Washington DC

Klockan är kvart i 5, klockan 5 kommer taxin som tar oss till tåget som ska ta oss till bussen.
Det är väldigt tidigt.  Nu börjar resan! Hörs på måndag! :D <3


YOUSIF KOMMER OM 2 VECKOR!

Ikväll bokar Yousif hans biljett till miiiig :D Han kommer om 2 veckor! Woooohoo, jag är så jävla glad! :)
Då blir det stranden, outlet, New York och Niagarafallen :D <3

Ikväll blir det Sex and the city, och imorgon Washington DC :)



Hoppas Hoppas Hoppas!

Jag kanske får besök om redan 2 veckor....

Håll tummarna att det blir av! Jag vill jag vill jag vill!

Sängliggandes...

Andra dagen i rad som jag vaknar med en fruktansvärd huvudvärk. Idag värre än igår. Sovit 2 timmar nu på morgonen o tagit tablett men det hjälpte tyvärr inte. Nu får det bli lite lunch och sedan vila lite mer.. Em har match efter skolan idag så då gäller det att försöka vara på benen!

Idag är det torsdag :D
Veckorna går skit snabbt.. Imorgon blir det äntligen Sex and the city, som inte alls fick bra betyg :S Men som sagt, imorgon får man skaffa sig en egen uppfattning... Den första filmen såg jag med Mamma, och det känns väldigt tråkigt att inte kunna se uppföljaren med henne..

Mamma, tack för ditt mail idag! Blev jätte glad :D Älskar dig!



Saknar Mamma jätte mkt. Kan inte fatta att det är över 6 månader sedan vi såg sist..


Månadens au pair möte :)

Nu börjar det äntligen hända lite saker i min au pair grupp :) Idag var det 4 nya tjejer, vilket känns jätte kul. Nu vågar jag ta för mig lite mer, prata med dem, erbjuda dem att visa dem runt och ge mitt telefon nummer. När jag var ny var det ingen som gjorde det för mig, och det hade ju känts väldigt skönt om någon hade gjort det.

Iaf.. En ny tjej från Tyskland, 2 nya tjejer från Brasilien som jag kom skit bra överens med (:D) och en tjej från Thailand (som nu har ninas gamla familj) Kul med nytt folk :) Sedan bestämde Danni och jag (en tjej från österrike som varit här i 11 månader) att vi ska ses snart, och sedan bestämde jag även med en tjej från Chile att hon och jag ska kolla upp helgskolorna och kanske åka på en tillsammans i höst sen :)

Så framtiden ser ljus ut, trots att mina underbara vänner Nina och Josse inte är kvar här längre och Tea och Elina som snart åker hem.. Nu är jag den enda svenska tjejen kvar i min au pair grupp, på gott och ont. Kul att få lite mer vänner från andra länder och jag hoppas verkligen att det kommer leda till en jätte bra vänskap med de här tjejerna! :)

Idag hade barnen och jag vattenkrig.. Jätte roligt hade vi :) Här kommer några bilder:












Jag ger upp..

Jag klarar inte av ekorrarna mer.. De hoppade just upp på räcket till verandan. Det var droppen. (plus att det är så varmt ute o vindstilla så man tuppar av).. Plus att varje gång de skuttar fram på gräset så låter de som marsvin som hoppar runt. Jävla ekorrar.

Ger mig ut på en shoppingrunda istället :) Ska köpa en snygg hatt som jag kan ha i DC, för det kommer bli jobbigt att gå runt så mkt i solen utan en..

Min bakgård goes Crazzzzzzy!

Asssså, jag har en jävla lekplats till ekorrar på min bakgård just nu. Asså... Det är minst 15 stycken ekorrar som är i träden på min gård, varav 10 av dem springer omkring och leker med varandra som idioter. Jag var precis på väg ner och lägga mig i gräset och sola, så kommer 3 stora ekorrar springandes emot miiiiig, precis som om de skulle attackera mig, och jag får panik och rusar upp på verandan igen..

Antagligen skulle de inte attackare mig, eller? jag vet inte.. Ekorrar här kanske gör det.. Antagligen lekte de, så kom jag emellan.. men jävla vad rädd jag blev. Stod o tittade på dem och de hoppar som apor. De är helt onaturliga, de slänger sig över träden o hoppas skit högt, över varandra, på lekstugan! Asså, vi snackar inte söta små ekorrar som i sverige... Kom ihåg att jag är i USA. Vi pratar stora tjocka ekorrar som är bubbelt så stora som våra i sverige.

