom missade det lite. Heltplötsligt kom Nanas hand och klappade lite lätt på Mimis knä och bad oss sätta oss ner, haha!
Efter kyrkan blev det shopping med Yousifs förädrar och hans syster medan han själva jobbade på restaurangen. Det gjorde inte så mkt, för det var bara roligt att umgås med Mimi och hans föräldrar, jag har ju saknat dem oxå såklart! :)

På kvällen var vi hemma och packade för våran San Diego/Hollywood resa ;D Som ni får reda på i nästa inlägg om resa.. Här kommer några bilder :)




Kyrkan :)



Yousifs morföräldrar, föräldrar, syster och jag <3



Mimi på ett outlet, där märkeskläderna var nedsatta med 80 %. We like :)


Underbara vår!

Kom precis hem från parken där jag varit med mina underbara vänner tea och josse :) Ät frukost ute i det gröna, sedan blev det massa prat, bokläsande och musiklyssnande :) Allt är grönt och jätte vackert, och de kinesiska körsbärsträden blommar för fullt. Det går inte att beskriva hur fint det är här i New Jersey just nu. Tea och Josse var tvugna att lämna parken runt halv tre, men jag kände mig inte redo att åka hem till huset, sådet blev en timmes promenad i solen och med min ipod. Jätte härligt.

Nu ska jag upp och umgås lite med barnen innan det blir dags att ge sig in i min mörka källare och försöka städa fram mitt rum, haha. För det ser hemskt ut just nu. Ska även sätta mig och börja fundera lite över vad vi ska göra nära pappa o åsa kommer hit. Ska även kolla upp lite saker, för jag och några vänner funderar på att åka till Washington DC i slutet av maj, så vi får se om det kommer kunna gå ihop sig :) Hoppas det iaf :)

Ut i solen igen! :) Senare ikväll kommer uppdatering om dag 3 i Las vegas :) Vi börjar ju sakta men säkert ta oss igenom den veckan, så det är ju bra :) Kram på er.

Parkbesök :)

Solen skiner och min värdmamma har kräksjuka. Nu springer jag och Josse ut här ifrån och köper med oss frukost till parken, tar med böcker, ipod, och filt :) MYYYYS! Hoppas på att våra andra vänner dyker upp lite senare, det vore jätte mysigt. Tjejer, ser ni detta, ring mig :)

Hörs senare! <3

Fotbollsmatch och New York City :)

Äntligen en dag i underbara New York! :) Oj så länge sen jag var där, det var verkligen på tiden nu, och kommer bli mkt mer nu när vädret är så bra! Dagen började dock med att jag och Josse var och tittade på Ems första fotbolls match. Gulligt? Absolut! Bra fotboll? Inte direkt. Haha! Dock vann dem med 3-1 så det var bra. Vissa tjejer var faktiskt jätte duktiga och jag blir väldigt imponerad. Em frågade mitt i matchen om hon kunde gå och köpa glass, och stod på planen och vinkade till sin farfar heeeela tiden, hahahaha. Jag dog av skratt.

Sedan blev det då New York.. Tog en runda bort från alla turist gatorna och ut på gatorna i Upperside av Manhattan. Mysigt värre :) Kom hem med tåget runt halv 11 och nu sitter vi o tittar på twilight som vi hyrt :) Imorgon blir det kanske parken eller ngt annat i solskenet :)




Alla söta flickor efter bollen, haha :)



Em vinkar till sin farfar, haha. Klockren bild.



Josse och jag <3



Me in the city :) Haha


The last song...


En underbart fin film. Josse och jag kramade om varandra och tårarna bara rann. Så himla sorglig, och fin film. Man måste verkligen vårda sina nära o kära, framtiden är ovis o man vet aldig vad som kan hända. Efter en sådan här film måste jag bara säga hur mkt jag älskar mina föräldrar, bror, pojkvän, släkt, vänner!

För världen är ni bara några, för mig är ni hela världen <3


PANIIIK!

