Mer Just åt folket! Hahahah!

Om alla hade en liten Just i sin närhet, så skulle allas liv vara så mkt roligare :) Lyssna på detta ;D Haha!

Idag i köker så att jag på huk och knöt Justs skor. Jag har på mitt ett linne och under har jag en lila bh. Just drar upp med bhband.

Just - Jag gillar det här lila på dig.
Jag - Haha, min bh menar du?
Just - Oj.... o blir röd i ansiktet. Hahahahahahaha! Så roligt.


Senare på kvällen satt vi och kollade på kostymer till halloween. Vi kollar på massa olika, sedan tittar vi på en WOLFMAN kostym.

Just - Malin, vet du vem det är?
Jag - Nej, det vet jag inte.
Just - Det är Michael Jackson.

Hahahaha :) Här hittar ni bilen: http://www.costumeexpress.com/The-Wolfman-2009-Deluxe-Child-Costume/60894/ProductDetail.aspx



Skolfotografering :)

Så här fina var mina barn i morse innan skolan :)





LOVE <3


Första april? Haha!

Idag åkte jag o barnens farmor på ett rejält första aprilskämt, även om det dock är länge sedan det var april. Iaf.. Megan och farfarn åkte iväg på en liten utflykt tillsammans för att äta glass, kolla på hundvalpar och ha lite ensamtid. 2 timmar senare kommer de hem, glada och nöjda.

Sedan berättar Grampie att han har köpt en hund till Col o Rob. (Farfarn är väldigt impulsiv och skulle mkt väl kunna göra ngt så dumt). Mitt hjärta stannade. Jag kolla på Meg för att få spår över ett skämt men Meg har för första gången ett poker ansikte.

Farmorn blir skit arg och säger att denna kampen får han ta själv med familjen, hon vill inte bli inblandad, och megan börjar visa bilder på hunden för Just som bara skrattar av lycka. Jag stod bara och gapade (och blev lite glad för vem älskar inte hundvalpar?) Farfarn försvarar sig med att våran hund Barney börjar bli så gammal och att alla kommer sakna honom så mkt när han går bort och att de behöver något som kommer pigga upp lite.

Jag bara stod där och såg hur alla vi i huset skulle bli utkastade på gatan så fort Col kommit hem, hahahahahah! Som tur var visade det sig vara ett skämt, och jag måste erkänna att jag gick 100% på det och även farmorn. Imponerande insatts av Meg som lyckades hålla sig och spela med! Hahahaha! <3



Just och Grampie :)



Bryant Park och Little Italy :)




















Toppen helg!

Här kommer min helg i en kort version.

Lördagen åkte jag och Clarissa in till New York. Perfekt väder. Frukost i Bryant Park. Promenad. 5th Avenue. Brasiljansk kändis. St Patriks katedralen. Marknad. Fixade ögonbrynen. Lasange i little italy med italiensk live musik. Shopping i Soho. Tåget tillbaka till New Jersey. Upphämtade av en kille som knackade på dörren. Panik över att min familj var tvungen att träffa honom. Skratt eftersom familjen var coola med det. Hahaha! Konsert med vänner från Clarissas klass. Skit bra musik. Kanon dag!

Idag, söndag - Emilys kalas. Rullskridskor. Skratt. Bambi på hals is. Svårt som fan. Familjen och släkten och massa vänner. Angelica och Clarissa var med. Pizza. Tårta. Bra musik. Ikea med Clarissa och Angelica. Köttbullar och sås. SVENSK CHOCKLAD! DESPERATE HOUSEWIVES PREMIÄR!

Bästa helgen på Länge!
Bilder från idag, imorgon kmr bilder från igår :)




Angelica, Jag, Clarissa and Just :) <3




Jag och födelsedags tjejen :) <3



Jag och Megs :) <3



Love <3



Tittut på ikea :)



Sommarkänsla :)


Kanon kväll!

