Phuu.. Andas ut.

Haret blev bra, Frisoren var jatte trevlig, Dyrt som fan, Mysig salong.

Nu blir det ett restaurang besok med min familj, mormorn, morfarn o syster med familj for att fira Megs fodelsedag. Det ska bli trevligt o gott, for jag ar sjukt hungrig just nu. Nu maste jag ner o fixa mig, ville bara skriva nagra rader forst sa ni inte behover vara oroliga for att mitt har inte blev bra!

PS. IMORGON SKICKAR PAPPA MIN DATA SA DEN KOMMER OM 7-10 DAGAR. Det ar lycka! :)

Angest!

Klipptid imorgon kl.12 som kostar 1400 kr o jag vet inte hur jag ska klippa mig, bara att jag maste. Angest. Haha. Vi far val se imorgon....

Happy Birthday Meg!

Idag fyller min aldsta tjej 10 ar, o det har vi firat med ledighet fram skolan (pga av snon), film o tv hela dagen lang, pyjamas hela dagen, massa onyttigt (i smyg, bade hon o jag, haha), middag med hela familjen med mat fran Appelbees, tarta som sag ut som kom o hjalp mig o do (Colleen gjorde den, haha), o present oppning :) Meg gillade alla presenter jag kopt till henne sa det var bra :)

Jag kopte en T-shirt som ar orange med peace tecken, ett vitt linne med en blomma o ett peace tecken, ett fint fargglatt halsband med ett hjarta o peacetecknet. Har jag sagt att Meg alskar peace tecken? Haha! :) Sedan kopte jag en vaska o blasbubblor som de kan ta med till Mexico o aven ett sett med pyssel som man malar pa stenar med. Det baste ar; man kan mala peace tecken ;). haha.

Imorgon ska jag traffa tjejerna pa kvallen for bowling. Vill hinna traffa Nina med, det var allt for lange sen nu. O om jag har tur sa far jag en klipp tid imorgon eller pa sondag, ska ringa o kolla imorgon, sa vi far se :)
Nu ska jag ner till mitt rum o titta pa film o lagga mig hyffsat tidigt :) Bilder kommer imorgon!

Hoppas ni susar gott dar hemma. Kan meddela att min Mammi ar hemma i kalmar nu i tryggt forvar! <3

God natt fran mig..

Just precis nu har jag en gul, en bla o en rosa unge i badkaret som skrattar o har hur roligt som helst med en slags kroppsfarg de anvander sig av :) De ar ur sota, haha :)
Forhoppningsvis gar fargen bort sa vi inte har ett gult fodelsedags barn imorgon, haha, for jag tror inte Meg skulle uppskatta det. Det ar sa kul att se hennes forvantansfulla ansikte nar hon  pratar om att det ar hennes fodelsedag imorgon o att hon fyller hela 10 ar. Tvasiffrigt nu alltsa :)

Nu ska jag upp o forsoka duscha av fargen, onska mig lycka till! Haha :)
Sov gott fran ett snoovader i New Jersey.  (antagligen ingen skola for barnen imorgon)

Raddaren i noden! Haha!

Pa grund av all sno sa fick barnen sluta skolan vid halv 2 idag, o vanligtvist tar det ungefar 15 minuter for skolbussen att kora hem barnen. Efter 25 minuters vantan, tyckte jag o alla foraldrarna som vantar pa att ta emot barnen att det borjade ta lite for lang tid. Precis da ringer Meg mig o berattar att bussen har kort fast, o att de inte kommer loss.

Meg later som tur ar ganska glad o gillar dramatiken, men i bakgrunden hors manga av de mindre barnen grata o skrika efter mamma o pappa, sa det kandes lite jobbigt att hora. Det slutade med att jag o en annan bil fick aka ut i stormen o hamta hem alla barnen som bor pa vart omrade, o Meg o Em var sa glada over att jag "raddat deras liv". Haha :)




Skolbuss, bilden ar dock inte fran idag for det ar mkt mer sno nu!


Mer sno..

Javla sno helvete.