Jag tror att farfarn är glömsk. Jag måste prata med Colleen om det, för jag vågar inte säga ngt till Rob. Men idag åkte han till affären utan mig, fast vi hade bestämt att jag skulle följa med. MEN, det värsta av allt.. när han kom hem, o jag var inne på mitt rum o tittade på tv med stängd dörr, så kommer han helt plötlisligt och öppnar dörren o är på väg in. När han ser att tvn är på o mina ben i sängen, så får han lite panik och säger förlåååt och stänger dörren så snabbt han kan. Sedan, mumlar han ngt om att han trodde att han gick åt andra hållet.. där hans rum ligger :S:S:S ASSÅ FATTA VAD JOBBIGT O PINSAMT. Jag mpste nämna det för Col iaf, tänk om han är senil liksom!


Las Vegas; Dag 2

Lördagen i Las Vegas började på Yousifs morbors restaurang/butik för arabisk frukost :) Det är där Yousif är just ni och jobbar :). Efter frukosten så var det dags för shopping. Vi åkte till en något som liknade en marknad fast som var inomhus, där de sålde... allt typ. Jag köpte ett par silvriga flippflopp, och det var nog det enda :) Efter 4 timmar, åkte Yousif, jag, Mimi, Nawar och Yousif föräldrar till Walmart som är en kedja här i Usa. Mer shopping och lunch på McDolnads såklart! ;D. Sedan blev det hem o fixa sig, och vid 10 tiden bar det av till en arabisk restaurang med hela släkten plus familjens grannar. Hemma vid 2 ungefär. Här kommer några bilder :)




Yousifs mamma och hans morbrors fru Dana



Jag och Yousifs fina familj <3



McDolnads :)




AliBaba hette restaurangen :)



Yousifs morbror, hans fru Dana, Yousif och Mimi <3




:)



Han och jag <3


Lilla gulliga o jobbiga Grampie..

Som sagt så är ju barnens farfar här, o det är en jätte trevlig man som aldrig slutar prata. Han hjälpte mig verkligen igenom första tiden här, då han senast hälsade på. Asså, då var jag nog ganska desperat. Men asså, han har varit här i sedan klockan 12, o jag är ganska trött på honom redan.. Asså, jag gillar honom jätte mkt, men oj så jobbig han är.

Han pratar hela tiden, o vi har trevligt, fram tills han frågar mig samma sak 20 minuter senare. HAN LYSSNAR INTE ENS PÅ NÄR JAG PRATAR. Han är inte glömsk, han lyssnar inte på mig. Haha. han lyssnar bara på det han tycker är intressant. Tillexempel jag berättar att Em har fotbollsträning senare idag o att det är 4:e träningen och att de har match på lördag, sen frågar han mig senare om vi är på väg till Megs gymnastik, haha! O detta händer hela tiden.. Nyss så sa jag att jag ska lägga mig o att jag går upp lite efter 7 imorgon, så säger vi god natt o när jag möter honom innan jag går in på mitt rum så frågar han när jag går upp imorgon. Så när jag berättar lyssnar han inte, men när han frågar så lyssnar han på svaret...

Vi lämnade huset olåst, för han låste inte dörren efter han hade gått ut för att prata i telefon. Jag har städat mer efter honom idag än vad jag har städat efter barnen. Han plockar inte upp ngt alls, förutom MITT VATTENGLAS. Hahahaha, det var det enda han lyft upp idag, o det var mitt vattenglas som han tog o drack av. Haha.

Han är väldigt inne i skådespeleri o vissade en 10 minutes information om stroke som han är med i o spelar patient. Och han är verkligen grav allvarlig o alla behövde kolla på den o vara jätte tysta. O man ser honom bara kosta stunder ligga på sängen eller sätta sig upp. Och helt plötsligt säger Rob: Det måste varit svårt att komma ihåg dina repliker.. Och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Det var verkligen så roligt.