Ikväll hade jag Angelica och en tysk tjej som heter Nadine över på middag. Vi lagade potatisgratäng och kött, och det var hur gott som helst! Snacka om bra kockar ;) Haha! Efter det gick vi på bio. Jätte trevlig kväll, den enda som saknades var Clarissa!

Imorgon blir det antagligen NYC :) Yeeey..

God natt från New Jersey! :) <3

Fredaaag!

Yeeey :) Fredag igen! Kanon!
Idag är jag även klar med min 15 sidigt långa läxa!  Äntligen!
Ska skicka in den nu, känns otroligt skönt att få den gjord, med tanke på att jag åker och plugga
igen nästa helg och antagligen kommer få 15 sidor till! Haha, tummen upp!

<3

Just - Malin, jag älskar dig hela vägen till himlen och tillbaka!
Jag - Åh älskade du, detsamma!
Just - Neeej, ännu mer! Jag älskar dig hela vägen till kina och tillbaka!


Hahaha :)


PS. Lillkillen har tappat ännu en tand, så nu har han en jätte glugg, kolla in! :)


Lördagen i NYC <3

I lördags åkte jag, Clarissa o Andy i till New York för att gå ut o äta och sedan köra en bar-runda i East village. Vi började med ett restaurang besök i Little Brazil på en jätte mysig restaurang, där Clarissa såklart hjälpte till att beställa in sina favorit delar :)

Kvällen avslutades på 3 olika barer, nummer 2 Oliva, var klar favorit på grund av en urtrevlig o rolig bartender, och gratis shots, haha! Vi hade kanon trevligt verkligen! :) Kanon kväll!



Dinner i Little Brazil



Maten :)



Time Sqaure



Vänskap <3



Cosmopolitans :)



"Dagen-efter". På väg ut på brunch.


3 knackningar på dörren i natt..

Klockan 3 i natt knackar det på min dörr o sovande säger jag kom in o flytter upp täcket så Em kan smita in utan att jag ska behöva vakna till för mkt. Jag hör hur hon mumlar att hon inte hade någon att sova med, och jag säger att det är ingen fara, du får sova här vännen, och smeker henne över håret..... Som hon inte hade. Haha, då inser jag att det är lilla Just som har hittat ner till mitt rum för 3:e gången det här året :) Haha.

Klockan fem knackade det på dörren igen, och Colleen öppnar dörren o frågar om Just är där, för hon kan inte hitta honom någonstans. Skit orolig var hon, för just brukar inte sova hos mig, o oftast sover han i sin egna säng hela natten. Iaf, så blev hon lugn och gick för att göra sig klar för jobbet.

Klockan 5.20 knackar det på dörren igen, och jag vaknar ännu en gång. Denna gången kommer lilla Em in o frågar om hon får sova hos mig. Jag säger att Just redan sover här, så det finns inte så mkt plats, och säger att hon kan sova i Megs säng ist. Haha, men Em säger bara att det inte gör ngt om det är trångt, och kryper ner på andra sidan av mig. Hahaha :)

När jag vaknade klockan 7, låg Em o kramade mig från ena hållet o Just från andra <3 Önskar någon hade tagit bild på det, haha.. det var verkligen hur gulligt som helst! <3



Mina två nattliga gäster :)


Ems firande :)



Tårtan made by me :)



<3



En glad Em :)


Happy Birthday Em :) <3

Idag är det Ems födelsedag, och lilltjejen fyller nu hela 8 år :)
Här kommer en bild på min födelsedagsbabe! :) <3



hahaha!

Just tva minsuter sedan:

- Malin, ar det julafton imorgon?

HAHAHAHA, nej?

nattinatt :)

Jatte bra helg, jatte trott nu..
berattar imorgon. :)

God natt <3


Galen! Crazy! Louco!