I tisdags regnade det hela dagen lang, o nastan all sno forsvann o jag var sa lycklig. Idag oser det ner sno, o det ar verkligen de storsta snoflingor som jag har sett i hela mitt liv. Haha. Det borjade snoa nar jag fick upp vid 7, o vid halv 9 var bilen, vagarna o allt annat helt vitt igen.
Det verkar som att barnen kommer sluta tidigare idag, just nu slutar de halv 2 ist for 3, men jag tror att de kommer sluta annu tidigare som det ser ut just nu. Vagarna ar skit hala, sa jag tanker inte utmana odet o aka till gymet idag. Det ar lika bra att vara pa den sakra sidan.

Inte nog med det sa fungerar inte ugnen o spisen idag, o inte heller vart kylskap o frys inne i koket. Skit konstigt. Som tur ar har vi 2 kylskap o 2 frysar i garaget o ett jatte stort skafferi (ja, det ar sant, haha). Sa det var bara att flytta ut allt dar, men anda. Jobbigt varre.

Mamma flyger hem pa fredag, medan min bror kommer stanna i Osterrike med vanner till oss, sa det ar hur laget ar just nu i Osterrike. Min pappa mailade igar o skrev att min data kommer till kalmar idag eller imorgon, vilket betyder att han kan skicka den till mig i helgen o jag kanske far den om lite mer an en vecka? :) HOPPAS!



Vill ha sommar igen. 28 dagar kvar till Las Vegas, dar ar det iaf ingen sno! :)


Happy Birthday Colleen!

Idag fyller min vardmamma ar, sa vi har saklart tillbringat kvallen med att fira henne :) God mat, tarta o presenter. Jag kopte tva ljusluktor, 2 biobiljetter, kort till ett album dem fatt av mig o aven en helg off da hon o Rob kan ga pa bio o gor vad de vill pa lordagkvallen, o sedan sa tar jag barnen till sondagsskolan tidigt pa sondagen sa de kan ha sovmorgon.

Seden kopte jag aven kort o matrial till att gora ett stor o fint fodelsedags kort till henne tillsammans med barnen o det var nog en hit maste jag saga :) Sa det var kul.
Imorgon ska jag trana o stada mitt rum.. Joe and Josie vara stadare kommer varje tordag, o det roliga ar att varje torsdag sa maste jag stada mitt rum for stadarna, sa de ska kunna dammsuga o damma av mitt rum som ar tackt av saker. Men men, sa kan det vara :)

Har kommer nagra bilder fran kvallen :)




En underbart god tarta maste jag erkanna :)





Col o Just :)





Dagens projekt. Borjar med 4 hemska kort pa oss o en text som lyder:
Vi vet att vi kan vara riktiga monster ibland..
Efter det kommer det 4 bilder nar vi ar fina o leker modeller o en text som sager:
Men vi kommer alltid vara dina super modeller o vi kommer alltid alska dig.

I hornet ar det en bild pa Col o sedan har barnen skrivit fina saker om henne. Fint va?




Jag o Meg :) Dock kommer pussmunnen fram barnens mormor, o inte fran Meg, haha!


En regnig dag i New Jersey..

Sitter har med Mamma i skypen o lyssnar pa hennes samtel med SOS international, som vill skicka hem henne med en buss redan idag. Vilket det inte later som hon vill for martin ar ju oxa med, o han aker ju skidor for fullt.. O pa kvallen har hon det ju treligt o roligt, sa helt vill hon nog inte hem. Men nu pratar de om att hon ska flyga hem.. Hmm, jag vet inte ritktigt, men det blev iaf ingen operation i Osterrike for det ville inte dem i Sverige att hon skulle gora, tyvarr.

Idag har jag pratat lite med Rebecka i skypen. Det var sa lange sen, o som vanligt sa blir jag alldeles gratmild efterat, for jag saknar henne sa mkt, o hon ar en sadan fin van, sa det ar svart att vara langt borta fran henne. Langtar tills jag far min data sa det blir lattare att halla kontakt med henne o alla andra dar hemma! :)

Min tre veckors langa forkyldning har antligen borjat bli battre, sa igar gymade jag o idag sa har jag planer pa att aka ivag dig alldeles strax, men det tar emot lite, men vad ska man annars gora en regnig dag? (se film, ata godis o varma vafflor, sitta vid datan, mysa med varm chocklad) Haha.. Det blir gymet anda.. (A)

Hors kanske senare!
PUSS O KRAM <3

Ett underbart ogonblick i mitt liv.. o ett inte sa underbart.. :(

Vi borjar med det bra ogonblicket, for efter att ha berattat det daliga sa ar det bra ogonblicket inte sa bra langre, aven om det underbara ogonblicket i mitt liv handlar om skor, haha!

