:'(



Min lilla älskade Just:   Malin, måste du åka hem, kan du snälla stanna hos oss?

:'(

Jag önskar att jag hade roligare besked att komma med. Att jag kunde överraskat barnen och mina värdföräldrar och sagt att jag stannar 9 månader till. Men, ikväll berättade jag efter 10 dagars helvete o velade fram och tillbaka, att jag bestämt mig för att åka hem i november som planerat. Jag hade fortfarande en vecka på mig att fundera, men jag har mått så dåligt av att inte veta om jag ska stanna eller inte att jag var tvungen att komma fram till ett beslut, och jag åker som sagt hem... Även fast jag verkligen önskar att jag skulle stanna kvar, så vet jag att åka hem är rätt beslut för mig. Men fan fan fan fan fan vad jag kommer saknar dem mkt. De är ju mitt liv nu, hur ska jag kunna klara mig utan att pussa o krama på mina älskade små barn? :/


Grattis Pappa :)

Igår fyllde pappa år! Alltid lite extra saknad när man missar en födelsedag! Grattis pappa, hoppas du hade en bra dag! Love u! <3



Pappa o jag - time sqaure


Atlantic City :)

Innan bilderna måste jag bara dela med mig av en konversation jag och Just hade idag, haha!

Just - Malin, ska du ta med kameran nu igen?
Jag - Ja, haha! Jag gillar ju att ta kort...
Just - Och vara med på kort..
Jag - Haha ja, det oxå..
Just - Är du en sådan där hollywood stjärna eller?
















......

Fick precis att 3 unga människor, lite över 20, drunkade igår på en stranden nära där jag bor. Så himla läskigt och orättvist. 21-22 år gamla bara. Fruktansvärt.

Bilder från AC kommer imorgon.. Kände att jag blev lite för deprimerad för det just nu.

Atlantic City, here we come!

Imorgon blir det roadtrip till Atlantic City med en bil full med 2 brasiljanare och 3 svenskar :) Klockan 9 bär det av och resan tar ungefär 1,5 timme. Väl framme blir det stranden, och boardwalk och sedan klänning på och in på casinona :) Dock är det 21 i åldersgräns, så vi kan bara vandra igenom, men det ska bli kul ändå att få sen en annan del av USA :)

Kvällen spenderades med Clarissa i Red bank. Glass och promenad till mysig park. Jag har träffat henne mindre än 10 gr, men tro mig, det känns som jag har känt henne hela mitt liv. Om det finns själfrände, så är hon min! Vi har så roligt, gillar samma saker, samma klädstil, varit i samma situationer. Hon är underbar och kommer vara en vän för livet! :)

Nu ska jag packa..
Wooohooo roadtrip imorgon! :D


Dålig..

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera just nu, men jag har ingen tid över till datan.
Livet är lite för bra just nu. Jätte bra väder, jätte bra vänner, underbar familj, underbara skor!

Haha, igår köpte jag ett par Michael Kors skor.. o de är helt underbara. Jag skulle lagt ut en bild på dem, men jag vill inte göra er för avundssjuka! (eller så är jag för lat).
Kvällen igår spenderades med Jana, en jätte trevlig tysk tjej. Blev lite promenad vid stranden, o konsert vid vattnet. Träffade även på en jätte trevlig man med en hund och en papegoja som han slängde på min axel. Fick en puss av både den o hunden, hahaha. :)

Ikväll ska jag träffa Clarissa o bestämma helgens planer. Det enda vi vet är att det blir en liten mini resa iaf :) Road trip till antingen Atlantic City eller Cape may :) Will see! Ska bli jätte roligt iaf :D

Först blir det dock pizza med familjen o farmorn o farfarn som kom från florida idag :)

Fiske lycka! (eller olycka..)

Meg - Malin, kan jag få prova att kasta med Carolines spö en gång?
Jag - Ja, klart! Så länge det är okej för henne så!
Meg - Oh, tack!

1 min senare.....

Meg - MALIIIIIIN, JAG HAR EN FISK. JAG HAR EN FISK. VAD TUNG DEN ÄR. HJÄÄÄLP MIG.
Jag - EEH, NEJ? Ge det till din kompis ist.. hon hjälper dig!

Självklart, så får hon napp. Och då snackar vi inte en liten ful fisk. Utan vi snackar om en stor jävla skiiit ful och äcklig fisk.. Och inte har hon gjort så den tagit betet i munnen, utan hon har satt i kroken rakt genom ögat på fisken. Haha! 15 minuter senare, kom en man och räddade oss (och fisken) och fick ur kroken och kastade i honom i vattnet igen.

