Galenheterna fortsätter..

Idag, på väg hem från dagens utflykt (som jag berättar mer om imorgon), så märkte vi att det var ngt konstigt med ett trafiklljus. Och ett till.. och ett till.. o ännu ett. Alla trafikljus i området slutade fungera, vilket gjorde att det var poliser överallt som fick rycka in o hjälpa till.
I new Jersey får man ju inte heller svänga vänster på de lite större vägarna, så då använder man sig av u-turns (man svänger höger o sedan kör rakt över vägen ist). Problemet var att alla U-turns var stängda, så de som bodde på västra sidan o skulle över dit, kom inte över, haha...

Vi skulle över till affären som låg på vänster sida, så vi fick pakera på högra sidan vid banken, o sedan korsa de stora vägarna över till affären. Inne i affären var det jätte mörkt, men de sa att man fick handla så länge man inte köpte några kylvaror. Så där gick vi runt i skumet med några få andra kunder. Under besöket kom dock strömmen tillbaka, så då blev alla glada, haha :)

Under middagen hemma, blinkade lampan några gånger, så sprang ner och hämta ficklampan ifall strömmen skulle gå igen, vilket den oxå gjorde. Så ikväll har vi varit utan ström i 1,5 timme. Det märkliga var dock att visa lampor funderade inte alls, några fungerade som vanligt, o vissa sken pyttelite. Vi var dem ända på hela gatan med lite ström, så vi klagade inte, utan började spela jenga ist :) Haha. Jätte roligt hade vi.

Sedan under kvällen nu, så försvann all ström, kom tillbaka, försvann, o nu tillbaka som vanlig igen. Låt oss hoppas att det förbli så nu :) Tack gode gud att mormor o morfar är här, annars hade det varit mkt för mig o vara ensam i huset med både strömavbröt o brandlarm mitt i nätterna. haha :) Nu ska jag sova... vi får väl se vad morgon dagen har att bjuda på för galenheter ;)

KVÄLLENS UNDERHÅLLNING:







Glad tjej (morfar förlorade två, och mormor en ;)


Sommar sommar sommar!

Idag blev det en dag på stranden med mormor och morfar.. Som slutade med en dag på stranden med mormor, morfar, clarissa, en kill kompis till henne, jana, elvis, avril, angelica, nadine och mig.. Haha :) Det dock upp fler o fler på stranden o slog sig ner hos oss, vilket såklart bara var kanon kul :)

Igår natt gick brandlarmet mitt i natten, vilket slutade med att vi fick springa rung i huset o försöka stänga av det tjutande ljudet, o leta efter vad som kunnat utlösa det. Morfar sprang ut i garaget, så husalarmet gick nästan oxå, men som tur hann jag stänga av det innan det började tjuta det oxå. Inte så kul just när det hände, men nu skrattar vi ganska gott åt hur mormor kom inspringandes in i mitt rum o skrev: brandlarmet! brandlarmet!

Så kan det gå :) Haha.



Gänget :)




Morfar o jag :)


Vår dag i bilder...

Hej då till familjen, Outlet, utsiktsplats, potatisgratäng är nyckelorden för dagen. Här kommer den i bilder :)




Avsked av familjen som nu är på kryssning till Barmuda



Mormor o morfar på outletet



Kassarna blev fler o fler... haha



Morfar handlade jeans på första gången på många många år..



Vi tre <3



Dagens klipp! Haha :)



Potatisgratängen blev en kanon hit :)


The beach..

Blev en heldag med Mormor, morfar, Just och Em på stranden :) Jätte mysigt, roligt och lagom varmt. Kunde inte bli mycket bättre än så! Kvällen slutade med middag med familjen och sedan promenad i lilla redbank.

Orkar inte skriva mer för det är sent. Bilder kommer imorgon under dagen.
Imorgon åker familjen på deras kryssning o vi blir ensamma i huset. Ska bli ganska skönt med ett litet break, även om jag älskar att umgås med barnen, haha :)

Nattinatt från New Jersey <3


Mormor o morfar är här!