Som ni vet sa aker jag till Las Vegas den 25 mars, vilket staller till lite problem pa ekonimifronten med tanke pa att det ar mkt varmare dar an vad det ar har dar jag bor. Det ar otroligt mkt jag behover kopa for att fa en bra var graderob tillexempel skor, jacka, lite klader, presenter till yousifs slakt o fickpengar pa det. Sedan har jag yttligare 4 fodelsedagar att fira har hemma innan jag aker o jag maste klippa o slinga mitt har oxa, sa jag lever med en strikt budget just nu..

Sa idag var jag ute pa lite skojakt, o jag behover ha ett par ballerina skor o ett par festskor, sa det var jag ute efter. Hittar ett par jatte fina svarta skor med rosett o nitar pa for bara 15 dollar (100 kr), som jag ar jatte nojd med. Sedan hittar jag varldens finaste festskor; svarta, lite strass o stenar, lagom hoga. MEN.. storlek 6 var for litet.. o storlek 7 var for stor. o hur mkt jag en forsoker hitta en losning sa gar det inte. Pa vag ut ur butiken bestammer jag mig anda for att ga tillbaka o se om det kanske skulle fungera att lagga i en sula eller ngt annat. Jag tar ner att par 7or igen o tester dem, o sa visar det sig att det ar ett par skor i storlek 6,5 som ar helt underbart lagom. Jag blev verkligen hur glad som helst. O inte nog med det, skorna som kostat 70 dollar, kostade nu bara 20 dollar (140 kr). Lovely! <3 Sa det har varit en underbar skodag for mig idag! Det vill jag lova!

Och nu till en inte lika rolig nyhet. Mamma o martin ar i Osterrike for att aka skidor i en vecka, o efter 2 timmars akande ramlar mamma, o det slutade med att ledbandet i knat gick av. Nu ligger hon pa hotellet o funderar pa om hon ska operera sig eller om hon ska vanta 6 veckor o gora det i Sverige istallet. Jag blev sa ledsen nar jag horde det att jag brot ihop totalt, livet ar sa orattvist :( . Men efter att ha pratat med henne idag kanns det iaf lite battre.. men det ar skit jobbigt att vara sa langt borta o inte kunna hjalpa till pa ngt satt. kanns skit. Jalvar fan helvete.
Blir sa arg.. :/

Kram pa er dar hemma!




En lung o mysig helg..

Igar var tjejerna hemma hos mig o vi lagade lite mat tillsammans. Pasta  och kyckling med citron o basilika sas blev det, vadligt smarigt maste jag saga! :) Verkar som att det inte alltid ar daligt med manga kockar :) Idag har jag varit med Elina pa ett kopcenter o tittat runt lite, o efter det blev det en sen men underbart god middag pa restaurangen Apple Bees. Nu ska jag snart bara ga ner till mitt rum o titta lite pa tv innan jag ska sova.
Skulle egentligen ha jobbat ikvall for foraldrarna skulle ut o ata middag, men Rob vaknade med en jatte forkyldning (behover faktiskt inte vara fran mig for jag har varit forkyld i 3 veckor, o han har inte blivit smittat under den tiden, sa konstigt att det skulle komma nu, eller? Haha) Jag vill helt inte vara den som smittade honom, sa jag gillar mitt tankesatt dar iaf :)

Imorgon ska jag traffa Nina o senare pa eftermiddagen ska vi dra ihop tjejerna for att se ishocket matchen mellan Sverige o Finland :) sa en luuung o mysig helg, det vill jag lova :)
Hur ar vadret hemma? Har snon borjat smalta annu? Idag hade vi 10 plus grader o sol, underbart.. Tyvarr verker det komma mer sno i borjan av veckan.. Fan.

Puss o kram! <3

Tro det eller ej.. Men 3 manader i USA nu.

I tisdags sa var det  faktiskt hela 3 manader sedan jag kom hit till Usa. Tiden har gatt  hur fort som helst, men samtigtigt sa kanns det som att man nyss var hemma, o ibland kanns det som man varit har hur lange som helst, for detta kanns verkligen som hemma nu. Jag vet inte, lite kontsigt att forklara det dar.

