Sushi!

Igår kväll var jag och Debbie ute och åt Sushi tillsammans, och det var helt otroligt hur gott det var! Bästa sushin någonsin! Det var en jätte mysig restaurang. Debbies favorit. Nästan framme kom Debbie på att vi hade glömt vinet hemma. Jag fattade ingenting. Men jag har tydligen bott i New Jersey i ett helt år utan att veta att man kan ta med sitt egna vin till jätte många restauranger. Men som sagt, vi glömde vårt. Så vi åkte runt och letade efter ett ställe där vi kunde köpa vin, och det slutade med att Debbie köpte en Champange flaska för 400 kr. Hahaha, hon sa dock att jag inte fick säga till någon, men hon tänkte nog mer på Chris och Quincy. Haha :) Behöver jag säga att Champangen var super god?

Tack Bexi! <3

Hade en jätte mysig helg hos Rebecka innan jag åkte till Usa.
Utgång, shopping, matladning, film, promenader o massa mys!
Tack vännen! <3



Jag flyttar in!

Idag började det nog gå upp för Quincy att jag verkligen flyttar in. I morse gick han in på badrummet och detta är vad jag hör: - Herregud, mitt rum övergår till ett tjej badrum!
Hahaha! Så roligt! Q är ganska så upptagen just nu, han kom nyss hem från en turne i Florida, så han ligger efter. Tur att han kan jobba hemifrån iaf, annars hade det ju blivit lite ensamt så här i början. Om 2 veckor åker han o jag till Vermont, ensamma, vilket ska bli jätte mysigt. Och spännande, eftersom ingen av oss direkt är så bra på att laga mat.. och det behöver man ju knappast vara om man bor med Debbie och Chris, hans föräldrar, som har en egen restaurang och lagar super bra mat!

Jag har börjat packa upp mina resväskor och mina 9 par skor står nu inne i hans brors Kyles rum. Stackars Kyle, Debbie ha lagt alla hans saker i lådor, för att göra plats för mig, haha. Han har ju flyttat hemifrån dock, men han är här ganska ofta. Debbie har en vän från Vermont här, som heter Pam. Underbar kinna! Så rolig. Vi hade en timmes lång frukost nyss, o pratade hur mycket som helst. Hennes man kommer hit ikväll, och även deras hund som jag ska ut o gå med senare. Måste ju börja lära känna området lite bättre om jag ska börja köra bil o så här. Det är som att börja om på nytt som man gjorde som au pair. Nya vägar att lära sig. Denna gången är det långt ifrån lika läskigt som förra gången, haha. Men jag borde nog inte ge mig i väg för lång, jag har inte gått min mobil ännu, så om man inte hittar hem kan det ju bli lite klurigt.
Ikväll har Quincy en lektion, så Debbie och jag ska ut och äta Sushi. Ska bli skönt att prata lite med henne för har inte rikgit haft tid med det sedan jag kom hit.
Jag ska leta reda på min kamera i min väska, o börja ta lite bilder snart, det blir ju så mkt roligare för er att läsa då :)
Pusss o kram!


Surprise! Överrasking!!!

Haha, nu vet jag att det sitter några glada människor framför datan hemma i Sverige (mormor, morfar, mamma, pappa, Sofie, Tove) som flera gånger tjatat på mig om att skriva på bloggen igen. Och visst håller jag med, det slutade ju lite hastigt o lustigt förra gången med tanke på att jag inte kunde skriva att jag skulle hem, eftersom det var en överrasking, haha :) Men som sagt, nu ska jag försöka börja med bloggen igen, kanske inte blir lika mycket som innan, men jag ska försöka!

Resan ner gick bra, men det är lååångt. Hade ett byte i London, allt gick felfritt och smidigt. Dock blev jag jätte nervös när jag kom till Usa, och skulle gå igenom säkerhetskontrollen som bestämmer om man ska få komma in eller inte. Alla passerade på ungefär 3 minuter, mig höll dem kvar i 15. Ställde frågor som: vart ska du göra? hur länge har du dejtat din pojkvän? Hur mkt pengar har du med dig? Vad händer om du får slut på pengar? Vad jobbar dina föräldrar med? Hur har du tjänat ihop så mkt pengar om du bara var hemma i 4 månader i Sverige? Vart ska du bo om det inte funkar med killen?

De hade hur mycket frågor som helst, o jag blev skit nervös av dem. Ville säga att han skulle köra upp sina frågor någonstans.. Förlåt, men jag tycker inte att dem har med att göra hur mycket pengar man har. Det är fan privat. Iaf. Nu måste jag rusa.. Quincys 3e album är klart, och vi ska åka och hämta det :) SPÄNNANDE!
Skriver kanske sen!
Puss o kram från en liten liten håla i New Jersey.