Jag lever! Allt ar bra ;)

Forlat for dalig uppdatering, men internet pa min data har slutat fungera, jag har varit borta over helgen, och farfarn har haft beslag pa datan uppe pa kontoret dar jag sitter just nu.

Allt ar bra med mig :) Thanksgivinghelgen firades med en van o hennes familj i ett sommarhus, jatte mysigt! Traffade manga harliga manniskor, varav en kille i min alder kom fram till mig. Detta var varan konversation:

Han - Sa du ar fran sverige?
Jag - Ja, det stammer.
Han - Det enda jag vill fraga dig ar. Gillar du ABBA?
Jag - Haha, ja, det maste man ju gora nar man ar fran sverige.
Han - Okej, det var allt.

Och sedan gick han. HAHAHA! Sa roligt!

Iaf.. barnens farmor o farfar har varit pa besok over helgen (igen) Det var har forra helgen oxa. Men de ar trevliga sa ingen fara med det :) Jag har oxa borjat min sista vecka som au pair.. Jag jobbar nasta vecka ocksa, men da ar den nya tjejen har sa det blir ju lite annorlunda an innan.

Mina klader ligger nu nerpackade i 2 stora vaskor och ett handbagage och imorgon flyttar jag in i lekrummet pa den mest obekvama sang nagonsin! Kan inte fatta att jag har haft sa manga besokare har, och ingen har klagat pa sangen! Jag o barnen testade den i gar, o den ar ju stenhard o helt sne! Aja, nog om det!

Torsdag blir det lekrummet och pa fredagen valkomnar vi den nya tjejen.. Ska bli spannade att traffa henne, aven om det kanns lite konstigt o jobbigt.

Hoppas ni allla mar bra hemma i snon! Har har vi fortfarande runt 10-14 grader om dagarna! Jag klagar inte :)  

Happy Thanksgiving <3

Då var det thanksgiving igen. Cirklen är sluten. Året har gått och snart är jag hemma igen. Känns konstigt. Började nästan gråta idag på morgonen när jag gick upp till köket o vi sa happy thanksgiving. Haha :)

Nu börjar firandet snart, och sedan i eftermiddag åker jag iväg med en kompis till hennes familjs stuga tills på söndag. De har data, så ska försöka blogga om tid finns :)

Här kommer en bild från exakt ett år sedan! Första bilden på mig och alla barnen tillsammans :)



Em om att föda barn...

- Vissa barn kommer ut genom magen, medan andra barn väljer tydligen att ta sig ut genom hålet mellan benen.

HAHAHA!

Em sover i mitt rum i natt :) Sleepover alltså! Mysigt. Imorgon är det thanksgiving :)


3 veckor kvar....

Nu börjar nedräkningen.. Det är ungefär bara 3 veckor kvar tills jag åker hem :S:S PANIK! Jag vill inte prata om det för mycket, för jag tycker inte det är ett roligt ämne, haha. Men ska bli kul att träffa nära o kära igen :)

Nästa fredag kommer den nya tjejen hit, så nu har jag börjat flytta ut mina saker från mitt rum och packa kläderna i väskorna. Jag ska iväg i helgen, o efter det finns det inte så många dagar kvar att göra det på. Tyvärr blir det inga bilder från miami idag heller.. jag glömde kameran hemma hos en kompis. TYPISKT!

Dock tog vi mest bilder på oss själva, hahahahaha.. det fanns inte så mkt att ta kort på! Miami var inte så fint som jag hade förväntat mig faktiskt. Men absolut en rolig stad om man vill festa o har nära till stranden!

Nu ska jag iväg o framkalla kort till branens scrapbook som jag gör till dem! :)

Back in Jersey! :)

Då var man hemma igen efter några dagar i Florida, Miami. Haft det jätte bra :) Lovar att mer info och bilder kommer inom snar framtid, nu blir det an powernap, det är jobbigt o tröttsamt att ha roligt ;) Haha! :)

BYE NJ, HELLO MIAMI!

Nu åker viiii till Florida, MIAMI. :)

Hemma på söndag!

Love! <3

1 år i USA idag :)

Idag, för ett år sedan, så landade en tjej i USA, en väldigt väldigt nerövs tjej, men också väldigt förväntansfull. Hon fick en tuff start på året, som hon tillsammans med nära och kära i Sverige och sin amerikanska familj i USA lyckades ta sig ur. De veckorna ändrade mitt liv, för efter det kände jag att JAG KLARAR ALLT :)

Och nu sitter jag här i soffan i mitt amerikanska hem, med min amerikanska familj, i mitt amerikanska liv som jag haft haft i ett helt år. Det har inte alltid varit lätt, det har varit svårt att vara hemifrån, svårt att komma in i det nya livet, svårt att ta hand om barnen ibland, men jag har klarat det! :)

My year is done.