Usch, fy fan säger jag! Jag vågar inte mig mer i gärset mer idag.. Det får bli att sola på verandan, hur hårt det nu än är.. Phuu.. Här kommer iaf några bilder jag lyckades ta, dem ställde inte direkt upp på en lagbild, men jag försökte iaf....



Träden som tydligen lockar mkt ekorrar...



En av dem.. Som mest var det 8 som sprang på rad och jagade varandra.
Asså, jag har aldirg sett ngt liknande. Är dem flock djur eller? :S:S


Washington DC

Tidigt på lördag morgon får bussen till Washington DC med Elin och Ninni :) Där stannar vi tills på måndag, eftersom det är helgdag o vi är lite lång lediga så passar det kanon bra! Väderet ser ut att bli toppen bra, ungefär 25-28 grader varmt, så det kan man inte klaga på :)

Kommer bli en toppen helg och det ska verkligen bli roligt att få upptäcka en ny stad :) och som om inte detta vore nog.. Haha, men på fredag så ska jag äntligen se SEX AND THE CITY! Gud vad jag har längtat och på fredag är stunden äntligen kommen! Haha :)



På lördag får vi skåda detta huset :)



När första filmen kom ut hade jag aldrig kunnat gissa att jag vid nästa film
skulle bo så nära New York och älska staden så mkt som jag gör :) Haha.


Hahaha <3

När jag skulle hem från New York i söndags så följde pappa mig till pennstation där mitt tåg går ifrån. Vi pratar om veckan som gått och så säger pappa:

P- Det har verkligen varit jätte roligt. Det tycker jag verkligen. O jag tycker verkligen att jag har varit tålmodig och delaktig i eran shopping o så, så det är jag glad över.
Jag -Hahhahaha, va?
P- Ja, att jag har hjälpt dig o Åsa välja ut kläder o hittat saker till er o varit delaktig..
Jag - Hahaha, du skojar va?
P - Haha, nej det gör jag inte? Vad då, tycker du inte det?
Jag - Pappa, att gå in i butikerna och säga; ni går åt det hållet (tjejavdelningen) och jag går åt detta hållet (killavdelningen), och sedan komma tillbaka 2 minuter senare o säga att man inte hittar ngt, och att man behöver hjälp kallas inte att vara delaktig i den kvinnliga shoppingen, utan mer att vi var delaktiga i din shopping.
P- Hahahaha, så kanske det var på outletet ja, men inte nu i New York, tycker du det?
Jag - Hahahahaha, pappa, att gå in i tjejbutiker och se illamånde ut och sedan efter 3 minuter säga att man inte klarar detta mer o går ut är verkligen inte att vara delaktig.
P - Hahahaha, aja.. Vi släpper denna diskussionen...

Hahha, älskar dig Pappa <3 Tack för en underbar vecka. Det känns jätte ensamt utan dig o Åsa..


Phuuuu...

30 grader, o vindstilla. Jag dör typ i solen. Haha. Men jag kanske inte har rätt att klaga iof..

Pappa o Åsa är i Sverige nu, det är skönt. Ska uppdatera om veckan vi haft så fort jag får bilderna, för det är mkt roligare att visa med bilder:)

Nu lunch o sen ut i solan igen innan barnen kommer hem! <3

Frukosten idag...

Just förhandlar om frukosten:

Just: Måste jag äta upp allt Malin?
Jag: Ja, Just, du måste äta upp hela din frukost. Man kan inte bara äta dem goda delarna o lämna det nyttiga.
Just: Meeen åh, måste jag?
Jag: Ja, det måste du.
Just: Men... Hmm.. Kan jag ta 10 tuggor o sen är jag klar?
Jag: Abosolut (i själva verket har kanske bara 5 tuggor kvar, hahaha)

Nöjd kommer han fram o kramar mig:

Just: Jag älskar dig sååååå mkt.
Jag: jag älskar dig med gubben.
Just: Och du är sååå vacker.
Jag: Haha, och du är min lilla apa.
Just: Du är oxå en apa. En vacker apa.

Haha :)



Första bilden på mig o Just, från november :)


Mini depression...

Igår kväll vid halv 9 kom jag hem från min helg i New York med pappa och Åsa. Verkligen varit en toppen vecka o vi har hunnit göra hur mkt som helst, både här i New jersey och inne i New York..