Ikväll försökte jag o Clarissa på att gå ut i Red bank, men de nekade oss överallt eftersom vi inte är 21. Typsikt! Tillslut smög vi in på ett ställe, där det visade sig bara vara män o kvinnor i åldrarna 35-50! HAHAHAHA!
Men vi stannade! Och dansade i över en timme ;D  Männen blev hur chockade som helst över att se två 20 åringar, haha, det hade nog inte hänt innan. Kvinnorna skrattade eller kollade konstigt på oss. HAHAHAHA, vi hade såååå roligt o tog över hela dansgolvet med vår dans! :)

Thank you Clarissa for a very fun night! You are a wonderful friend, and i love u! I will miss u like crazy when i go back to Sweden, because i don't thinkt that i will ever find a friend like u again! You are amazing :D My brazilian sister! <3 :)


Just och hostmedicin

Alla här hemma är förkylda, och i morse var det framförallt Just var var hostig o snorig, så jag tyckte att han skulle ta medecin för det. Dock hatar han det, och det är verkligen en kamp för att få honom att äta det. (I våras fick jag muta honom med ostbågar, haha)
Iaf.. Så här lät det i morse.

Jag - Just, du måste ta din medecin.
Just - Nej, jag vill inte.
Jag - Jo, du måste. Du kmr må mkt bättre efter det.
Just - Okej, men jag ska bara gå på toa först.
Jag - Okej, gå på toa, sen tar du den.
Just - Okej.

Han går in på toa, 2 min senare kmr han ut och säger:

Malin, du kommer aldrig att tro mig. Men förkyldningen försvann när jag gick på toa.

HAHAHAHAHAHA :) Bra försök lillkillen ;)




Bild i från Mars :) Det sysn att min lilla pojke har växt <3


Hahaha, underbara unge!

Ikväll var jag ensam hemma med Just och Em medan Meg var på gymnastiken och Rob o Col på ett föräldramöte på skolan. Jag o barnen hade en bra o mysig kväll (de lekte o jag pratade med Yousif o vek tvätt, haha). Iaf, när resten av familjen kom hem, pratade vi lite om mötet och så, och Col visade saker som barnen hade gjort de första dagarna. Det är alltid lika kul att se vad barnen har gjort i skolan tycker jag, men idag var det lite extra roligt! Haha. Den första dagen skulle Em svara på lite frågor i ett häfte som hennes nya lärare gjort för att löra känna henne bättre.

En fråga löd: Om du skulle beskriva dig med fem ord, vilka ord skulle det vara?
Em svarade; Vacker, Söt, Häftig, Trevlig och Rolig.

Hahahaha, snacka om bra självförtroende! Haha :)




En annan sak som Colleen tyckte att jag skulle se, var en när Em skulle skriva om sin familj. Då skrev hon att hon har sex personer i sin familj, och inkluderade alltså mig :') Sånt blir man så himla glad över, men samtidigt gör det ont att veta att man åker hem snart och lämnar dem.



<3


Underbara Just!

Haha, idag spelade Just o jag finns i sjön. Man gar sex kort på hand, frågar den andra om den har ett ett nr mellan 1-10. Har man numret så måste man ge kortet/korten till den andra personen, har man det inte så säger man finns i sjön. Iaf.. så här gick det till när vi spelade;

Just - Har du 9?
Jag - Finns i sjön.
Min tur o fråga, sedan just igen.
Just - Har du 9?
Jag - Finns i sjön.
Just - Har du 9?
Jag - Finns i sjön.
Min tur o fråga, sedan just igen.
Just - Har du 9?
Jag - Finns i sjön.

Jag höll på att dö i skratt. Han frågade om jag hade några 9:or 99% av gångerna, så jag förstod ju att han antaligen hade tre nior, och jätte gärna ville ha in den fjärde så han kunde få ett par. Det roligaste av allt var, att när det bara var två kort kvar i högen på bordet så tänkte jag att äntligen ska ungen få sin nia nu, så han äntligen får ett par. Hahaha, men kvar på bordet var en 6 och en 8. Ingen nio!
Då ber jag att få kolla på Justs kort, tror du inte pojkstackarn sitter med alla 9:or redan! Hahahahaha :) Jag dör av skratt! <3 Så roligt var det.