Phuuu vilket drama förstår ni!
När fisken låg o splattrade på bryggan o kom nära mina fötter, då snackar vi men för livet.








2 stolta tjejer, haha!



Tisdag :)

Har haft en jätte bra dag idag. Började med att skjutsa barnen till camp och gymnastik, och sedan ledig till klockan 2. Åkte hem till Clarissa för sol o bad i hennes pool. Blev dock ingen sol, för den valde att gå i moln just när jag kom o kom inte fram förrän jag kom hem. Typiskt. Plus att jag fick elchockar i benen när jag höll dem under vattnet så jag trodde jag höll på att bli förlamad innan jag fattade vad som hände. Har fortfarande ont i musklerna, men ingen skada skedd.

Igår åskade det jätte mkt o blixtrade. Em kom ner till mig för att kolla så att jag inte var rädd. Haha :) Sött! Hade även ett långt samtal med Colleen idag på telefonen. Ett samtal som betyder otroligt mkt för mig där hon berättade att hon o familjen verkligen vill att jag ska stanna med dem, o att hon vet att de inte kan ha mig kvar för alltid, o att de stöttar mig i vilket val jag en tar, men att hon vill att jag ska veta hur gärna alla önskar att jag vill stanna kvar med dem ett tag till, även om det bara rör sig om kanske några månader extra. Vi kom iaf fram till att jag ska ge dem ett svar om 2 veckor, så de får gott om tid o hitta en ny au pair.

Ikväll var jag på bio med Angelica och såg twiglight :) den var väldigt bra, men trodde nog att den skulle vara lite bättre. Dock var det så jävla kallt i biosalen att jag skakade tänder, så det kan ju ha förstört lite kanske. Alla tjejer i salen skrattade när man fick se Jake utan tröja (så klart väldigt snygg), o jag o Angelica dog av att höra allt småfnissande varje scen. Hahhaha, herregud. Många var äldre än mig till o med.

Hoppas på bra väder imorgon, isf åker jag o Meg till mormorn o morfarns pool i några timmar :)
Nattinatt! :) <3


Helgen :)

Lördagen spenderades på stranden med Clarissa, Angelica och 2 nya tyska tjejer som heter Nadine och Jana. Kul med nya vänner och underbart med så fint väder (43 grader varmt). Mkt skratt blev det med tjejerna och många dopp i atlanten. Dock höga vågor som slog omkull mig och Clarissa under vatten o rakt ner i sanden. Havet gog mina fina Guess solgalsögon, men bikinin satt iaf kvar, så det var ju tur det, haha! Dock såg vi många exempel på andra där bikini och baddräkt inte satt kvar, haha!

Träffade en gäng brasiljanska killar som vi lånade en volleyboll av, så blev volleyboll i 2 timmar nästan. Jätte roligt! Lördagkvällen blev det back till stranden för en strangpromenad, lite shopping (nya solglassögon, dock billiga denna gången, haha), och glass :) Jätte mysig dag!

Söndagen var det tillbaka på stranden med Nadine och Angelica. Ännu varmare än lördagen och högre vågor, illa! På kvällen åkte jag o träffade Clarissa i Red bank där vi gick en promenad o åt glass. :)
Kanon helg! :)


Förlåt!...

för dåligt uppdaterande. Helgen har varit jätte bra. Bestod av beachen, volleyboll, vågor, glass, strandpromenad, beachen igen, glass med Clarissa ikväll... :)

Skirver mer imorgon.
Back to work again..

Seg dag...

Idag har abssolut ingenting hänt. Jätte tråkigt. Imorgon är det dock torsdag, så det är skönt att veckan iaf går framåt, haha :)

Här kommer iaf lite bilder från Ems och min övernattning i kojan igår. Just blev rädd o vågade inte sova med oss, vi kollade på E.T innan och den var nog lite för läskig för honom, haha!




Em hade teater med hennes händers skugga, haha.



Spök Em :O)



Puss puss!


By the way...

Här inne sover jag i natt med dessa två trollen på bilden ;D Haha...



Födelsedags firandet :)



By Malin.. Haha, imponerande va?


Happy Birthday Rob :)

Idag är det Robs födelsedag vilket vi firar med tårta ikväll o presentöppning. Tror att mormorn kommer hit oxå, men annars är det bara familjen som ska fira. På fredag kommer dock farmorn o farfarn från florida, så då kanske det blir lite mer :) Inte för att de firar födelsedagar speciellt mkt här..

