:)

Happy Halloween! Nu åker jag och Clarissa in till Manhattan tills söndag kväll! :) Ska bli jätte roligt. Gårdagens middag var kanon. Har inte tid att skriva mer, men nu vet ni iaf lite snabbt om allt som hänt o händer.

<3


MIAMI!

Woooohooo! Nu är det bokat och klart! Den 17 - 21 november åker jag och Clarissa till Florida, Miami! Då blir det sol och bad, drinkar och mys! Riktig tjejsemester!  Det är vi lätt värda ;D


Central Park :)

Här kommer lite bilder från central park i söndags :)





















Enkelt sätt att göra barnen glada...

Idag tog jag med Meg och Just och deras kompis Olivia till en hundvalps affär. (ja pappa, samma affär som vi var i och som Em vann en råtta, hahahah). Barnen var super glada, o såklart jag med! Vem älskar inte små valpar?









Hemdatum!

Igår fick jag min flygbiljett hem :) Den 13:e december lämnar jag USA och den 14 december är jag på svensk mark igen. Kan inte fatta det. Om 7 veckor är jag hemma. 1 år har snart gått..

HELT SJUKT!



Spännande nyhet imorgon..

Jag kan inte sova, men jag orkar inte blogga heller. Haha :) Men imorgon så kan jag lova att det kommer upp en nyhet här på bloggen som kan vara intressant för många av er som läser min blogg ;) Spännande va?

Idag har jag även fått en annan syn på vårt lilla husområde där jag bor, det finns tydligen roliga saker att göra här i kvateren, haha! Man märker verkligen att halloween närmar sig.. :)

Nu ska jag försöka sova igen, även om det känns ganska lönlöst.
<3


Central park :)

Underbar dag i Central Park med Clarissa :) Sushi på upper west oxå. Mysigt! Skit ont i huvudet, så ska sova nu.. bilder kommer imorgon. Hoppas ni alla haft en bra helg!

Ps. Var typ 17-20 grader idag :D Haha! Det ni! ;)

NYC imorgon..

Mysig kväll med Clarissa. Restaurang besök och film. Imorgon blir det av in till New York for lasange i Little italy och promenad i Central park :)

Nattinatt! <3

Halloween fest :)

Underbar kväll med familjen :) Efter att ha tagit på barnen deras halloween kostymer bar det av till deras skola för halloween fest. Jag hade ingen aning om att halloween var såååååå stort som det faktiskt är. Jag är chockad. Grannar som inte ens har barn pyntar hela deras hus med halloween saker, vuxna klär ut sig och har fester, och alla firar det för fullt! Helt galet!

Kände knappt igen skolan pga alla skelett och andra konstigheter, haha :) Träffade många föräldrar som jag träffat på under mitt år och hade jätte trevligt. Efteråt åkte hela familjen ut på middag, och sedan hem för lite glass. Kanon kväll! :)

Här har ni mina älskade små barn i deras kostymer:





Ganska skont...

...att inte vara hemma nu nar det ar sa kallt ;) Har har vi 17 grader idag, helgen kommer bli 21 grader och sol! Ville bara skriva och gora er alla lite avundssjuka.

Jag har nyss sprungit en halvtimme pa lopbandet och sedan en halvtimme styrka. Igar morse oxa! Snacka om duktig! :) Nu ska jag snabbt in i duschen o sen ivag o hamta Clarissa. Idag ska vi kopa strumpbyxor och nagellack till halloween :D

Ha en bra helg alla! :) <3



L O V E


Lunch med Clarissa :)

Precis på väg ut för att äta lunch med Clarissa och även köpa lite grejor till halloween nästa vecka :) Lösögonfranser och lite löshår och så vidare... Vet inte om jag skrev det, men har beställt en kort kort klänning i version av sveriges nationaldräkt, haha! Gulligt va? ;)

Kolla in och chockas! Hahahaha! Söt va?



Vart tog tiden vägen?

Jag förstår inte.. Jag åker hem om 8 veckor.. jag har bara 6 helger kvar med familjen innan den nya au pairen kommer. Jag har bara barnen för mig själv i 6 veckor till. Jag kan inte fatta det, 6 veckor är ingenting! PANIK!
Igår kunde jag inte sova när jag låg och tänkte på det, jag fick nästan svårt att andas. Och för några dagar sedan hade jag mitt första breakdown! Haha. Jag och hela familjen var hemma och hade en jätte mysig middag och skrattade och hade hur roligt som helst. Efteråt gick jag ner på mitt rum och började gråta, haha.