Vanlig torsdag. vanlig morgon. Vanlig frukost. Vanliga rutiner. Vanlig lunch. Vanlig dag. Och sedan helt plötsligt hämtar man upp sin mormor o morfar från tågstationen :) Haha! Det är verkligen en konstig upplevelse (jag vet, jag är lyckligt lottat o borde vara van vid det här laget), men helt plötsligt så står två från ens liv hemma o väntar på att bli upp hämtade :) Haha.

Jätte kul att träffa dem och få visa dem runt! :) De fick hoppa rakt in i min vardag med att laga middag, lämna barn, hämta barn, stressa runt. Från och mig nu har jag dock semester :) WOOOOHOOO! Dock ska vi ta med barnen till stranden till imorgon ändå, för jag känner att om vi ändå ska dit o de bara ska vara hemma så kan ju de lika gärna få ha en kanon dag på stranden de oxå! :)

Kvällen avslutades med middag med hela min familj och två flaskor vin! Haha! :) Jätte trevligt trots att det var två språk vid middagen :) Bäst o roligaste för mig som förstår båda språken ;) Haha! Sedan måste jag också dela med mig av Ems o min konversation i bilen idag som vi skrattade åt så vi dog. Haha.

Em- I den här lokalen går jag till tandläkaren och ögondoktorn.
Jag - Jaha, det hade jag ingen aning om.
Em - De är jätte bra, men de har två NAKNA statyer i lobbyn.
Jag - Jaha, där ser man..
Em - Helt NAKNA. En tjej och en kille.
Jag - Jaha..
Em - Vissa kallar det konst, men jag kallar det väldigt olämpligt.

HAHAHAHAHAHA, jag dör! Så lillgammal! :)

 



Ett efterlängtat möte på tågstationen :)



<3

Dans ;) Haha


Ännu ett hejdå :(

Kommer precis hem efter ha sagt hej då till min älskade Elina. Kan inte fatta att jag är den enda kvar nu av vårt gäng på 5 svenska tjejer. Det ironiska är, att Elina var till och med den som skulle ha åkt hem först av oss alla, och nu är jag som sagt den sista kvar av oss. Det konstigaste av allt är dock, att nästa avskedsfest kommer vara för mig :S:/ Men det orkar jag inte ens tänka på just nu..

Kvällen bjöd på pizza och cupcakes, och mkt tårar från alls håll! Värdfamiljen, Elina, vänner! En otroligt fin men ledsam kväll! Detta är nackdelen med att vara au pair.. Man blir aldig van av att en nära vän då och då försvinner ut ens liv. Det är lika jobbigt varje gång.

Nu måste jag verkligen ta och sova. Klockan är över ett och jag måste upp tidigit imorgon och städa.
Jag kan inte fatta att mormor o morfar kommer dyka upp här hemma imorgon :) Haha, det känns helt overkligen men ska bli jätte roligt att träffa dem och otroligt skönt med en veckas semester :)

Elina vännen, hoppas du får tre underbara veckor nu på västkusten! Jag älskar dig, var rädd om dig! Kram <3


Em <3

Regnet fortsätter att falla här i New Jersey, o jag är såååå uttråkad! Det är jätte svårt att undehålla barnen hela dagarna, framför allt när de hellre tittar på tv. Jag vill helst inte titta mer på tv, för det slutar med att jag somnar, o det är ju inte så bra om man är ansvarig för 3 barn, hahah! 

Idag iaf medan Meg var på gymnastiken o Just satt vid tv, sa satt Em och jag i köket och underhöll oss med att göra armband, halsband, nyckelringar och att måla. Hon gjorde smycken till mig, ett armband till min mamma, en teckning till mamma, pappa, åsa, martin och mig... och hela tiden berättade hon för mig att jag ska ta med dem till Sverige, o att jag ska hålla dem bakom ryggen o överraska alla med presenten... o igen så berättade hon för mig att jag ska ha med sakerna till sverige... o igen.. o igen...

