Måndag morgon..

Idag har jag gått upp klocka 7 för att få iväg barnen till skolan vilket gick väldigt bra :) Meg var ganska seg att få upp ur sängen, men inte konstigt med tanke på de är uppe till halv 11 varje kväll.. Efter att de gått till skolan var det dags att tvätt, vilket man måste göra varje dag. Här i Usa använder man pyjamasen en natt innan man lägger den i tvätten, likadant med kläder och handukar.. Så det är inte så konstigt att det finns mkt tvätt..

I går bowlade jag med familjen, vilket inte var så jätte roligt tyvärr :( Inte varit på så bra humör i förr går och i går, utan hemlängan tog tag i mig igen, men nu börjar det bli lite bättre igen.. Elin kommer kom en halv timme, så då ska vi iväg och köpa träningskläder så vi kan komma igång och träna. Igår när vi var på väg till gymet så var det stängt. Tydligen stänger de klockan 4 på söndagar, men har öppet till 11 på vardagar..

Det blev inget ikea i lördags, men vi tog en runda till Mallmart och det var trevligt. Emilia har åkt hem nu, så sitter pch håller tummarna för att hon ska hitta en ny familj i Usa så hon inte behöver åka hem om en vecka. Men det ska nog gå bra :)

Kram på er där hemma.

Shopping, Taco Bell, New Moon

Kom precis hem ifrån en helkväll med Emilia (som är på besök, jätte kul), Elin och Ninni. Efter en dag med lek och även lite shoppning mötte vi upp Ninni för att äta på Taco Bell. Gott med tacos, och det smakade nästan precis som hemma! Efter det gick vi runt i lite mer affärer och sedan åkte vi till en biograf för att se New Moon. Underbar film, men desto sunkigare biosal. Inget återbesök där inte, det vill jag lova. Stolarna var så obekväma och man hörde ljud från filmsalen bredvid. Men det var iaf en jätte trevlig kväll, så tack tjejer!

Saknade Yousif enormt mycket när vi satt inne och tittade på filmen. Önskade att han var där med mig. Tyvärr så är han ju inte det, utan just nu har han till och med börjat sin dag på jobbet, och vi har inte ens gått och lagt oss. Känns lite konstigt, och på något sätt så känns det som man är ännu längre i från varandra eftersom man har en hel natts sömn i mellan. Kanske konstigt, men så känns det iaf.. Idag har Yousif och jag varit tillsammans i 4 år! :) Det ni! Jag älskar dig Yousif! <3

Imorgon ska Emilia och jag med Ninni och Elin till Ikea för lite svensk mat och shopping. Ska hitta en adventsljusstake till min familj och även lite pepparkakor, ramar och ljus. Det ska bli jätte kul med en liten utflykt imorgon, så det ser jag fram emot! hoppas allt är bra med er där hemma! <3 Grattis till Åsa som fyller år idag <3




Min första lön fick jag idag :) 1400 svenska kr.



Svenska teamet på Taco Bell




I Usa är till och med hundleksakerna i munkform, haha



På världens sunkigaste biosalong

Kojbygge med Elin och hennes barn.. :)

Just nu sitter jag i källaren med Elin, mina barn och hennes barn.. Vi har hjälpt alla barnen att bygga en koja, så där har de varit under i ungefär en timme och ätit lite snacks och lekt. Nu leker tre av dem mamma pappa barn, och jag sitter och är en tonåring som sitter vid datorn, passade ganska bra att skriva ett litet inlägg då, Haha!


Om en timme kommer Emilia hit, en tjej jag träffade på Au pair skolan, ska bli jätte kul att träffa henne. Vi ska ut och äta med Elin och Ninni ikväll och sen så ska vi på bio och se Twilight, Neew Mooon :) Trevligt.

Vår fina koja med ruchekana ingång. (felstavat, haha)


Happy Thanksgiving :)

Idag har jag haft firat min första Thanks giving, och jag har haft jätte roligt och jätte trevligt. Dagen började klockan 9, med att sätta på tvn och kolla på Marcy's Thanksgiving Parad som visades live från gatorna i New York. En massa ballonger och uppträdanden så det var trevligt att se. Oj oj oj vad det kostar pengar att göra den paraden varje år. Efter det så var det dax att göra sig i ordning innan de 20 gästerna skulle komma.