Idag har jag iaf bakat tårta till Rob och springit en halv timme på löpbandet här hemma. (dem köpte det för en vecka sedan). Och även lite stryka efter det.. Nu blir det in i duschen o sedan rusa iväg till Victoria Secret för de har Sale idag ;)

Klockan 2 hämtar jag Megan och sedan de andra 2 vid halv 4 :)

Min underbara lilla Just...

Just o jag sitter i bilen:

J - Malin, ska du åka hem snart?
M - Nejdå vännen, vi kommer ha många roliga dagar tillsammans innan dess.
J - Mm..
M - Och när jag kommer hem, då kommer vi prata på skype ibland, o ibland skickar jag brev och ibland skickar jag godis.
J - Mm..
M - Just, är allt bra?
J - Jag kommer antagligen gråta när du åker hem. Bara så du gör dig beredd.

Gud vad jag kommer att sakna denna underbara lilla kille.


Underbara nyheter :D

Idag fick jag reda på att mormor och morfar kommer och hälsar på mig någon gång i slutet av augusti, då jag har min semester vecka :D En jätte rolig överraskning måste jag säga :) Ska bli otroligt roligt att visa dem hur jag bor och guida den i New York :)
Mamma kommer ju och hälsar på mig den 6 augusti till 15. Sedan är det bara 1,5 veckor tills mormor o morfar kommer, så besöken rullar in :) Men det är såklart bara jätte roligt :)

Angående Bon Jovi konserten så var det grymt bra :) Fullt ös, bra låtar, bra uppträdande! Jätte kul verkligen. Kid Rock var förband, haha. Ganska stort med en så stor artist som förband. Han spelade i en timme ungefär. Barnen blev lite uttråkade av honom, och Em somnade redan efter 3 låtar Bon jovi spelade. Haha. Sedan vaknade hon upp innan sista låten. Just sov de 5 sista låtarna, men kämpade verkligen för att hålla sig vaken så länge som möjligt. Haha :) Det var jätte roligt att se. Ibland så dansade han lite och headbangade, hahahaha :)
Sista låten skadade sig Bon Jovi och när han sedan skulle gå av scenen så fick dem nästan bära av honom för han haltade så illa. Mina barn trodde nästan att han skulle dö, haha, de visade väldigt mkt sympati för honom. John skämtade dock om det och sa att han börjar bli gammal o sliten, men att han åtminstonde är snygg fortfarande.


Jag har varit ledig i 1,5 timmar, men nu är det snart dags att hämta Just o Em från camp. Jag har iaf hunnit springa lite på löpbandet och ätit lunch :) Dagarna går så fort när man är hemma med Meg, för hon sover bara o kollar på tv, vilket gör att jag kan skype och blogga :P Haha. På onsdag ska vi dock åka o sola o bada tillsammans, men det är ju inte så illa att kalla sola o bada för att jobba ;)










Ingen motivation...

Jag har ingen motivation att blogga, haha. Ingen kommenterar nu när det är så fint väder hemma, o har inte heller tid att läsa. Men jag förstår.. Våren var ju ganska kall hemma, haha.

Nu ska jag se film..

NYC :)

Eftersom solen inte var på vår sida idag bestämde jag och Elina oss för att åka in till New York, vilket var ett kanon beslut :) verken för varmt eller kallt för storstaden, så det var jätte bra :)

Vi började med en lunch inne på en skräck-restaurang på 6th aveneu, där kyparna är utklädda och miljön är som ett spökhus och under lunchen så är det lite underhållning o andra konstigheter. Kul att ha varit där, men ganska dyr mat för att inte vara något speciellt, o inte dit man går för att ha en trevlig och pratsam måltid, haha.

Efter det blev det promenad runt i Midtown och sedan shopping på 5th avenue :) Kanon bra dag, valde dock fel skor så blev ganska mkt klagande från min del. Haha, men så kan det vara ibland. Kvällen slutade med film hemma hos mig med Elina o Clarissa :)

Imorgon blir det beacheeen! Finally! :) Skriver om Bon jovi konserten imorgon, men kan iaf säga att det var sjukt bra. Bilder kommer imorgon med, men bjuder på en bild iaf nu och sedan några få turistbilder från New York :)



Bon Jovi



L O V E



Elina o jag :)



Spökrestaurangen



Inne på Grand Central Station.. Gick o myste i en underbar liten
butik med inredning/leksaker/smycken/uppfinningar! Otroligt rolig butik :)


Vila...