Jag är jätte stolt över mig själv. Jag är jätte tacksam över stödet jag har fått hemifrån under hela året, inte bara från familj utan även från pappas kusiner, vänner till familjen och grannar! TACK! Jag har så många underbara minnen, jag har sett så många platser, jag har fått en till familj, så många fina vänner!

Jag är så tacksam och glad över att jag tog detta steget :) Mitt enda problem är att det snart är över.... Haha.



Packar...

Sitter här och packar...

MIAMI PÅ ONSDAG! :) Wooohooo!



Onsdag..

Vanlig onsdag :) Lite stressat har det varit, men kvällen var lung. Tittade på film med alla barnen för de är lediga från skolan imorgon, så det var mysigt :)

Colleen är ledig från jobbet oxå, så vi ska göra ngt tillsammans med barnen imorgon, dock ingen aning om vad dock. Vi får se vad dagen har att erbjuda :)

Puss o kram!

Dålig uppdatering!

Känner att jag varit lite dålig på att blogga på sista tiden, ska försöka bli bättre. Är väl inne i en liten svaka nu när vi börjar räkna ner veckorna för hemfärd. Känns så klart jätte tråkigt och jobbigt att börja tänka på saker som att packa, säga upp bank och säga hejdå till alla.

Imorgon är det iaf bara en vecka kvar tills MIAMI! Det ska bli kanon kul! Och sedan på fredag fyller Clarissa år, så då blir det firande i red bank :) WOOHOO! Kul ska det bli.

Ikväll var jag och familjen ute på restaurang, och avslutade kvällen hemma med lite puzzel och kollade på kort lite kort från året. Nästa vecka är det ju min årsdag här, helt sjukt. Jag kan verkligen inte fatta att det har gått ett helt år, och jag kan verkligen inte fatta hur det kommer vara att vakna upp utan att träffa mina älskade barn varje morgon. Det kommer bli skit konstigt.




LOVE


Duktiga Meg :)

Idag hade Meg sin första gymnastik tävling och hon tog placering i alla fem olika delar! 2 första platser och 3 andra platset! SÅ DUKTIG! :) Hon var såååå glad! Haha! Imorgon ska jag ta med alla barnen ut och köpa glass efter skolan för att fira :)

Annars har det varit en lung helg, har inte hänt så mkt. Träffat lite vänner, lyssnat på lite musik och varit hemma och pysslat lite i rummet.


Sååå lång dag!

Idag har jag varit instängd i huset hela dagen o kännt på hur det är att nästan dö av uttråkhet, haha! Fast i huset utan bil, och alla vänner ha jobbat. Klockan 8 kom Angelica och räddade mig, och vi åkte till Chili's och åt middag, tack tack tack för en trevlig stund! Haha :)

Annars, döööö tråkig dag.




Jag och Angelica <3


Lang ledig :)

Just nu sitter jag hemma hos en kompis och ater varldens godaste chocklad muffins till frukost, haha :) Bra o nyttig ska det vara pa morgonen saklart! Familjen skulle aka till DC tidigt idag pa morgonen, men fick sms om att de hade stallt in pga att det regnade sa mkt. Lite synd, haha.. Sag fram emot att ha huset for mig sjalv i nagra dagar, ha bilen sa mkt jag vill, och ha det lite tyst, haha!

Det trakiga var att jag hade planer, som inte gick att genomfora pga att de skulle till DC o jag skulle ta hand om hunden, men aven om de ar hemma nu sa ar det forsent att aka bort som planerat! Tyvarr! Men far ta tillfallet i akt och borja packa och sa, for nu ar det bara 4 veckor kvar tills den nya au pairen kommer, och det ar mycket som ska packas, slangas och ges bort innan rummet ar tomt. Maste aven borja med barnens och familjens avskedspresenter, for det kommer ta lang tid att gora klart allt!

Imorgon kanske jag ska till New York med Angelica och ga till immigrant museumet pa Ellis Island, jag hoppas det blir av :) (och att familjen inte vill att  jag ska jobba nu nar de ar hemma, haha).

Det var en liten uppdatering :)

HAHAHAH!

Clarissa och hennes två killar var här i dag och lekte med mina barn.. Detta var en konversation mellan hennes kille Ryan och min lilla Em.

Ryan - Vill du bli min flickvän?
Em kollar extremligt ogillande - Ehh, NEJ!

HAHAHAHA, snacka om diss! Jag skrattade så mkt!

Sleepover :)

I natt sover jag och alla barnen i källaren tillsammans framför tvn :) MYYYYYS! Popcorn, film och sovsäckar! :)
Barnen är lediga från skolan imorgon, så vi passade på :) Nattinatt!