8 veckor kanske verkar mkt när man säger det... Men om man tänker på att man om 8 veckor ska lämna 3 barn som man älskar och som varit en del av sitt liv i ett år, då är 8 veckor ingenting... Ibland tänker jag på hur mitt liv varit om jag inte åkt som en au pair. Tänk vad mycket jag hade missat! Tänk vilka underbara människor som jag har träffat här, som jag aldrig skulle ha lärt känna annars? O alla platser jag sett! Och underbar New York som känns som mitt andra hem nu. Och så mkt som jag lärt mig... Det är helt sjukt.

Jag läste nyss alla mail som jag och familjen skickade till varandra innan jag åkte hit. Det känns som igår. Jag kan inte fatta att det är över ett år sedan nu! Svårt att hålla tårarna borta när man läsa mailen som barnen skickade till mig innan jag kom hit o träffade dem.. Usch ja! Jag trodde att det svåraste var att lämna alla och åka hit, men det är så mkt svårare att lämna alla här och åka hem....


Domaren Em :)

Så här söt var Em igår när hon gick till sitt girl scout möte :)
Och så söt kommer hon även vara på halloween... <3






Helgen i en snabb version..

Fredagen spenderades med Angelica under dagen.. Lite halloween kostym shopping och sushi blev det. Efter middag med familjen, åkte jag hem till Clarissa där vi hade en riktig tjejkväll med smink, picknik på hennes golv och tjejsnack.

Lördagen började med lunch med Angelica och sedan väldigt väldigt seg dag. Middag med familjen vilket var roligt dock, Meg lagade mat till oss alla, haha :) Kvällen slutade dock överraskande på ett litet uteställe i Red bank. Clarissa och Andy hämtade upp mig för att ta en runda med bilen, vi gick till en restaurang som senare blev ett uteställe med dansgolv. Ett 20 tal lesbiska damer på 40 + hade fest där, hahahaha, så de frågade oss om vi var lesbiska och pratde om hur mkt vi missade eftersom vi inte var det! Hahahaha! :) Roligt var det. Mkt dans o goda drinkar... Rolig kväll :)

Söndagen började väldigt seeegt, fast i sängen med huvudvärk. Efter ett tag kom jag ur sängen dock och umgicks lite med barnen. På kvällen åkte vi och kollade på en amerikansk kompis som spelar i ett band. Trevligt!

Det var min helg :)

.....

Haha, idag mår man som man förtjänar!
Börjar äntligen känna mig som en människa igen...

Lattskramd?

HAHAHAHAHAHAHA! Jag dog nyss! Jag var nere i tvattstugan, och just skriker ner till mig och fragar om han kan leka med sin kompis. Jag sa ja, men inte forran klockan 4. Han horde inte sa han fragade igen, och igen, men han horde fortfarande inte vad jag svarade. Helt plotsligt stod ungen i dorroppningen, fran igenstans o fragar: vad sa du?

Jag blir do radd, flyger rakt upp i luften, tappar tvattmedlet i golvet o skriker till. Hahaha! Just skrattade sa han grat. Mkt roligt! Hahaha!


Vårt vackra kök..

För över 8 månader sen, bestämde sig familjen att göra om köket för att tapeterna i köket var katastrof. Jätte fula, tror inte att jag har sett så fula tapeter innan. Iaf, efter det har vi skämtat om att det inte kommer vara klart när jag åker hem, men nu börjar jag faktiskt få en känsla av att det kommer faktiskt inte att vara klart, haha. I över 5 månader har Rob och andra hantverkare arbetat i köket, och nu är det bara färg på väggarna som saknas.

Färgen var utvald, gul.. ingen färg jag skulle välja, men efter 5 olika gula nyanser bestämde sig Col för den gulaste och förra helgen började rob måla.. Resultatet nedan:

Rob slet hela dagen, och när Col kommer hem stirrar hon på färgen, skakar på huvudet och skrattar, och säger att det där kommer aldrig funka. Det är för gult. Så nu har de slängt den gula färgen de köpt, och ska måla brunt ist..... Nu ska de bara bestämma vilken nyans de vill ha, innan de kan börja måla över allt. Herregud, detta kök kommer aldrig att bli klart! Hahaha!



Grattis Farmor :) <3

Igår fyllde farmor år! :) Det firades med skypedate!




Bild från 2008, martins skolavslutning


Haha :)

Meg - Malin, jag tar en huvudvärkstablett.
Jag - Okej gumman, det låter som en bra ide.
Meg - De är för vuxna, men mamma sa att jag kan ta dem.
Jag - Just de, ja.. du kan ta en. Ge mig burken, jag behöver oxå ta en.

Jag försöker öppna burken men misslyckas.

Meg - Malin, ge den till mig. Den är barnsäker.

HAHAHAHAHAH! <3 Klockren!




Söndag!