Skulle vila ögonen i 10 minuter...
och så vaknar man 2 timmar senare! Haha :)  Ingen skada skedd dock, vaknade i tid för att hämta barnen
och till och med hinna blogga. men nu måste jag spriiiinga, hahahah!

Skriver efter Bon jovi konserten om jag inte är för trött :)

Crazy Hat day på camp idag :)


Så här fina var mina barn idag när de åkte iväg till camp :)






Underbar dag och kväll :)

Idag har jag haft en underbar dag med Meg. Bästa dagen med henne någonsin o jag är så himla glad över det för det behövde verkligen hon o jag ha tillsammans. Vi åkte till ett shoppingcenter idag, och hon var jätte glad över det och kände sig vuxen. Hon tog min hand när vi gick (det har hon aldrig gjort innan, o jag fick tårar i ögonen, hahahaha, iaf..), vi pratade, skrattade, skämtade. Vi kollade på kläder till henne, hon hjälpte mig o kolla på kläder till mig. Det var så himla roligt :) Sedan hade vi även lunch tillsammans innan jag behövde köra henne till gymnastiken. TOPPEN DAG! <3

Nu ikväll så träffade jag min brasilijanska kompis Clarissa. Har bara träffat henne 3 gr, men känns som jag kännt henne hur länge som helst. Man blir alltid så glad av att träffa henne, o vi kan prata om precis allting! Vi åkte till en park där de hade gratis konsert.. Carliforna Hotels som spelar Eagles covers. Mysigt med lite mini picknik med musik o prat :) Kan inte bli så mkt bättre.

Här kommer lite bilder från idag :)
P.S imorgon är det Bon jovi konsert med familjen, wooohooo!




Jag och Meg innan shoppingturen :)




Tog kort i en automat, gulligt va? :)




Mys i park!




Jag och Clarissa :) <3


Skor!

Idag fick jag äntligen mina skor som jag beställde..
3 av 5 par passade, så 2 måste jag skicka tillbaka vilket inte är så roligt. Ska kolla vad det kostar att skicka tillbaka dem och se om jag tjänar ngt på att ge tillbaka dem. Med tanke på att det var så mkt rea på skorna så kanske det inte är värt att lämna tillbaka dem, haha.

I värsta fall så får jag lämna dem här i Usa o ge dem till Meg.. Hon är inte så långt ifrån min storlek så om två år kanske hon kan ha dem ;) Haha..

Kvällen spenderades med Elina, trevligt som alltid. Köpte Rob födelsedags present, Stieg Larssons två första böcker. Tänkte att det var en bra present eftersom jag vet att de läser mkt på tåget hem från jobbet och eftersom det är en svenk författare :) Hoppas det blir bra :)

Nattinatt! <3

Just nu....

....bakar jag och meg chocklad muffins :)







Niagarafallen! :)

Här kommer väldigt mycket försenade bilder från Niagarafallen, men bättre sent än aldirg, eller hur? :)



Niagrafallen :)



Jag, Yousif, Tea, Elina på Boat of the mist



Yousif o jag med ett av fallen bakom oss :)



Mitt in i regnmolnet åkte man :) Otroligt häftigt!



:)



Håll i hatten ;D






Jag o tjejerna :)



Niagarafallen i mörkret :)


Teas avskedsparty!

Kom precis hem från Teas avskedsparty. Känns konstigt att ännu en försvinner. Blev bad i pool, volleyboll, pizza, tårta och en vädligt trevlig stund med tjejerna :)
Jag är otroligt trött så ska sova nu, lägger upp lite bilder imorgon ist.

Tea, trevlig resa hem! Kommer saknar dig gumman!

Good night :)

38 grader varmt ute!

Idag har vi som sagt 38 grader varmt, o tro mig, man kan inte gå ut om man inte har nära till pool eller hav en dag som denna. Vilket jag såklart inte har idag, haha.
Jag är ledig mellan 9 o 1 idag, sedan ska jag hämta Med fårn gymnastiken, ta med henne till biblioteket och sedan hämta Just o Em från camp.

Från o med idag så kommer jag jobba mellan klockan 7-6 varje dag, alltså 11 timmar om dagen. Kommar bli fullt upp, o ganska jobbigt från o till, för det är många aktiviteter som ska in under dagarna o inte mkt tid för roliga saker. Men o andra sidan, det är ju jobb, haha :)

Kvällarna kommer iaf spenderat med Eliiiiiiina, o det blir allt från picknik, utomhus bio i New york, shopping, stranden.. ja, allt! Kvällarna ska utnyttjas till fullo :)

Ikväll ska jag o tjejerna hem till Tea på avskedsfest. Alltså ännu en av gänget som lämnar oss. Känns jätte konstigt att man bara blir färre o värre, men samtidigt kommer det in nya vänner vilket såklart är roligt. Ikväll väntar iaf pool, volleyboll o pizza med tjejerna! <3 MYS. Trevlig resa hem Tea! Du kommer bli saknad här i New Jersey.