Em, hjälpte mig att välja kläder och även matchande smycken, vilket var mysigt med lite egentid med henne. Efter det kom storasyster Meg och vi dansade och hoppade i sängen (vilket jag senare fick veta är förbjudet, ups! Haha) Efter det kom gästerna och i början kändes det lite konstigt och som man var i vägen, för alla pratade och skrattade med varandra. Men efter ett tag så började de prata mer med mig, ställa massa frågor och berätta massa historier, och de fick en verkligen att känna sig som en i familjen.

Mat fanns det gott om, självklart den välkända kalkonen och även en stor skinka och olika tillbehör. Bland annat kunde man välja att äta mosad sötpotatis blandad med sylt, haha, jag smakade såklart, men det räckte väldigt väl. Till efterrätt fanns det nästan ännu mer att välja på än det fanns mat, man allt är lite "för mkt", så det smakar inte så bra, haha :)

Har fått tillåtelse att lägga ut lite bilder, så enjoy! :)



En av alla ballongerna i paraden




Jag med barnen och hunden Barney



R skär kalkonen



Bara en del av all efterrätt



Jag och J



Jag och mina underbara värdföräldrar


Ett glatt inlägg för omväxlingens skull..

Hahaha :) Jag har haft en jätte trevlig kväll med Elin.. Nu är jag sjukt trött och måste sova, men ville bara skriva ett kort inlägg om att det trots en jätte jobbig vecka med hemlängtan och massa spyor, så finns det hopp och nytt självförtroende här borta i New Jersey :) Finally!

Nästan lite för glatt här just nu, för Elin och jag blev medlemar i ett gym i kväll. Hahaha, så nu har jag inga undanflyker, dags att börja röra på mig och hitta på lite saker. Gymmet är hur häftigt som helst och har även klasser i yoga, arobics, styrka och dans. Lovely! Finns även en stor biosal med ungefär 25 löparband, hahah! Där kan man ju lätt bränna en timme. Det kostade 400 kr att bli medlem, men efter det kostar det bara 25 dollar i månaden, vilket är ungefär 200 kr. Kan inte bli bättre, det är nästan så billigt att jag inte behöver få skuldkänslor om jag inte tränar ;)

Detta firades iaf med chips, dipp och läsk framför en hyrdfilm. Oroa er inte! Man får unna sig ibland, även om man är i Amerika där dem unnar sig fett varje dag. Och det är okej att äta onyttigt ibland, iaf om man ska börja träna! Som tur är har jag inte gjort en Bridget Jones och tröst ätit under tiden jag mått dåligt, lite kredit för det!

Imorgon är det thanksgiving, jag är tacksam för min familj, Yousif, Släkt och vänner <3

Uppdatering..

Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit lite tufft här just nu så har inte orkat skriva ngt. Hade inte blivit så bra inlägg ändå.. Haha, inte för att jag tror att detta kommer bli det heller..
Att komma hit var mtk svårare än jag trodde, och även fast jag försöker se saker postivit, och försöker vara glad och aktiv, så är det inte lätt.. Jag känner att jag jag allt jag kan, men det räcker inte på långa vägar för att må bra.

Familjen är underbar, tack gode gud! Annars hade jag inte ens försökt kämpa. Både mamman och pappan är så hjälpsamma, trevliga och roliga. Barnen är hur söta och roliga som helst, så inget att klaga på där. Idag testade de mig verkligen vid frukost, men det var mest kul.

Jag hade även en gäst här i natt.. Klockan 4 på morgonen knackade det på dörren, och först fattade jag inte riktigt vad det var, men efter ett tag öppnades sakta dörren och 7 åriga Em, smög in till mig och sov i min säng. Hahaha.. Jätte söt. Alla barnen verkar byta säng under natten.. Idag låg J, i föräldrarnas säng, Em i min och Meg i Ems säng.. Så här byter vi hej vilt.

Igår var mamman C hemma och idag är jag hemma med Pappan.. De är med och hjälper mig och berättar olika saker jag behöver veta, så snart ska R visa mig larmet och hur man öppnar garaget och så. Senare kommer även Rs föräldrar, barnens farmor och farfar. Snart är det ju thanks giving, så på torsdag kommer hela släkten.

Ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen..
Hoppas allt är bra med alla <3



Första riktiga dagen i New Jersey

Nu sitter jag här nere i mitt rum och har snart haft min första hel dag här i New Jersey med min värdfamilj. Trots att dagen började med en gråtattack och en stor saknad inom mig efter alla hemma i Sverige, så måste jag säga att det varit en jätte bra dag!