Det enda jag vet ar att jag ar sa jalva stolt over mig sjalv att jag akte, o hur bra jag har klarat mig. Jag kom over den forsta hemska veckan da jag trodde jag skulle do, o jag har firat thanks giving, jul, fatt besok av pappa o martin, fatt massa vanner, borjat gymma (dock inte nu pa lange eftersom jag ar skit forkyld fortfarande), varit inne i New York flera ganger, traffat massa nya manniskor, utvecklat min engelska. Jag klarar mig faktiskt valdigt bra, o jag trivs jatte bra just nu! :)

Idag ar det bara 5 veckor kvar tills jag aker till Las Vegas o fa traffa Yousif o hans familj. Det ska bli sa himla roligt, o jag langtar efter att fa se en annan del av USA nu efter man har varit har ett tag. O sjalvklar langtar jag efter att traffa Yousif :) Haha.



Fettisdagen i Usa oxa :)

Idag har jag o barnen bakat Semlor o haft en heldag hemma tillsammans. Alltid lika kul att baka med barnen, de ar jatte hjalpsamma o tycker att det ar lika roligt som jag. Idag var till o med alla delaktiga, sa det var kanon! Maste saga att resultatet blev kanon, men verken Em eller Just gillade dem, men Megan alskade dem! Gjorde nagra med mandelmassa i o resten med nutella eftersom barn inte brukar vara sa jatte fortjusta i mandelmassa.
Imorgon har barnen skola igen, sa det blir att ga upp klockan 7 som vanligt, vilket antagligen kommer bli lite tufft, men jag ska inte klaga som haft sovmorgon i en vecka :) .

Har kommer bilder fran dagens bakning;












Antligen lite bilder..

Har kommer antligen bilderna fran Megans fodelsedags kalas nar jag lat tjejerna sminka mig. De sminkade aven varandra genom att ha en scarf over ogonen o med hjalp av oss fa lappstift rough o ogonskugga. Pa mig hade de dock inga scarfser over ogonen, o maste saga att jagf blev grymt imponerade over hur snabbt de kunde fa pa allt smink pa mitt ansikte. De lekte aven ballonglekar, ordlekar, dansade, at pizza o glass o massa annat, sa de hade verkligen jatte roligt, sa det var ju bra :)

Kanner att det borjar bli lite for lite bloggande, o att jag inte hinner med att verken skriva eller lagga upp bilder fran dagen, o jag lovar att jag ska bli battre pa det. Jag langtar verkligen tills jag far tillbaka min data. Just nu befinner den sig i Sverige hos Dell som ska laga den. Det skulle ta kanske ungefar tva veckor, o sedan ska pappa eller mamma skicka den till mig sa snabbt som mojligt. O oj vad lycklig jag kommer att vara! :) Da kommer det bli lika mkt blogganade som for ut o sakert annu mer pa grund av gladje! Haha :)

Barnen ar hemma fran skolan idag med, haha, de har inte varit i skolan sedan forra tisdagen, sa de har verkligen fatt ett lov bara sa dar, o de kan jag ju saga att de ar valdigt glada over. Jag med faktiskt, for jag har haft jatte fina o roliga dagar bade med barnen o med hela famljen.
Eftersom det er fettisdagen hemma i Sverige idag, (for det ar val det?), sa ska barnan o jag baka semlor. Kan saga att Rob o Colleen vantar med spanning for att se om jag kommer lyckas eller inte. Haha, de ger mig ia fall kredit for att jag kampar vidare i koket, trots nedlag som pepparkakor o kladdkaka, hahaha. Men samtidigt kan val inte jag hjalpa att Rob inte gillade att kakan var kladdig? Det ar ju sa den ska vara? Haha, men upp till bevis idag alltsa. Hall tummarna for mig och enjoy bilderna nedan! :)






Happy valentines day Sweden <3

Om 5 minuter kommer nina o tjejerna for att hamta mig o vi ska pa en sen bio, ska bli mys. Dagen till ara ska vi se filmen Valentine's day, saklart! :) Haha.

Har haft en mysig kvall med familjen med middag o present oppning. Fick jatte fina guldoronhangen av familjen, jatte vackra verkligen, o lite chocklad pa det! Perfekt :) 

Nu maste jag rusa, hoppas alla hemma haft en bra dag! Saknar familj o Yousif mkt..
Puss o kram!