JAG ÄLSKAR NEW YORK! Innan har jag gillat New york väldigt mkt, meeen nu är jag kär! :) Det finns ingen underbarare stad. Allt liv, alla människor, parkerna, shoppingen, områderna! Det är så himla underbart här!
Jag älskar Soho, Central Park, Battery park, Little Italy. Det är nog mina favorit områden tror jag.. Eller jag vet inte. Haha :) Det är verkligen ngt speciellt med New York.

Oj, jag glömde att jag döpte detta inlägget till mini depression.. Haha, nu kände jag att jag kom bort från ämnet, men eftersom det var ett ganska tråkigt ämne så var det kanske bra, haha!

Iaf.. Det är så himla roligt att få besäk från sverige, men fy fan vad jobbigt det är att säga hejdå. Igår och hela dagen idag har jag kännt mig jätte ensam och nere, och inte orkat göra ngt alls..  Jag vet att det blri bättre, det är bara att stå ut o genomlida det och sen om några dagar är allt som vanligt igen...

Tusen tack pappa o Åsa för denna veckan! Hoppas flygresan hem går bra! <3


<3

Imorgon åker jag in till New York för att möta pappa och Åsa :) 28 grader och sol kommer helgen att bjuda på :) Haft jätte bra dagar här hemma i New Jersey, uppdatering kommer på söndag eller måndag när jag kommit hem. Hoppas ni alla får en jätte bra helg :) <3




Kärlek <3


Fullspäckad dag!

Klockan 7 ringde klockan i morse, och jag fick släpa mig upp ur sängen. Tänkte att om jag är så trött, hur ska det gå för Pappa och Åsa då.. Trött som jag är tittar jag ner i golvet och springer rakt in i en klarvaken pappa och även Åsa, som är i fullfart med att börja fixa sig för dagen. Haha, klockan 5 vaknade de stackarna.. Inte lätt med tidsskillnaden där inte.

Dock stoppade det inte dem från en fulldag med shopping på outletet som ligger 30 min från där jag bor :) Mycket shopping blev det gjort, men vi har halva outletet kvar, så imorgon ska vi åka tillbaka dit och gå klart i resten av butikerna :) Jag köpte en Calvin Klein t-shirt och en Guess t-shirt som jag ska skicka hem tänkte jag, och även ett par jätte fina solglasögon från Guess :) 

Efter det slängde vi oss in i bilen för att åka och handla mat inför kalas på 14 pers. Hem och möta barnen, fixa barnens skolsaker, köra barn, läxa, städa upp, laga mat, göra tårta, göra sallad, leka med barnen, ta ut hunden, åka till affären och köpa det vi glömt, duka... Phuu... blir trött av att bara skriva om det. Det har verkligen gått i ett hela dagen, men verkligen varit en toppen dag :)

Mina vänner kom klockan halv 7 och barnens mormor var även där. Kycklig med pasta sallad och persillado sås blev det idag och sedan jordgubbstårta på det :) Tack tjejer för en trevlig kväll. Här kommer några bilder från idag och även igår.

P.S. Pappa somnade precis i min säng mitt i en mening, hahahaha..



Jag och pappa i parken i Red bank :)



Middagen igår. Red Oak - restaurangen som ger dig kött för 3 pers i en portion.

Svenskt lösgodig och mjölkchoklad! LYCKA!



Pappa och Just gör grädde till tårtan :)



Hela gänget :) 

 

<3



Pappa och jag i mitt rum- sekunderna innan han däckade.


:) <3

Trevlig kväll med pappa och Åsa som kämpade på trots lång resa och stor tidsskillnad. Blev en promenad i Red Bank och middag på restaurang :) Imorgon blir det ett outlet här i New Jersey och på kvällen så kommer alla tjejerna hit på lite mat och tårta :) Ska bli jätte roligt!

Sov dags :)


6 månader i Usa :D

Igår firade jag 6 månader här i Usa. Jag kan inte riktigt fatta att tiden har gått så fort och att man faktiskt är halvvägs nu. Om bara 2 månader kommer man tänka att nu åker jag hem om 4 månader, och det känns som att det är jätte lite tid kvar här nu. Ska njuta till 100% det vill jag lova :) Känns som att det kommer bli en underbar sommar här :)

Jag kom precis hem från tågstationen för att se om pappa och Åsa var på tåget. De har ingen mobil, så det är lite svårt att veta när de kommer så jag får åka och kolla alla tåg från och med nu, haha! Kändes lite spännande att stå där o hoppas att de skulle gå av, dock inte så roligt när man såg att tåget började rulla igen och man insåg att de inte alls var med på det tåget. (så länge de inte missade att det var där dem skulle av, haha).
Nästa tåg kommer om 35 min, så då blir det att åka dit igen, tur att det inte är långt. Barnen kommer hem kvart över 3 och deras tåg kommer vid 3, så då blir det full fart hem för att möta barnen och ingen vila för pappa och åsa, det vill jag lova! Haha! :)