Farmor <3

Sitter här och saknar min lilla farmor jätte mkt! Zappade runt lite på tvn, och fastnade lite framför den otroligt gamla filmen (från1934) Borta med vinden. Jag såg den några gånger som barn, en gång med farmor, en med mamma o även ensam. Dock har jag ingen aning om hur jag som barn kunnat se hela denna långa och sega film, haha, för nu klarade jag inte av det, men det förde tankarna till farmor hemma :) <3

Pappa, du kan väl föra vidare detta till henne eftersom de inte kan läsa min blogg :)

Har dock inget annat att skriva om, jag har varit förkyld o febrig i 2 dagar o inte gjort ngt alls. Nu börjar jag äntligen bli bättre iaf, så det är bra! Imorgon ska jag vara hemma o skriva på läxan jag fått från helgen, inte jätte roligt men måste göras.


Back in Jersey.

Tillbaka från en jätte bra helg i Silverbay med kanon goa tjejer :)
Dock skit förkyld, så mer än såhär orkar jag inte skriva! Haha, bra ursäkt va? ;)

Nattinatt.

Silverbay i helgen..

Sitter nu på Silverbay Campus och väntar på att klockan ska bli 10 o vi ska ha helgens första möte med alla lärare och au pairer. Helgen spenderas alltså på en au pair skola, där jag ska ta 3 av mina 6 credist jag måste ta under mitt år här i Usa.

Från mitt hus tog det ungefär 5 timmar att komma upp hit, men det rullade på bra hela vägen o hade jätte bra sällskap! :) Jag har åkt med två svenska tjejer som heter Sara och Angelica, och vi har haft det hur roligt som helst. Jag hade absolut inga höga förhoppningar på den här helgen, med tanke på hur dålig o äcklig au pair skolan var när jag först kom hit. Tillskillnad från den skolan så är detta paradiset, haha.

Skolan ligger på ett så vackert ställe, att det inte finns några ord för det. Lokalerna ligger precis nere vid en älv, med skogiga berg, o det är så fint! Haha :) Man blir helt ro fylld över att kolla ut, haha. Kanon fint! Dock börjar det faktiskt bli lite kallt ute nu, så hösten är på väg även hit tyvärr :/.

Tror att det kommer bli en ganska bra helg faktiskt :) Här kommer lite bilder!




Lokalen där vi sover :) Vi var lyckligt lottade, o fick ett rum med
eget badrum ;) Cashing!



Sara, Angelica, Jag



Namnlapp på! HAHAHA!

Utsikten :) Dock gör inte bilden den rättivs,
jag är helt såld på stället. Jätte vackert :)


Bra dag :)

Bra dag. Pratade mycket med Yousif i telefon, äntligen! Haha :) Vi har tyvärr inte haft så mkt tid för varandra på ungefär... 10 månader? Haha :) Nej, så illa är det inte, men sommaren har vi båda varit väldigt upptagna, så det var kul att prata lite :) Ska bli så skönt att snart vara hemma i hans famn igen, efter ett helt år ifrån varandra.

Imorgon blir det zoo med barnen :) Och för att återigen tillägga, det är djuren man matar med popcorn, INTE MINA BARN som jag skrev först, haha! Kan inte sluta skratta :)

Nattinatt!




Mina små troll!
Imorgon blir det ännu en dag med fina minnen :D


HAHAHHAA!

RATTELSE FRAN IGAR!
Sjalvklart menade jag inte att jag ska mata barnen med popcorn, haha, utan djuren  ;D
Men sa kan det ga nar man ar trott, haha :)

Första dagen i skolan :)

Idag började barnen skolan igen, och hur mkt jag än försöker, så kan jag inte förstå att sommaren är slut. (dock inte värmen ännu, tack god gud för det, vi har fortfarande över 30 grader varmt, haha). Iaf, lite skönt att återgå till de gamla rutinerna, men samtidigt väldigt sorgligt, att alla heldagar med barnen nu är bakom oss, o det blir antagligen inte många fler innan jag åker hem nu.  Galet!