Det var otroligt många känslor när man la sig igår, men man var så trött att man inte orkade vara ledsen, utan jag tror jag somnade 3 sekunder efter att jag släckt lampan. Men efter det att man vaknat och inte var så trött längre så var det svårare att hålla de känslorna borta.. Det kändes konstigt att vakna upp i ett annat hus och inte rikgit veta om man ska gå upp till familjen eller inte.. Eller vad man ska ha på sig? Eller vad man ska säga?
Det kändes också väldigt ensamt, utan alla tjejerna som jag lärt känna på au pair skolan, och utan någon i familjen att prata eller krama.. :( Det var ritkgit tufft.. Men efter ett tag så var man tvungen att bita ihop och börja dagen!

Och oj vilken rolig dag det blev! :) Jag berättade att jag var lite ledsen, och både Mamman och Pappan i familjen var så snälla och omtänksamma. Mamman sa till och med att om jag är ledsen på natten kan jag gå upp och väcka henne. Inte för att man skulle göra det, men väldigt snällt av henne att säga det tycker jag!

Iaf.. idag har jag varit och handlat med familjen (vi handlade för thanks giving och hade 3 kundvagnar), lekt med barnen, ätit middag och nu ikvälll så har vi alla spelat spel! Det var jätte mysigt att sitta tillsammans och de får mig verkligen att känna mig som en i familjen och att jag är välkommen! Även om jag bara varit här i en och en halv dig, så känns det som att jag har kännt dem så mkt längre, och att jag kan komma till dem om det är ngt.

Imorgon så ska C, mamman och den äldsta dottern M, vara iväg hela dagen, men R, pappan, sa att han kan köra mig hem till Nina, en svensk tjej jag träffade på skolan, så det kanske det blir imorgon :)

Sov gott från New Jersey <3

Hemma i nya hemmet..

Idag runt halv 12 mötte mina värdföräldrar upp mig på busstationen, och det kändes hur bra som helst direkt. Dessa människor är hur underbara och trevliga som helst. De är omtänksamma, hjälpsamma och jätte trevliga. De kunde inte ha varit bättre. Jag fick presenter och barnen hade målat teckningar till mig..
De hade även skrivit ut de bilder jag skickat till dem på mig ioch min familj och ramat in det och hängt upp det på mitt rum. Så himla fint av dem!

Samtidigt som de är hur bra som helst, måster jag erkänna att det har varit ganska jobbigt idag. Vid två tillfällen har jag varit lite ledsen och frågat mig själv varför jag gör detta, men sen efter ett tag går det över (eller så pratar jag med Yousif), och dessa jobbiga tankar och känslor försvinner..

Imorgon har jag sovmorgon, ska bli skönt att sova ut ordentligt för jag är hur trött som helst. Jag gick ner på mitt rum för en timme sen ungefär, känner mig trött och skönt att vara lite själv eftersom det var så länge sen man var det (en vecka, men ändå, haha).

En tjej från au pair skolan som heter Nina bor bara 5 min ifrån mig, så det känns skönt att veta att hon är nära! Kommer sakna Caroline, Emilia och de andra svenska tjejerna från skolan, men oj oj oj vad vi kommer ha kul när vi shoppar i NEW YORK snart igen :)

Nu ska jag se klart en film och sedan sova.. Skriver imorgon och ska ladda upp lite bilder!

New York City!

Kom precis hem från våran trip till New York! Det var så häftigt att se! Tyvärr var vädret jätte dåligt, så korten blev dåliga och utsikten var inte alls så bra som den kunde ha varit. Men eftersom jag kommer bo i närheten lider jag ju inte jätte mycket av detta utan tycker mer synd om tjejerna som ska till andra ställen i Usa och som kanske inte kommer tillbaka. Jag själv kommer ju åka runt med alla som kommer från Sverige.

Vi åkte först runt med buss med en guide som visade oss runt och berättade om olika kända byggnader, ställen där kändisar bor, kända ställen som är med i olika filmer.. Tillexempel så gick vi förbi biblioteket där Carrie och Big skulle gifta sig, det var lite häftigt för en Sex and the city-lover.
Vi var självklart ute vid frihetsgudinnan och uppe på Rockefeller center, det var häftigt men pågrund av vädret så kunde det ju lite häftigare.