Idag fick jag ett brev av Liselott, Magnus, Elsa och Edit. TUSEN TACK! :) Blev jätte överraskad och överlycklig! Söta Elsa hade målat en jätte fin teckning till mig som jag ska hänga upp på min vägg i mitt rum :) Där kommer mästerverket passa in hur bra som helst :) Ska försöka ta kort och lägga upp när bilden är på plats! :)

Nu ska jag vika lite tvätt och hålla tummarna för att pappa och åsa är på nästa tåg! :)



Födelsedagsmiddag hos Elina :)

Vackra Elina fyllde 22 år i fredags och det firade alla vi tjejer med en middag hemme hos hennes värdfamilj :) Jätte trevligt och jätte god mat :) Dock var vi alla lite sega idag, men vi kom igång på slutet :)

Om några timmar går Pappa och Åsas flyg mot New Jersey! Woho :) Imorgon träffar jag dem äntligen! Ska bli jätte roligt :) Har en rolig vecka framför mig!

Här kommer lite bilder från idag :)




Alla vi <3



Jag med Elinas värdbarn Maggie :)

Födelsedagsbarnet <3



Love America ;D

<3

 


<3

Life is good :)
Jag är verkligen lycklig över att jag har träffat så fina människor som jag har gjort här i Usa.


Grattiiis Elina <3

Idag fylller min underbara vän Elina 22 år :) Vilket jag, Nina och Tea firade med henne på restaurangen Applebee's :) Tack tjejer för en kväll med mycket skratt och ännu ett fint minne med er tjejer :) Kändes tråkigt att inte Josse var med, och det är svårt att förstå att Nina är borta nästa vecka o att vi bara kommer vara 3 kvar.
Nackdelen med att vara au pair... Vännerna försvinner en efter en. Kommer så klart nya vänner oxå, men dessa tjejer är guld värda och jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Jag är ju den som kommer vara kvar här längst. Tea åker i juli och Elina i slutet av augusti. Men det ska vi ju inte tänka på nu, först väntar en underbar sommar här i New Jersey :)

Här kommer lite bilder från kvällen: (som blev väldigt billig eftersom Elina beställde mat utan mandel, men fick in med det ändå. Fick in en ny utan.. Trodde vi, visar sig vara mandel i ändå, och stackarn är allergisk. Dock inte så mkt, men tänk hur illa det kunde ha gått om hon varit jätte allergisk. Jag blev jätte arg och kallade på kyparn och sa att vi vägar batala för det här och att det är jätte dåligt. Slutade med att chefen kom ut och bad om ursäkt personligen och frågade Elina om hon ville ha ngt annat. Elina säger nej tack, medan jag säger att hon vill ha efterrätt. HAHAHA, för det ville nina och jag ha! (A) Så bjöd han på en väldigt god glass med grädde, chocklad med mandel på. Haha, nej... skojar såklart :)


Nina med födelsedagsbarnet <3



Tea och jag :)



Vi med gratis efterrätt ;D <3



Kändispoäng! ;D



Nu tänker ni att detta bara är vilket hus som helst, men då kan jag tala om att detta hus tillhör John Bon Jovi.
Tagit klockan 9.40 ikväll från Ninas axlar. Hahaha! Mer har jag inte att tillägga, Nina och jag har skämt ut oss tillräckligt ikväll genom att ens berätta att vi gick så långt att jag satt på Ninas axlar för att se in. Hahaha! Plus att vi tog kort på fel hus först, bilar körde förbi och tittade på oss, vi var inne i buskarna för att försöka se bätte, vi sprang från buskarna för att vi hörde ett ljud, vi försökte skydda oss från säkerhetskamerona hela tiden men i slutet stod vi rakt framför dem ändå. Oj, haha.. nu berättade jag ju det enda. Aja, skit samma! Det bjuder vi på :) Riktigt roligt hade vi och skrattade så vi dog (var som tioåringar, haha) Live is fun :)

Nu ska jag gå och lägga mig på min "Bed of roses" ;D Haha, Good night from New Jersey


Avsked :'(

Nu har vi haft våran sista måltid tillsammans vi tjejer som hållt ihop i ur och skur i över 5 månader. Självklart hade vi middagen på vår favoritrestaurang Broadway, och åt Ceasar sallad som vanligt. Känns jätte tråkigt att säga hejdå till Josse, framför allt efter alla underbara helger vi haft tillsammans nu på sista tiden :( Usch, tårar och många kramar, och även mkt skratt blev det. En underbar middag! Jag blev oxå firad av tjejerna, fick en jätte fin tröja - en riktig "Malintröja", en parfym som jag ville ha, underbart fina skoooor, och - jag fick mina favoritöronhängen (IGEN) hahaha!

