Dålig uppdatering!

Förlåt, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera! Jag är för upptagen! har för roligt helt enkelt! :)
Och det är ju bra det! Om 3 veckor är jag hemma igen...

Födelsedag :)

För andra året i rad så firar jag min födelsedag i Usa. Förra året var ngt av en miss, ingen bra dag alls, men fick en andra chans och klockan är bara halv 11, och det är redan en kanon dag! Har hunnit prata med Mamma och har en skypedate med pappa senare :) Debbie och Chris kom och sjöng för mig i morse med en skål med ostbågar och ljus, hahahaha. Jag älskar amerikanska ostbågar. Pannkakor till frukost, o fina presenter! Jag berättar mer sen! Nu ska jag ut i solen! :)


Picknik!

Idag tog vi vara på solen (25 grader vamt!) och spenderade 5 timmar i en jätte vacker park, nära där jag bodde förut. Lunch. Gitarr spelande. Jordgubbar. Sovstund. Frisbee. Prat. Skratt! Kanon dag! :)
Ikväll har Quincy en spelning i norra New Jersey. Jag ska följa med Debbie och Chris en runda, äta middag med dem och lyssna en timme, och sedan hem. Det blir lagom för imorgon ska jag upp tidigt och ta tåget in till New York för att träffa Clarissa :) Ska bli hur kul som helst!


Lillebror på plats i sverige igen

Söndags kväll åkte Martin tillbaka till Sverige och jag måste säga att han är saknad. Blev inget six flags, för det kom en stor åsk storm, haha. Dock blev det en tripp till Vermont fredag till söndag. Mysigt. Lovar att lägga upp massa bilder snart!