På torsdag dock är de lediga o då ska jag o barnen till ett zoo där man får mata barnen med popcorn! Så det ska bli kanon kul :) Här kommer en bild på mina fina barn innan de gick till skolan :)



Tandlöse Just :) Haha

Just har tappat sin första tand, o nu är han huuuur gullig som helst :D
Kolla in ;D



Grattis i efterskott Peter! :D

Grattis Peter på 40 års dagen! :)
Hoppas du är lika snygg i jackan som jag är ;D Haha!
Kram från din HD systerdotter!






<3

TACK MORMOR O MORFAR FÖR 10 ROLIGA DAGAR I NEW JERSEY OCH I NEW YORK!



New York :)

Idag blev det en utflykt ut till frihetsgudinnan på några timmar, battery park, wall street, ground zero och under kvällen, time sqaure. Mormor o morfar gillar det :) Dock har det varit otroligt varmt idag, men tror att det kommer bli bättre lördag o söndag eftersom "stormen" kommer hit imorgon.

Här kommer lite bilder från dagen :)







Onsdagens galenhet..

Ja, vi fortsätter temat! Självklart lite drama idag med.

En stor strom är på väg mot vårt håll, och självklart är hela new jersey o grannstaterna skitoroliga o evakuerar o så vidare. Typiskt amerikanare. Jag tror inte att det kommer bli så illa. Kolla man på vädert så ska det regna lita på fredag, men det verkar vara allt. Jag vet inte, vi får väl se hur det blir med det där..

Iaf, det har varit lite extra mkt vågor igår och idag, så efter en timme på stranden fick vi flytta upp o lägga oss högre upp på stranden för att vågorna gick hela vägen upp till oss. Efter yttligare en timme, så stor vi alla tre nere vid strandkanten när en jättte våg kommer o flyter fram längs strankanten.. o upp o upp o upp..... rakt över våra saker, som vi får springa till o slita upp ur vattnet så att det inte dras ut i atlanten igen. Handdukar och kläder blev dygsura, tidningarna med, alla väskor. Som tur var hade jag min handväska som klarar vatten, så kamera klarade sig bra! Phuuuu!

Aja, så kan det gå :) Det var dagens histora.
Ikväll har vi varit hemma o packat, imorgon bär det av in till New York tills på söndag. Tar med datan så får se om jag kan blogga lite därifrån. Låt oss hålla tummarna att vi inte märker av stormen för mkt!




En behövlig pause från solen.. :)



La playa.. med de starka vågorna.


Dagens galenhet....

stod jag för. Haha :)

Vi åkte i väg en tur med bilen, och stannar vid ett rödljus. Vi sitter o pratar, o samtidigt så hittar jag två knappar på ratten, precis där man har sina fingrar som jag börjar trycka på. Inget händer, så jag fortsätter i takt till musiken. Det slår om till grönt o jag gasar i väg.

BRRRRRRUMMMM BRRRUUUUUM BRUUUUUU tjuter det, o vi alla ser oss om efter en motorcykel som ska susa förbi.. efter några sekunder inser vi att det är min bil som låter, o jag gasar för fullt, men står nästintill kvar på samma ställe. Då tycker jag på knapparna igen, o bilen låter mer o skuttar fram.. Jag får på med varningsblinkersen o slänga mig in till kanten...

Visar sig att knapparna bakom ratten var växlen, o det är ju ganska onödigt att vara på den på en automatväxlad bil, haha. Så kan det gå :) Det var dagens galenhet, låt oss hoppas att morgondagen går problemfritt.

Annars var dagen lugn. Mormor o jag var o gjorde manikyr o jag klippte mig. Sedan gjorde vi lite småerenden, och på kvällen var vi på restaurang o avslutade sedan med lite jenga. Jag tänker inte berätta vem som förlorade två gånger, för det tycker jag inte hör hemma här i bloggen.

Vädert är här kanon, över 30 grader varmt varje dag. Tänkte att ni hemma i höstsverige ville ha den informationen ;) Imorgon blir det stranden, o på torsdag NY :)

Puss o kram :)