Jag fick världens finaste öronhängen av Nina i julklapp, och efter en utekväll så tappade jag det ena av dem och var var så ledsen! (har fortfranade kvar det ena ihopp om att det andra skulle komma fram på ngt märkligt sätt). Men nu iaf, så fick jag ett nytt par :D Lycka till fullo! Haha <3 Älskar er tjejer, ni är underbara och jag känner mig verkligen lyckligt lottad av att fått träffa er alla! <3

Josse, älskade vän, trevlig resa så hörs vi när du landat! <3 Love ya!

(PS. (lite pinsamt) MEN.. Imorgon när jag har slutat jobbar efter 9 så ska jag och Nina ut en tur för att smygkolla på John Bon Jovis hus, för vi åkte förbi det ikväll och det var jätte upplyst och så jävla vackert, men vi hade en bil bakom så kunde inte stanna till tyvärr. På dagen har vi bara sett färgen på huset, men när man kom från andra hållet och dte var mörkt så såg man jätte bra! Kändispoäng till oss ;D haha. )






:D <3

Pappa och Åsa kommer om bara några dagar. På måndag kommer dem! Och det ska bli så himla roligt att få lite ändring i vardagen, för just nu är det ganska långtråkigt på veckodagarna! Åh vad glad jag är! :D


Snälla Gud..

Jag tycker om min värdpappa hur mkt som helst. När jag ber honom om hjälp ställer han alltid upp, han skjutsar mig till tåget om jag ska in till New York och han hämtar mig, han jobbar hemifrån om jag får besök eller vill göra ngt roligt på fredagarna. Han är snäll, rolig och nästan alltid på bra humör :) Kanon bra är han..

Men tack gode gud att han inte är min man. Och snälla gud, gör att jag aldirg gifter mig med en sådan man. För han gör absolut ingenting på kvällarna mer än att sitta vid datan och äter onyttigt. Fan, idag blev jag trött på honom, för där sitter han vid datan medan Colleen bråkar med ett barn, ett annat barn sitter o gråter för att hon varit olydig och en annan ramlar och slår sig, och han reser sig inte ens för att göra ngt alls. Phuuu! Tur att Colleen ha mig! ;D Haha! Jag försöker och är 100% hela tiden när jag jobbar, mer kan ju inte jag göra iaf.

Panik.. :/


Min underbara vän Josse åker till sin nya värdfamilj redan på torsdag! TORSDAG! :(
Spännande säger jag till henne. FAN I Helvete säger jag till er :'(

Bilder från Ems konfirmation..

Här kommer lite bilder från lördagen som verkligen var hur underbar som helst. Att ha sin communion betyder att man för första gången i sitt liv får ta emot nattvarden. Barnen har då gått i kyrkan en tid och även läst och diskuterat bibeln tillsammans med en präst. Och även biktat sig, haha.. Vad nu en liten 7 åring kan ha att bikta. Det var jag dock inte, haha.

Lördagen började med att åka till kyrkan, som bara var för de närmsta i familjen. Jätte mysig cermoni och jag fick tårar i ögonen av att se Em sjunga och vara så vacker i sin klänning. Jätte mysigt och underbar gulligt. Önskar att vi i Sverige oxå kunde få ha så fina klänningar, inte som dem fula lakanen vi har hemma, hahaha.
Efter kyrkan var det dags att åka till den fina restaurangen som låg precis vid havet. Runt 60 gäster kom dit för att äta och fira Em och barnen blev underhållna av en trollkar. Mycket lyckat och verkligen jätte roligt! <3

Här kommer bilderna från dagen!
































TACK <3

Tack för alla gratulationer, födelsedagskort, sms och mail :) <3 Betyder så mkt för mig.






Uppdatering om helgen kommer senare! :) Så här såg iaf jag ut på Ems konfirmation :)

Håret avklarat! ;D

Bara smink och klänning kvar.....





Förvandlingen börjar...