Imorgon åker vi (äntligen) från au pair skolan till våra familjer. Jag börjar bli ganska nervös över hur det ska gå, men det kommer väl säkert gå bra, hoppas jag :S Jag hoppas internet kommer fungera bättre där än vad det har gjort här så jag kan blogga varje dag. Så fort jag får chansen så ska jag berätta om skolan och lägga upp lite bilder från skolan och New York :)

Nu blir det att packa det sista och sedan sitta lite med tjejerna innan läggdags.
Sov gott! :) Eller godmorgon är väl mer lämpligt för er! <3

Hello from Long Island, NY

Hej pa er dar hemma, och forlat for dalig uppdatering. Internat pa skolan lagger av hela tiden eftersom alla tjejer sitter med sin lapptop. Allt ar bra har,  traffat jatte trevliga svenska tjejer som vi umgas mkt med. Delar rum med en tjej fran ukraina och en fran sydafrika. Maten ar jatte dalig och valdigt amerikansk med laskmasking i matsalen, sla det om ni kan!

Nu har vi lektion igen, ska skriva mer senare.. men allt ar bra iaf :) <3

Ett hejdå från Malmö..

Nu sitter jag här i Malmö, och spenderar mina sista timmar i Sverige. Idag har jag packat klart det sista och fixat med flygbiljetter, visumpapper och försäkringskort. Hela dagen har gått åt att springa runt och fundera över vad det är man kanske kan ha glömt.

Sa hej då till mamma runt klockan 3 idag. Kändes så himla konstigt att säga hejdå, för man förstår verkligen inte att man inte kommer krama varandra på flera månder. Blev självklart lite tårar och mycket kramar, och fina ord! Jag älskar dig mamma! :) <3

Sedan var det dax att säga Hejdå till Yousif. Det var tufft. Verkligen. Vi har umgåtts så mycket tillsammans och sovit i varandras armar, så nu när man inte har den famnen kommer det kännas otroligt ensamt. Jag kommer verkligen sakna värmen av hans kramar och att umgås med honom. Y - Jag älskar dig, tack för att du stöttar mig i det här och vill att jag ska följa mina drömmar fast jag vet hur ledsen du är över att jag åker. Jag älskar dig.

Efter ett hejdå av Åsa och Martin och huset i Smedby så åkte pappa och jag till Malmö, och nu sitter vi som sagt här tillsammans, och ska snart gå och lägga oss. Kommer bli ett till jobbigt hejdå imorgon när Pappa och jag vinkar av varandra. Det kommer verkligen vara konstigt, för det blir sista personen man säger hej då till av de närmasta, sedan står man ju helt ensam efter det hejdå:et... Det kommer kännas otroligt ensamt.

Nu ska jag fixa med det sista tills imorgon..  Nu finns det bara en sak att säga;
Goodbye Sweden and Hello America!
Önska mig lycka till :)

...

Precis sagt hej då till Yousif..
Det gör ont.

Nu åker pappa och jag till Malmö. Skriver sen!

En tuff natt/morgon..

Just nu, så skulle jag inte säga att jag mår så bra..
Klockan 2 lämnar vi Kalmar. Imorgon kl. 8 går flyget från Kastrup.
Oj vad jag kommer sakna alla.. Det känns väldigt tufft just nu.

Igår var vi hemma hos Mormor och Morfar, det var jätte trevligt och roligt. Jag älskar er! <3

Mysig kväll hemma i Smedby..

Kvällen har varit jätte mysig med god mat och mycket skratt. Trång och varmt var det, och mycket stim, haha, men det var verkligen en jätte bra kväll. Nu ska jag snart sova.. Har inte lagt ner kläderna i väskorna ännu, måste göra det så jag och Yousif kan sova i sängen i natt.. Annars blir det att sova på madrass på golvet (vilket vi hade tänkt först), men efter att jag hittade världens största äckligaste spindel så sover jag inte på golvet för en miljon kronor. Den var enorm! Fy fan!

Pratat med värdfamiljen i kväll med, de är verkligen hur snälla och omtänksamma som helst <3

Sov gott!

Packningen fortsätter..

Idag har jag bestämt mig för att packa klart allting så jag slipper springa runt imorgon också och fundera över det. Imorgon vill jag bara ta det lungt och ha kul med vänner och familj.
Självklart ska jag inte packa hela dagen idag, för vid 6 ikväll kommer farmor, farfar, Oscar och Johan hit och vi ska äta lite mat och mysa framför tvn. Känns konstigt att veta att det är sista dagen man är här hemma i Smedby på väldigt länge. Jag är ju liksom uppvuxen i det här huset.