P.S bilder fran Megs overnattning kommer imorgon istallet, lovar!


Megs overnattnings kalas..

Imorgon kommer bevis pa att jag ar en underbar au pair. VANTA O SE! o bereder pa det varsta. Maste ga nu direkt, snart laggdags sa maste forsoka lugna ner alla trollungar som ska sova precis utanfor mitt rum, hahaha..

Antligen!

Har kommer lite efterlangtade bilder:









Basket NBA; Knicks mot Bucks, en match som slutade md forlust for New York knicks, tyvarr.



NHL match; Derby mellan New York Rangers o New Jersey Devils



Varan svenska malvakt Henrik




Matchen slutade, (vad jag minns) 3 -1 till Rangers




bror o jag efter matchen! :)


Fler bilder kommer, detta var bara nagra av alla 900 bilder! Vi far ta nagra i taget, haha :)


Om mojligt, mer snooo!

Fick just reda pa att barnens skola ar installd imorgon oxa, det ni! Haha, den enda gangen min skola stangt var nar stadarna strejkade o alla elever gick o spottade i korridoren o smutsade ner som fan bara for att vi skulle vara tvugna att stanga ner nagra dagar, hahahaha! Men har stanger de for sno! Nu kan jag ju lite forsta det, men igar stangde de skolorna innan de ens fallit en enda snoflinga. O skolan har stang yttligare tre ganger denna vintern o en av gangerna var det pinsamt lite sno, men men.. barnen ar glada, jag ar glad for deras skull (fast det innebar en massa fler arbetstimmar). Just nu snoar det fortfarande o det ska gora det till tidig morgon. vet inte hur detta ska sluta riktigt, det ar ruskigt mkt sno ute.

Men jag tror att Colleen ska vara hemma imorgon oxa, o Rob med, for tagen ar sa mkt forsenade sa det tjanar ingenting till att sitta pa taget 3 timmar till jobbet o tre timmar hem.. Idag har vi malat, bakat, lagat soppa, spelat spel o kollat pa film. Det har faktiskt varit jatte mysigt, det var lange sen alla i familjen var hemma o vi bara mos, for pa helgerna nar jag ar ledig brukar jag inte dirket umgas med familjen som jag gor tio timmar alla veckodagar. Men som sagt, kanon mysig dag, o annu en sadan dag imorgon. O vem kan klaga pa sovmorgon? Idag sov jag till halv 10, o lika sa imorgon om jag vill! Pa mandag ar det en helgdag, sa da ar jag ocksa ledig, det ar tydligen presedentdagen eller ngt. Ifs sa ska jag jobba lite (mkt) i helgen for Rob o Colleen ska ut o ata, o sedan ska Meg ha sitt fodelsedags kalas o da har jag lovat att hjalpa till men det ska bara bli kul :)

Har kommer lite bilder pa snon..










SNOSTOOORM!

Idag ar bade foraldrarna o barnen hemma fran jobb o skola pa grund av snon som kom i natt. Ungefar 2 decemeter, men de varnade for att man skulle fa problem att komma hem efter som det ska komma yttligare 3 decemeter nu. Sa alla ar hemma, vilket ar ganska mysigt. Barnen ar jatte glada o lekte i snon tills de var som snogubbar o kom in for lite varm chocklad. Meg o jag har aven hunnit med att baka jordnotskakor (du har i olja, vatten o ett egg i en fardigblandad mix o sen ar det klart) lattare kan det inte bli!

Igar kvall kastade Em o jag ut is fran frysen genom fonstret, det gor man for att man vill att det ska snoa. Alla barnen sov aven med pyjamas o underklader ut och in, for det ar oxa ett satt att gora sa att det ska sno mer. Vilket verkligen inte behovdes med tanke pa hur mkt de varnat o pratat om den kommande snostormen, haha!

Aja, nu blir det speldags. Om datan ar ledig ska jag lagga upp lite bilder fran nar pappa o martin var har :)
Puss o kram !