Från pyjamas till fin klänning. Från ruffigt hår till uppsättning. Från osminkad till sminkad.
Förvandligen kan börja.. Ems konfirmation idag :D Ska bli jätte roligt och spännande.
Ikväll blir det utgång med tjejerna för att fira min födelsedag :D WOOHOO!


<3



Elina bor i Norrbotten och är katolik ;D
(egentligen, Elina är från Lappland och är protestant) HAHAHAHA! <3

.....

Idag har jag:

- jobbat 15 timmar (minus 1,5 då vi åt midag o tårta men det gjorde ju alla andra oxå)
- tvättat 3 omgångar tvätt
- vikit ihop 3 omgångar tvätt
- bakat tårta till barnens farmor
- tagit hand om Just hela dagen med lunch, snack, dricka, film, temp osv då jag vanligtvis är ledig
- lagat middag till 10 pers
- gjort sallad till 10 pers
- gjort 3 lunchboxar till barnen för skolan imorgon
- hämtat barnens farmor och farfar från tåget
- gett barnen ett bad
- plockat upp o städat inför städarna
- haft huvudvärk under hela tiden

Självklart brände jag mig på jävla ugnen oxå. Mitt på armen, som säkert blir ärr för livet.
Jag ska inte klaga, min familj här säger Tack till mig nästan varje kväll när vi säger god natt.
Men Idag, ingenting... Inte ens ett tacksamt leende eller beröm för tårtan. Känns väldigt otacksamt efter
att man jobbat o kämpat så mkt för att allt skulle vara klart inför födelsedagsfirandet.. Min familj är underbar, jag är jätte glad o det är inte mkt jag har att klaga på. Idag behövde jag verkligen det där lilla tacket!

Känner mig ensam.



<3



Taget för 1 minut sen, socker sööt <3


Vilar sött..

Efter två filmer ville äntligen min lilla pojke ha lunch, YES, tänkte jag! Lagar lunch o kommer ner till honom, då har han somnat, haha. :) Typiskt! Bar in honom i mitt rum så nu sover han sött där inne. Städarna är och städar i hans rum, så mitt rum passade bättre. Nu kan dock städarna inte städa mitt rum, så det antar jag att jag får göra själv imorgon eller ngt, haha! Är inte det äkta kärlek att ge sitt rum till ngn när man kunde fått det städat? Är inte det kärlek så vet jag inte vad... Haha!


Sjukt barn..

Idag är jag hemma med sjukt barn. Just har fortfarande lite feber, så han är hemma o vilar :) Igår tänkte jag att det kunde bli gasnka mysigt att vara hemma med honom, bara han o jag, men när Colleen knackade på min dörr halv 6 och sa att Just redan var vaken o att han inte kan somna om o vill att jag ska se på tv med honom, för de skulle åka till jobbet, så kändes det inte så mysigt längre! Hahaha :)

Men det är ju så det är att ha barn :)
Och nu är det ganska mysigt för vi ser film o äter lite godis :) <3

Middagsprat, Utbrott och barnuppforstran..

Jag, Colleen och Em åt middag själva idag eftersom Just låg o sov (fortfarande ferber) och Meg var på sitt rum o åt middag ensam för hon straffas på grund av sitt utbrott idag, men mer om det sen.. Iaf..

Vi sitter o äter middag o vi pratar om musik o låtar vi gillar. Så frågar Col om jag kan sjunga eller om jag har någon i släkten som kan, vilket jag svarar nej på, för pappas Ebba grön sjungande räknas knappast som bra.
Så säger Em; Jag tycker att du sjunger bra Malin!
Jag; Tack gumman, men det gör jag inte alls..
Em: Fast jag har inte hört dig sjunga. Sjung nu!
Jag: Nej gumman, jag sjunger inte för publik.
Em: Men du är ju med din familj..

Gulligt va? :) Man blir så glad när de inkluderar en i familjen :) <3 Värmer i hjärtat.

Ngt som inte värmer i hjärtat är Megs utbrott idag. Hon skulle hoppas över gymnastiken idag, för vi skulle till en park o har roligt alla barnen tillsammans eftersom alla skulle vara hemma o det är kanon fint väder. Men när Just visade sig ha feber, så var det inte längra aktuellt och Col sa att Meg lika gärna kan gå till gymnastiken, ngt hon inte ville. Col skulle in i möte och la på i Megs öra, eftersom Meg tjatade på. Detta blir början på Megs utbrott och det blev inte bättre när jag kommer och ber henne byta om till sina gymkläder. Hon börjar skrika att hon inte vill gå, gråta, hoppa, dra sig i håret. Usch, jag blev nästan rädd ett tag. Hon ballade ur totalt. 3 sånna utbrott hade hon så fort jag sa att hon måste byta om eller att vi måste skynda oss. Dock var hon inte arg på mig, det vet jag, utan hon var arg att hon var tvungen att åka dit..