Aja, förlåt.. Jag gillar honom asså. Han är jätte gullig. Och förlåt att det blev ett inlägg om Grampie istället för ett nytt inlägg om Las Vegas. Imorgon ;D

Las Vegas; Dag 1

Nu kommer äntligen en uppdatering om mina dagar i LAS VEGAS! och även lite efterlängtade bilder så klart! Jag åkte ju på torsdag kvällen, och resan ner gick ganska bra. Dock var det lite strul med min biljett, för den hade inget "confirm number" (vet inte vad det heter på svenska, haha), så de hittade inte min bokning o jag fick panik. Men det löste sig, så det var ju tur det. Efter en fem timmars lång obekväm flygtur med en tjej som sov hela vägen nästan på mig, så var jag äntligen framme. Kändes jätte konstigt att träffa Yousif först, nästan overkligt.. o han trodde nästan inte ens att jag blev glad, för jag var så nervös över att träffa hans mormor o morfar, så jag var lite borta, hahahah.. Men det gick väldigt bra att träffa dem, så det var inget att ora sig för. :)

Fredagen spenderade vi inne i Las vegas på "The strip" (den kända gatan med alla casinon o hotell). Yousifs underbara syster mimi o hennes man Nawar var med, o vi hade det verkligen jätte roligt tillsammans :) <3 Las vegas är en otroligt häftig stad, med så mkt tanke o planering bakom allting att det är helt sjukt. Här kommer några bilder vi tog under dagen:



Han o jag <3 Alltid redo för äventyr tillsammans!




Yousif, Nawar o en av alla de tidningar man kan plocka upp när o var man vill.
Ringer man får man en tjej på 20 minuter. Helt jävla sjukt vidrigt tycker jag, haha.




Precis i början av The Strip, utanför ett köpcenter där man kan
"se men inte röra" och mellan casinot Wynn.


Konstgjort vattenfall utanför hotellet :)


Vi besökte vackra venedig :)





Och så här såg det ut om man gick INOMHUS! Vacker blå himmel,
och italienskahus och restauranger.. Mkt vackert..



Du kunde även åka gondol imonhus om du ville :)

Efter många timmar promenerande, åkte vi hem till Yousif morbror för att vila upp oss lite inför kvällen. På kvällen bar det av till det kända kasinot Bellagio, som du bland annat kan se i filmen Oceans Eleven. Detta kasinot är helt enormt stort, och det finaste av dem alla. I ett av rummen har de ett tema rum, där de varje månad byter tema till ngt annat. När vi var där var det vårtema. Så hela rummet var fyllt med vårblommar och dekoration. Absolut inget för pollenallergiker, det kan jag lova. Haha :) Jätte vackert var det iaf.. Yousif morbror spelade lite black jack (gick inte så bra just idag, men han har faktiskt vunnit ganska mkt pengar flera gånger). Vi var även utanför och tittade över på Paris, och såg den kända musikalen som är i vattnet utanför Bellagio, oxå mkt känd. Här är lite bilder från kvällen:




Ingången

Entrén:)



Vårtema var det ja :)



Beautiful :)



På Bellagio finns världens största chocklad fontän.. Som är med
i Guniess Rekordbok :)



La Paris! :)

Detta var alltså min första dag i Las Vegas, så man kan säga att vi han med ganska mycket på första dagen :) Nu har ni iaf fått lite bilder, nu ska jag ut o sätte mig i solen o läsa en timme innan jag måste hämta barnens farfar från tågstationen. Han ska vara här o hälsa på tills på tisdag, så jag antar att jag är ganska fast med honom tills dess eftersom han är grymt social o vi har bara en bil, hahaha! :) Men han är trevlig så det ska nog bli bra :) Har ni tur så bloggar jag om dag 2 senare ikväll :)

 


Familjemiddag.. Med Josses familj :)

Kom precis hem från en jätte trevlig middag med födelsedags barnet Josse o hennes familj som är på besök från sverige :) Eller rättligen sagt.. från NYBRO till o med! Det ni :) Världen är väldigt liten ibland.
Jätte roligt var det iaf :) Man blir så glad för sina vänners skull när de har besök, för man vet hur glad man själv är när man får träffa nära o kära.