Ganska slö söndag med tjejerna som spenderades på Freehold mall. Kollade lite på halloween kostymer, men känner inte riktigt för att lägga 400 kr på en kostym som antagligen inte får plats i väskan hem endå. Men vi får se, ngt blir det ju så klart :)

Då var iaf helgen slut, dock är det inte alltid så illa med måndagar ;)
Blir nog en bra vecka, känns som det. Underbart höstväder här! Haha, eller så är jag så positiv just nu bara för att jag kolla på Desperate Housewives, haha!

Nattinatt från NJ :)

Lördag kväll :)

Efter en seg dag hemma i pyjamas till klockan 5, haha, så hämtade jag Clarissa (som oxå var i pyjamas till klockan 5) Vi mötte upp Angelica och en ny tjej i området som heter Anna. Åt ute på Panera bread, soppa o tonfisk sandwish, och sedan åkte vi vidare till shoppingcentret för att spendera två timmar där. Råkade ut för världens märkligaste manliga expedit, ogilla! Skit konstigt o låtsades vara ngt, vilket han inte var. Hahahaha, asså jag dog av skratt. Han var skit elak när han hjälpte angelica och clarissa med deras kläder. Ingen koll alls!

Aja, iaf.. Efter det åkte vi hem till mig för att lyssna på lite musik o hänga på mitt rum, och sedan avsluta med en halv film innan vi blev trötta och jag körde hem flickorna :) MYSKVÄLL!






Helgen :)

Nu ska jag iväg och hämta upp Clarissa och sedan vidare hem till Angelica för en kväll där. Film, biljard och mat står på schemat. Bara lite öl som fattas, haha. Men vi får väl klara oss.

Kvällen igår var lung.. Träffade upp Angelica och åkte till outletet för lite shopping, sedan bio :) Myskväll helt enkelt. På vägen hem blev vi stoppade av polisen som kollade Angelicas körkort och hade ingen aning om hur han skulle kolla det internationella, men han låtsades bra tycker jag ;) Hahaha! Oh, your swedish! Beautiful!, sa han och kollade lite på körkortet och såg förvirrad ut. Sedan frågade han om vi druckigt, och då sa vi nej så klart, smarta tjejer som vi är ;) Haha! Men inget test gjorde han.. Knas! Sedan fick vi iaf köra iväg... Hahaha!

Nu måste jag rusa, min clarissa väntar på mig :)


Ha en bra helg alla! <3



OMG...

Ibland undrar jag om jag verkligen lärt barnen något sedan jag kom hit. Idag undrade jag specielt mycket efter att ha hittat Just sitta och pussa på undersidan av sin sko??!!  HERREGUD!



..Dock får vi hoppas att han gillar att pussa mig bättre ;)


<3

Jag onskar att jag visste hur man la upp videor har pa bloggen for imorse dansade alla 3 barn o sjong medan jag spelade in dem. Man kan ju verkligen borja saga att jag har borjat inse att jag aker hem snart och att jag inte kommer ha tillfalle att traffa barnen pa valdigt valdigt lange. Jag kommer antaligen spela in allt jag kan fran o med nu, sa jag kan ta med en del av dem hem till Sverige.

Jag kommer sakna dem sa mkt.

Halloween närmar sig...

I går blev vårat hus "ghosted". Ute på trappan stod en liten presentpåse med godis i och en lapp som förklarade att spöken besökt huset och att det nu är våran tur att föra vidare spökena till yttligare två hus i området. Så idag var barnen o jag iväg o köpte godis och nu under kvällen smög vi ut till deras två närmsta vänner i området för att smyga fram till deras ytterdörr och lämna påsen.

Barnen tyckte att det var skit spännande, vi hade hur roligt som helst! :) Just satt i mitt knä och styrde bilen, han var överlycklig och tyckte det var skit häftigt. Precis som farfar gjorde med mig när jag var liten :)

Annars var dagen ganska vanlig.. Hösten har verkligen kommit hit nu. Regn och bara 17 grader varmt.
Brrrrr! Jag fryser typ hela tiden, vi får hoppas på varmare väder snart! Ännu är jag inte redo att släppa taget om sol och lite varmare tempraturer. Vet inte hur jag ska hålla mig varm annars, för jag har ju skickat hem alla mina varma kläder, haha! Köpa nya kanske? (A)


Home Sweet Home..

Hemma efter en skit helg, haha!
Berätter mer imorgon. Katastrof iaf!

Long Island!

Nu kommer taxin och hämtar upp mig och Angelica! :) Helgen kommer spenderas på Long island där vi ska plugga hela helgen. WOOHOO, precis vad jag vill lägga mina sista helger på! Haha! Kul..

Oktober idag.. Skrämmande. Om 10 veckor är jag hemma igen!