Det slutade dock med att hon inte åkte eftersom det var nästintill omöjligt för mig att få dit henne, men ngt hon säker ångra för hon fick sitta på sitt rum hela eftermiddagen o kvällen. Det är en av de stora skillnaderna på barnuppfostran mellan USA och Sverige. Här får barnen time ut, blir straffade, skickade till sina rum, saker borttagna... hela tiden. Jag har Meg i time out kanske 1 gång i veckan o Just 3 gånger, haha. Em har jag bara haft i time out 2 gånger på 6 månader. Så är det inte hemma. Visst har man fått gå till sitt rum några gånger som barn. Men det är typ allt. Eller så kanske man var ett änglabarn? (A)







Kort uppdatering..

En sjuk liten pojke med feber som gråter o vill gå ut o leka. En tio årig flicka som nyss hade ett utbrott o vägrar åka till gymnastiken, skriker o drar sig i håret o beter sig hur illa som helst.

Byta liv med mig? Någon? Haha.

:)

Sool Sool Sool, underbar soool :D Fan vad glad man blir, haha! :) Barnen är i skolan nu och jag ska iväg med Elina och Tea för att hämta upp våra vänskapsarmband.. Ska bli spännande :) har även lite små saker jag lovade Colleen att jag skulle hjälpa henne med att byta o köpa, så det blir det oxå.

Varit en ganska bra morgon, dock hade lill killen lite ont i halsen. Sedan var jag dum nog o frågade honom när han åt frukost hur hans hals kändes, o påminde honom, så efter det kunde han inte ens äta längre, haha. Tvingade i honom lite yogurt och sa att han måste ta lite medecin om det är så illa. Slutar med att ligger o skriker o gråter på golvet och vägrar öppna munnen. Haha. ILLA! Dock öppnade han äntligen munnen efter att jag mutat honom med 2 chips och hotat med att han inte kommer kunna leka ute med mig o tjejerna idag om han inte tar medecinen så han blir bättre. Hahahahha, bra att muta o hota barn va? Här snackar vi hög kvalite på mig som au pair.

Aja, sånt är livet :) Megan o jag hade en bra morgon, WOOOHOOO! första på... ja, har vi ens haft ngn? Nej, förlåt.. jag skojar bara. klast vi har haft det (eller ljuger jag nu :S) ;D Okej, nog skämtat. Meg o jag ska nog lösa våra problem. :)

See u later!

Veckans planer :)

27 + grader idag, underbart! :) Träffade Nina och Elin på förmiddagen idag för att leta skor till mig som jag ska ha på lördag på Ems konfirmation. Min klänninga är lila, så har letat efter silver skor och hittade äntligen en fin sko i rätt färg, storlek och pris. :) 30 dollar, alltså 210 kronor för en jötte fin högklackad skor. Det kommer kännas så tungt att shoppa sen när man kommer hem, allt är såå himla mkt billigare här.

Imorgon ska jag till shoppingcentret med Elina och Tea för att hämta ut våra vänskapsband vi har beställt :) Ska bli jätte roligt. Idag pratade jag med mormor och morfar i över en timme, vilket var jätte roligt o trevligt. Har inte pratat med dem på jätte länge och det har jag saknat.

Mamma och Rune har börjat kolla på biljetter och kommer hit den 6e augusti som det ser ut just nu. Pappa och Åsa kommer om bara en och en halv vecka, och i runt 10 juli kommer nog Yousif på besök. Mkt roligt att se fram emot.
Gramie och Grampie (ja, senila lilla farfarn) kommer på torsdag och få fyller farmorn år så då ska vi fira henne. På lördag är Ems konfirmation och på kvällen blir det utgång med alla vänner för att fira min födelsedag som är på söndag. Då är det även morsdag här i Usa så då blir det morsdags middag hos Colleens syster :) På kvällen hoppas jag kunna träffa tjejerna.
 
Så ser planerna för veckan ut :) Här kommer en bild på min klänning jag ska ha på lördag!
Puss o kram! <3


Grattiiis Mormor :) <3


Grattis till min underbara mormor som fyller pensionär idag ;D Älskar dig! <3

 




:(

Jag var inte vad jag ska ta mig till. Jag är verkligen jätte ledsen just nu. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra mellan mig och min äldsta tjej Meg. Hon är så otrevlig och elak mot mig hela tiden, och jag försöker att inte ta det personligt, men nu har dte varit så här i över 3 månader, och det börja bli lite svårt att inte göra det.