När jag kom hem fick jag värsta "oh vad jag älskar min lilla apa Justin" - känsla.. Så jag kastade lite boll med honom o kramades o hade jätte roligt. Men det räckte inte för mig idag, så det slutade med att jag bad Rob o Colleen om att jag skulle få lägga honom ikväll.. Även fast jag inte jobbade längre! (A) Haha, så vi läste saga o sedan låg jag brevid honom tills han somnade! <3 Myspys! Han är så gulligt, för han ber alltid mig att klia honom på ryggen.. o sen när man tror att han somnat, o man börjar röra på sig sakta sakta för att resa sig, så vänder han sig alltid i mot en o lägger armarna om mig o gosar in sitt huvud nära min kropp. Haha! Asså så himla underbar! :) Nu sover han iaf väldigt gott ;D

Colleen o Rob diskuterade om airkonditonen är på i huset eller inte. Rob säger ja, Colleen säger nej.. Så innan jag skulle ner o lägga mig så frågar Colleen vad jag tror, o jag säger att det är svårt att säga, men att det iaf var väldigt varmt i huset under dagen idag.. Sedan säger hon: Du har tur, för i källaren brukar det inte bli så varmt, så det är skönt, då sover man bättre.. Sedan frågar hon: Tycker du att det är för varmt, för vi kan hämta en maskin som vi brukar ha nere i källaren på sommaren för att hålla det svalare.. Jag: nej, tack jag klarar mig.. jag säger till när det behövs. SANINGEN! Jag har fortfarande på elementet i mitt rum, för det är svinkallt här nere om jag inte har på det, hahahaha.. Men det strundade jag i att berätta :) Haha.

Nu ska jag sova. Jag hoppas på att jag har energi att lägga in lite bilder imorgon! (a) PUSS O KRAM




Josses pappa, mamma, bror, syster o vi tjejer :)


28 grader varmt!!! WOOHOO!

Jag vet, jag vet.. inga bilder på bloggen ännu. Ikväll hoppas jag att jag hinner.. Jag skulle ju ha tid nu i o för sig...
Meeeen VI HAR 28 grader varmt just n, o klockan är bara 10. Så jag ska ut o sätta mig i solen innan det blir för varmt att vara ute, haha! DET NI!  :)

Klockan halv 1 har jag bestämt tid med pappa, åsa, farmor o farfar, så då ska jag visa dem bilder från las vegas, så måste ta vara på tiden ute innan jag måste in till datan :) Ska bli jätte skönt att sätta sig med en svensk veckorevyn o bara njuta :)

Ikväll ska jag på middag med tjejerna o josefins föräldrar som är på besök. Finaste josse fyller år idag, så grattis till denna underbara tjej! <3

Imorgon kommer bilder!


Jag är alldeles för trött. Jag lovar att bilder från resan kommer imorgon :D
Så stå ut lite till Peter ;D Haha! :) Nu ska jag sova.. :)

SAKNAR <3




Saknar. Saknar. Saknar. Saknar. Saknar. Saknar. Saknar.


Tillbaka i New Jersey..

Glad Påsk alla i Sverige. Jag kom hem för 15 min sen ungefär. Ville bara skriva att resan gick bra, så ingen oroar sig för mig (MORFAR, haha).

Jag har haft en underbar vecka. Just nu är jag skit ledsen och vet inte var jag ska ta vägen. Saknar Yousif så det gör ont just nu. Säga hejdå på en flygplats o sedan resa helt ensam är inte min grej. Jag är lite för känslig för det. Jag har nog aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv. :(

Yousif, tack för en undebar vecka! Jag älskar dig dig, och detta var minnen för livet <3

Nu ska jag sova två timmar, innan familjen o jag ska på påskfest.. Är inte direkt.. taggad. Haha :/
Happy Easter!