Efter ett tag insåg jag att jag får massa avskedspresenter redan 3 månader innan jag ska åka. Jag försökte förklara för Em att det är fortfarande länge tills jag ska hem, o att de ska gå i skolan nästan en hel termin innan dess, o skolan har ju inte ens börjat ännu! Då sa hon bara att man kan aldrig ha för lite minnen med sig hem.

Em bad mig att måla ngt till henne, vilket jag såklart började göra. Jag skrev Em + Malin = Bästa vänner. Samtidigt märker jag att det blir vädligt tyst vid bordet, och Em tittar på mig med fundersamma ögon.

Jag: Em vännen, vad är det?
Em: Men Malin, vi är väl inte bästa vänner?
Jag: Du är min bästa vän här iaf.
Em: Ja men Malin, vi är väl mer än bästa vänner?
Jag: Ja, det tycker jag att vi är..
Em: Malin, du är som en syster för mig.



Systrar? Haha, iaf obegränsad kärlek.



Armbandet jag fick av Em. En berlock för varje barn,
plus barnens initialer.. <3 Fin tanke, eller hur?



"överraskningsteckningarna" Em gjort till min familj :)
Dem får ni i november ;) Haha..

 


Life is a bitch...

Jag vill inte åka hem i november.
Jag vill åka hem i november.
Jag vill inte åka hem.
Jag vill åka hem.

Fan.
Beslutet är ju fattat, så det är så dumt att ens sitta o fundera på det.. Familjen har en ny au pair, jag kommer snart behöva välja vilket datum jag åker hem, alla väntar på mig hemma och alla här är redo att säga hej då om 2, 5 månad.

Just let it go.





L O V E <3


Ett löfte...

Jag lovar, att jag ska bli mkt bättre på att blogga nu. Jag har ju faktiskt bara 3 månader kvar, o det vore ju synd att inte skriva om dem. Helgen är över, igen haha, Det är en vecka sedan mamma och jag sa hej då, det är bara 4 dagar kvar tills mormor o morfar kommer och jag har en välförtjänt semester :)
Vad mer kan jag säga än att tiden går, vare sig man vill eller inte.. Och hur dumt det en låter, så känns det som att håller tillbaka lite på allt det roliga, bara för att det ska bli lättare att åka hem. För just nu när jag tänker på det, så får jag panik. Men jag inser såklart att det inte hjälper att hålla sig borta från allt det roliga, för då missar man ju en massa oförglömliga minnen...

Som i fredags, träffades jag och några vänner, för en väldigt sen middag, som sedan slutade på filtar på stranden där vi hade picknik, drack och pratade minnen över en jätte vacker stjärnhimmel och Manhattan som utsickt. Det var hur roligt och trevligt som helst, och jag kom inte hem förrän 4 på morgonen :)
Lördagen spenderades med Clarissa, först shoppingcenter, och sedan en jätte mysig middag på restaurang.. :)
Dock inga bilder alls från helgen, så himla dåligt! Lovar att det ska bli bättring med det oxå..

Här kommer iaf några blandade bilder från när mamma var här :)



Mammi och jag i Battery park. Frihetsgudinnan (bakom mammas huvud,
vet ej vad kvinnan som tog kortet tänkte med, men iaf..)



Time Sqaure.. Får det plats mer människor ens?



Jag o mina älskade barn brottades i gräsen en dag :)



Snyggingen och jag :)



Just o Meg spelade skiten ur mig, mamma och em.
Flera gånger dessutom.. Haha.



En heldag med barnen o mamma. Inneföll roliga huset,
karuseller, akvarium, funnelcake, boardwalk :)



Em som en säl inne på akvariumet.
Söt eller vad? :)



Jag och Meg :) <3 Båda glada destom, haha.



Frukost på älskade Starbucks



Jag, Oline och Alma inne på Mangolia Bakery.