Jag kallar henne fina och gulliga saker, även när hon kastat en elak kommentar eller dumförklarat mig. Jag skämtar med henne, kittlar henne, busar med henne, försöker hitta på saker med henne, låter henne se på tv ibland fast de inte får göra det på vardagarna. Jag berättar små hemlisar och andra saker bara för att hon ska känna sig speciell och utvald. Men, det enda jag får är ett sluta, eller ett bortvänt huvud när jag försöker pussa henne.

Självklart har vi bra stunder oxå, men de blir allt värre o värre och det kanske bara är 10% av all tid :(
Jag vet inte vad mer jag kan göra. Jag orkar inte mer. Jag är skit ledsen.


Måndag igen..

Förstår inte var den här dagen tog vägen. Eller den stora frågan, var tog helgen vägen?  Kockan är snart 3 och barnen kommer hem om 15 minuter och det känns precis som att jag gick upp ur sängen. Nina, jag och josse planerade att dra till stranden idag, spöregn satte stopp för dem planerna. Det är skit kvavt ute och jag bara väntar på att det ska börja åska så man får det överstökat.

Klockan 7 idag på morgonen, 20 min innan det är dags att gå upp, knackade det på min dörr. (vilken jag är väldigt van vid eftersom Em kommer 2 gånger i veckan o sover i min säng). Så jag säger kom in och håller upp täcket så att hon smidigt kan krypa in under.. Bara det att idag var det inte Em, utan det var Just som kom insmygande i mitt rum <3 Första gången han kommer in för att sova i min säng och mitt hjärta smälte. Haha <3 Jag ställde klockan på kvart i 8 istället bara för att få sova lite längre med hans lilla huvudbrevid mig, och så skjutsade jag barnen till skolan istället :)

Igår kväll när jag kom hem hade jag även fått ett kort från honom där det stor "tack för födelsedagsfirandet, love just", så hade han målat han och mig och en blomma. Tår i ögat :) Haha. Sötunge! Mina små söta små barn.

Idag fick jag ett kort från mormor och morfar från grekland :) oj så glad jag blev! 3e kortet på kort tid jag får av dem nu, Ni borde resa ännu mer mormor o morfar! Det är så roligt att få kort :D Haha <3 Tack!
Nu kommer mina små monste hem snart, så skiver mer senare! Puss o kram <3

Så lycklig! <3

Haft en underbar helg med tjejerna! Går inte ens att beskriva med ord hur roligt o mysigt det har varit. Vi har verkligen varit med varandra varje vaken stund från fredagkväll framtills för bara en timme sedan. Eftersom det börjar bli sent så får jag ta helgten väldigt kort:

Fredag: Minifest på stranden :) Jag, Nina, Josse, Tea och 2 halvsvenska killar och deras vän. Prat, stjärnor, hoppbilder, öl o drinkar, OCH BAD! Klockan 2 på natten tog Josse och jag årets första dopp i iskalla Atlanten. Galet kallt och efter det blev det raka vägen hem till varma sängen!

Lördag: Stranden i flera timmar med tjejerna tillsammans med resten av invånarna i området. Fullt med folk, stekande varmt (över 30+), musik, skratt, chips och annat gott, Sushi till lunch, videoinspelningar (Bestifar o jeg, hahahah nina), Kvällen blev det pizza med Tea och josse och sedan bio. Sov sött till 11 dagen efter.

Söndag: Dödligt varmt och kvavt. Kan inte andas knappt. Köpcentret med tjejerna, beställde vänskapsband som vi ska skriva in våra namn på. Jätte fina. Efter det blev det cesarsallad i jätte mysig park och en massa tramskort och hoppbilder. Lekte som barn. Haha. Efter det hem och fixa sig och sedan till Ninas collage och se henne sjunga. Mkt vackert o kul att se :) Good job girl! <3 Däremot hot hot hot hot i rummet. Svettades som grisar. Hemma nu och ska sova. (nej, jag har inte duschat. hemskt, jag vet. Haha) Josse sover hos mig i natt :)

Life is good :D<3
















woohoo :D <3

Varit på stranden i över 5 timmar idag. Över 30 grader varmt. Fullt med folk. Fem underbara vänner. Suchi. Snacks. Promenad. Prat. Skratt!

UNDERBAR DAG! Bilder kommer..