Aja, åter till packingen om jag ska hinna klart någon gång..

Yousifs och min dag..

Idag har Yousif och jag våran sista ensamma dag tillsammans. Imorgon kommer jag och yousif spendera kvällen hemma hos Pappa med familj och släkt och på lördag ska vi till mormor och morfar med mamma för att fira morfar och säga hejdå till varandra.

Men idag är det som sagt Y+M dagen så idag har vi tagit lite sovmorgon, varit på picknik (kallt men mysigt), pratat en massa minnen och ikväll blir det bio tillsammans. Vi ska se en julsaga, för jag älskar verkligen julfilmer. Haha :) får väl se om den är ngt att ha..

Packningen går sakta men säkert framåt.. Känns konstigt att packa ner så mycket kläder. fast det som är mest konstigt är att dessa kläder kommer vara det enda som jag har med mig från min gamla vardag till en totalt annan vardag med andra människor. Det är lite känslosamt att packa faktiskt. Känns lite tråkigt :(


Idag har vi hälsat på min nyfödda syssling Ida.. :)








Jag kommer sakna min älskade pappa..



Just nu håller jag på att tvättar och stryker, och pappa springer runt och hjälper mig :)


Lite ångest..

(Morfar, varning för känslosamt inlägg, haha)


Vi kom precis hem ifrån Stockholm och att komma hem kändes nästan som att få ett slag i ansiktet. Nu känns det verkligen av att man åker om några dagar och hur mycket man har kvar att göra innan dess. I stockholm kunde man koppla bort det eftersom man inte kunde göra så mkt när man var där, men nu så sitter jag och bara stirrar rakt ut och har ingen aning om vad jag ska börja med.

Att man börjar se och höra på nära och kära att de börjar bli oroliga/ledsna/nervösa gör att man själv blir helt nere. Tårfyllt hejdå i Stockholm med min älskade farbror, tårar på vandrahemmet i Stockholm när man insåg att det var sista gången man gjorde något speciellt med Yosuif på väldigt länge, en morfar som blir rörd av ett blogg inlägg, sorg i Yousifs ögon när jag fick min fina resväska av mamma (TACK MAMMA, den var super fin). Ja, nu börjar vi nog alla förstå vad som är på väg att hända.

Det som är skönt att veta är ju att alla tårar, samtal, kramar och presenter är från personer som verkligen älskar mig och som är förväntansfulla över mitt nya äventyr! Ni stöttar och är intresserade och det är underbart!

Nu ska jag försöka börja packa lite, men vad packar men egentligen om man ska vara borta ett helt år? :S


Amerikanska ambassaden

Sitter på vandrar hemmet nu.. Tro det eller ej, så kunde det tydligen bli värre än vad det var när jag skrev igår! Yousif och jag la oss runt 12, och kvart i 4 vaknar vi av en massa skratt och höga röster utanför oss. Fy fan vad arg jag var. Hur kan man vara så respektlös mot andra människor? AHHH!
Räckte det inte med allt äckligt hår i sängen? Eller att vårt rum luktar piss? Eller att fönstret inte går att stänga och det blir kallt? Eller matresterna på all "ren disk"? Eller, förlåååt, Könshåret i duschen!
Kanske inte hotellets fel utan gästernas, men det är iaf hotellets fel att de gav oss fel kod så vi inte kom in i går, och att vi nästan fick parkeringsböter på grund av att de glömt de oss en parkeringslapp. Och att det förövrigt är äckligt här! blä!

Jag fick iaf visum idag, och det var ju bra! Haha! På amerikanska ambassaden kan vi verkligen snacka säkerhet på hög nivå. Hade tid klockan 10 och kom ut därifårn vid lite över 12. Alltså två timmarsväntan, för att de skulle ställa mig frågorna: När slutade du skolan? Vad gjorde du efter det? Vad jobbar dina värdföräldrar i Usa med? Med vem bor du?

Efter att jag sa att jag bor hos mamma och pappa fast på olika adresser så började han prata om hans brors barn som oxå flyttar imellan och hur mkt körande det blir osv.. Haha! Sen var det klart och visumet skickas hem till mig snart.

Har även träffat två tjejer som ska åka från köpenhamn samma datum som mig. Varit och lunchat tillsammans och de är hur trevliga som helst, så just nu mår jag väldigt bra och ser verkligen fram emot nästa måndag!

FÖR DÅ ÅKER JAG! ;)

Vandrahem i Stockholm..