: (

Pappa o martin akte igar runt kl.2. Idag kanner jag mig jatte jatte ensam utan dem :( Inte alls roligt. Onskar de kunde stanna lite langre, fast jag ska ju verkligen inte klaga for de var ju har i 10 dagar! Det ar ju jatte mkt egentligen. Haha :(

Men men.. Forhoppningsvis gar saknaden over snart sa det inte ar sa jobbigt. Har iaf heft jatte roliga tio dagar, o om jag hinner sa lovar jag att skriva lite mer om det senare o aven lagga upp nagra av alla 900 bilder som vi har tagit, hahahah!

Nu ska jag ivag pa lite arenden, det ska bli snostorm i kvall\natt, sa ska ivag o kopa pulka till barnen :)
Kram kram

Ett litet hej!

Vill bara skriva att allt ar jatte bra, o att jag inte har glomt er, utan att jag bara ar valdigt upptagen med mitt besok! O konstigt vore det val annars? Haha :) Vi har varit pa en stor outlet, ett kopcenter, kollat runt i min hemstad, varit pa bio, sett film, umgatts med barnen o familjen o bara myst. Pappa o martin var inne i new york en runda igar, o imorgon sa ska vi alla tre in igen o stanna till pa sondag! Sedan blir det en runda till New Jersey igen for att se pa amerikansk fotboll pa tv, en av de stora sporttillfallena om aret, passar martin o pappa fint! Haha! Rob med, sa de kmr nog bli kul.

Sedan vill jag oxa beratta att jag nyss BOKAT EN RESA TILL LAS VEGAS DEN 25 MARS! Sa om 6 veckor aker jag tid 8 dagar for att traffa Yousif o hans familj + slakt o uppleva pulsen i Las vegas. SKA BLI SA UNDERBART ROLIGT! O jatte skont att ha ngt att se fram emot efter att pappa o martin har akt. Life is goood :)

Sedan vill jag bara saga.. Att jag saknar min lilla mamma :) O langtar tills jag far visa henne hur jag bor. O sen sa tanker jag hur kul det vore om becka kunde komma hit, OHH! Jag onskar att du vinner en miljon Bexi! Kop en triss, vem vet? :)

Ha en bra helg! Puss o Kram !


Ett snabbt "allt ar bra-inlagg!"

Martin o Pappa anlande som de skulle i fredags, dock utan resvaskor for dem hann inte med flyget mellan england o NY. Lite krabbigt o  jobbigt, men i efterhand bara bra for de fick vaskorna under natten, o vi slapp dra dem mellan tag o tunnelbana genom NY, sa det var ju positivt! Direkt efter jag mott dem, sprang vi in i forsta basta butik for att kopa LANGKALSONGER.  I helgen var det den kallaste helgen sedan jag kommit hit, sa vi hade mellan 10 o 15 minus + lite vind pa det. BRR!.

Fredagen blev det mest att ga runt o kolla laget runt Time Sqaure o lite sa. Lordagen blev det central park (BRRRR, vad kallt men vad gor man inte for dem man alskar), applestore o lite andra butiker, MAMMA MIA (for mig bara, heeeeeeelt underbart bra o vara platser kunde knappt ha varit battre. Forsta raden pa andra lektaren, nastan rakt framifran). Efter det motte Nina o jag upp Pappa o Bror igen for att ga pa museeumer Belive it or not, efter att sagt hej da till Nina blev det aven Madaum Tussads, och kvallen slutades med underbar nattutsickt fran Empire State Buldning.

Sondagen borjades med frukost pa starbucks, o sedan ivag mot Ground Zero dar World Trade center en gang i tiden stod. Svart att fortsa vad som verkligen har hant det. Vi gick aven in till kyrkan som ligger brevid, som nu ar nastan som ett museum, o tittade pa bilder o minnesplatser fran den 11 september. Svart att fatta fast bevisen fanns framfor en. efter det blev det lite shopping pa ett outlet, Wall Street, Tjuren, Indian Museuum o annat smatt innan vi tag taget hem till mig har i New Jersey for middag med familjen.

Colleen at kalles kaviar, o hennes min glommer vi aldirg. Martin at 2 artor for hon utmanade honom att om han at artor sa skulle hon ata kaviarn. Sa nu vet alla hur man ska fa martin att ata gronsaker (utamana en amerikanare som hatar att ata fisk). Efter spel med barnen sa blev det sangen o nu ska vi ut till lite butiker dar jag bor!
hoppas allt ar bra med er hemma, Puss o kram fram mig. Pappa o martin halsar!