Mamma och jag innan vi gick upp o tittade på den underbara utsikten :)


<3

Fortfarande ingen lust att blogga, haha.
Här kommer iaf en bild.. det är ju iaf ngt ;)


Tillbaka i New Jersey igen :)

Mammas sista kväll nu.. Känns lite tråkigt, men vi ses ju snart igen.. tiden går ju så fort! Haft en bra helg i New York, lagom varmt :) Så det var kanon.. Mkt har vi hunnit med att se.. Bättre uppdatering kommer imorgon, nu ska mammi o jag se film tillsammans :)



Mamma o jag, lunch i Little Italy



Mammi o jag på Time Sqaure



Jag, Rune, Oline o Alma i Pier Village, NJ :)


Neeeeew York :)

Imorgon bär det av in till New York igen för en lååång helg :) Skönt att vara ledig imorgon, efter fyra hektiska dagar med mammi o barnen :) Men kul har det varit...

Nu ska vi sova, ville bara skriva några rader. (förlåt, men har tappat min blogglust, men ska hitta den igen.. bara 3 månader kvar tills jag kommer hem ju)

Puss o kram från new jersey

Lillebror.. inte så liten längre! :S


Igår fyllde min älskade lillebror 18 år! :)
Hade önskat att jag var hemma, men fick bli ett födelsedagskort
skivet i sandet ist :) Love u lillebror






I ett kallt New York i februari.. <3


<3



Jag o Mammi på time sqaure




Picknik :)




LOVE <3


Mamma är här :)

Ville bara skriva ett kort inlägg o säga att mamma är här, resan gick bra, o vi hade en kanon helg i new york :)

Nu ska vi sooova :)

Puss o kram! <3

MAMMA... <3

..kommer imorgon :)

Efter jag slutat jobba imorgon så åker jag in till New York för en hel helg med Mammi :) Efter det har vi fyra dagar här i New Jersey, o efter det bär det av till New York för ännu en helg fast med Rune o hans tjejer Oline o Alma :)

LÄNGTAR så tills imorgon :)
Nattinatt från new jersey.


<3

Just - Malin, tjejen i bilen brevid gjorde så här mot mig!
Jag - Jaha, vad betyder det då?
Just - Loser (förlorare)
Jag - Hahahahaha, gjorde hon så?
Just - Malin, du borde verkligen inte skratta. Vad hade du känt om ngn gjorde så till dig? Hade du inte blivit ledsen?
Jag - Oj, förlåååt gubben. Jag ska tänka på det nästa gång.

(hahaha, det roliga är att den frasen han använde, är den jag använder när han eller hans systrar gör ngt dumt eller säger ngt dumt om en annan medmänniska, haha)




Bild från idag, från elins hus :)


.....

En av de värsta dagarna i hela mitt liv.

Tack gode gud att jag har världens bästa mamma o pappa som båda fanns för mig när jag behövde dem halv 6 på morgonen.<3


Min dag i bilder :)

















Hahaha! :)

Förlååt för dåligt uppdaterande, (igen), haha.. Men jag har tappat min blogganda lite.. men den kommer snart tillbaka.

Pratade nyss med pappa på skypen. Halv 5 på morgonen i sverige. En katt hade smitit in i sovrummet o skapat panik, så han var klarvaken, haha. Kul för mig dock som fick ett telefonsamtal precis innan läggdags. Det händer ju inte så ofta efter klockan 6 hos mig :)

Tosdagsnatt var jag sjuk, högfeber, men vaknade på fredagen o mådde helt okej. Märkligt. Men Colleen tvingade mig att vila hela dagen, o jag protesterade inte jätte mkt, haha. Lördagen blev det stranden, bara 30 grader varmt, vi fröööös när vi kom upp ur vattnet, snacka om bortskämda på värma, haha. Idag har vi haft kalas här i huset o firat deras gammelfarmor som fyllde 92.

Em, jag o Col spelade även ett sällskapsspel tillsammans, o det var så roligt att vi alla skrattade så vi grät! Haha!
PÅ FREDAG KOMMER MAMMA! Bara några dagar kvar! Jag kan inte förstå att det snart är 9 månader sedan jag såg henne sist.. Katastrof! Kommer bli en underbar helg i NYC med henne innan jag tar med henne hem till mig i New jersey :)

Nattinatt <3