Det är så äckliiiigt här att jag döööör! Ta mig härifrån!

Amerikanska ambassaden imorgon kl. 10.

Älskade Bexi <3

Du är en underbar vän! Du är så himla fin både på insidan och utsidan, och du är verkligen unik! Jag är så tacksam över att du är min vän och det känns verkligen jätte skönt att veta att du alltid finns där för en, no matter what! Jag älskar dig, och jag kommer sakna dig enormt mycket! <3




Chattar med äldsta flickan i familjen :)

Just nu sitter jag och chattar med M, den 9 åriga flickan i familjen! Hon verkar jätte snäll och intresserad av vad jag gör och hur jag mår! Det tar lite tid för henne att skriva, vilket bara är mysigt eftersom man vet att hon sitter på andra sidan och verkligen anstränger sig! :)

Visum..

På måndag ska jag till den amerikanska ambassaden i Stockholm för att fixa visum. Eftersom CC skrivit fel födelsedatum på mina papper så måste jag först runt dit och hämta nya innan jag kan åka till ambassaden. Känns lite typiskt CC, att slarva med en sån sak. Hur kan man se fel på 900509 och få det till 900101?

Nu ska jag iaf sätta mig och läsa igenom alla papper som måste göras. Värdfamiljen skulle ringa mig idag, men de verkar inte som att de kommer att göra det. Får maila och fråga och se så att allt är bra. J, den femåriga pojken i familjen, är sjuk, så det kanske är därför de inte ringt. Får maila och se om allt är bra med dem.

Bara två veckor kvar nu..

Jag kan inte förstå hur det bara kan vara två veckor kvar tills jag åker. Och att jag inte kommer att vara i Kalmar på ett helt år. Och att min vardag som jag har nu, kommer vara totalt utbytt om 2 veckor. HELT SJUKT!
I helgen fick jag ett mail av den äldsta flickan i familjen, hon som är 9 år. Hon sa att hon längtade efter att prata med mig och tills jag flyttar hem till dem. Hon skrev att jag ska ha så kul mina sista veckor i Sverige och sedan säga hej då till mina vänner och HELLO AMERICA! :) Haha, så söt!

Jag börjar bli nervös nu.. Och jag vet att mina närmaste även de börjar bli lite nervös och verkligen börjar förstå att jag åker snart. Det är så skönt att veta att man har så många som älskar en och stöttar en, och finns kvar även när man kommer hem :) och fortfarande älskar en lika mycket fast man varit borta ett helt år, haha.


Bildbeviset från gårdagen..













Arabisk afton..

Idag har vi haft arabsik afton här hemma hos mamma. Det var mammas idé att föra in lite arabisk mat och tradition i lägenhet och kvällen var verkligen lyckad! Jag, Mamma och Yousif lagade ngt som kallas Mackloba med taboule (Sallad) och självklart lite falafel och andra arabiska klassiker. Trodde faktiskt inte att vi skulle lyckas med maten, men det gjorde vi :) Bilder kommer imorgon..

Nu sitter jag här med Yousif framför tvn och ser en film, och bara myser! Precis vad jag behövde ikväll! Så det ska jag fortsätta med nu! <3

Ha en bra kväll, PussKram!

Sista dagen på jobbet..

Jag kom precis hem från min sista dag på Rasta.. Känns lite konstigt faktiskt med tanke på att jag har jobbat där i över 3 år nu.. Förstår inte hur tiden kan ha gått så snabbt. Det känns inte alls som det var länge sen sommaren då jag började. Jag minns det så himla väl och jag tyckte det var hur stort som helst att få ett sånt bra jobb. Nu ska jag flytta till New York i ett helt år, och plötsligt så känns det ju ganska litet med ett sommarjobb på Rasta, haha!

Jag fick en blomma av Ann och mina kollegor. Blev jätte glad, för det hade jag verkligen inte räknat med. Ann tycker det är jätte tråkigt att jag ska sluta för hon tycker att jag sköter mitt jobb så himla bra. Men jag har rekomenderat en av mina vänner som jag vet kommer göra ett lika bra jobb som jag, så hon kommer bli nöjd ändå :)

Alla på jobbet var hur söta som helst, de kom med lyckokramar och frågade en massa frågor och tittade på korten på familjen. Verkligen jätte roligt att de är så omtänksamma! :)




"Lycka till där borta, Vi kommer att sakna dig här. Kram från oss på Rasta."