PS. IMORGON KOMMER ÄNTLIGEN MINA 5 SANDALER SOM JAG HAR BESTÄLLT.
MÅTTE DEM BARA PASSA EFTER DENNA LÅNGA VECKAS VÄNTAN.. HAHA.

Happy 4th of July!

Idag har vi firat Usas födelsedag med en heldag inne i New York. Började med lång lunch i Battery Park där de hade gratis konsert med musik från Clomobia. Tänkte jätte mkt på min farbror Håkan, han hade verkligen älskat att vara där, så idag var han extra saknad.

Efter det gick vi bort till Pier 54 för att vänta in fyrferkerierna som Macy's anordnar varje år och som kostar runt 8 miljoner kr. Efter flera timmars väntan fick vi äntligen se fyrverkerierna som höll på i ungefär 35 minuter. Det var verkligen jätte vackert. Många roliga minnen som innefattar en polis, en konstig kille, jag som försöker sjunga nationalsången och stockholm i mitt hjärta, en söt liten bebis, en gullig tant o mkt mer.

Dagens citat är: Malin, du är så bra. Jag älskar att du behöver gå på toa hela tiden.
Hahah, antar att det är det enda jag duger till ;D Haha.

Nu säger jag god natt från New Jersey och god morgon sverige <3
Pratade nyss med Yousif som ska upp o jobba, haha, känns konstigt att vi har en hel natt mellan oss.






Smilies :)



Solnedgång :)



Jag, Angelica och Tea <3 Tack för en jätte mysg dag tjejer!


Undeeerbar kvälllll! <3

Kom precis hem från en undarbar kvaöll.
Kvällen börjadfe med en jätte mysig middag på morfarns golfklubb, med hela familjen, min vän angelica och mormorn o morfarn. Ett jätte vackert stort hus med terass där vi hade middagen. Barnen underhöll sig med karusell som fanns dagen till ära, hoppborgar och facepainting.
Efter middagen åkte vi till en släkting till familjens hus, som är det största och dyraste hus jag någonsin varit i. På toan torkar man händerna på engångs servetter, de har hiss, köket är lika stort som en fyra, lekrummet har en hel basketboll plan. You name it!

Det roliga är, att det bara bor två personer i det huset. 2 PERSONER! tro mig, om man vill undvika den man bor med en hel dag, så kan man>! Haha ;)

Klockan 10 började fyrverkerierna, som var uppsatte ute i vattnet mellan min stad o en annan. Huset låg precis vid vattnet, så fyrverkerierna var precis över oss. Underbar utsikt, underbara fyrverkerier. De höll på i nästan 40 minuter, och man kan inte beskriva i ord hur vackert och häftigt det var.. Otroligt! Underbar och minnesriök kvälll!










?

Kan någon bara svara på hur jag ska kunna lämna denna underbara familj?
Jag får ont i magen att tänkta på det.

Underbar kväll. Finns inga ord..
God natt <3

Bröllop och låtskriveri ;D

Kommer precis ner till mitt rum efter en kväll framför tvn med hela familjen. Vi tittade på Rob och Colleens bröllops film, och guuud vad vi skrattade! Där snackar vi fest! Precis som ett bröllop ska vara. Musik, Dans, Skratt! Precis som dem är som personer.

De gifte sig 1995, så klänning o stil kan man ju diskutera i timmar. Haha. Cols kläninge vägde 80 pounds vilked är lite mer än 35 kg. Haha, förstå vad tungt.. Kul att se Rob o Collens föräldrar dans loss rejält med de dansare som var på plats för att få i gång festen. Haha! Jätte roligt verkligen...

Innan filmen hjälote jag Em skirva en söt liten sång som vi ska sjunga för alla imorgon.
Så här löd den:

My dad, is the best.
And so, is my mun.
I, have to siblings,
Meg and justin.
I love them, and they,
love meeee.
We have a dog,
he's name, is Barney.
He is tiny, and white, as snow.
We have au pair, her name,
is Malin.
She, lives whit us, and
she's from sweden.
And we, are the best, family.
And we want to say,
I LOVE U.


Fin va? Jag tror faktiskt att vi alla kan intyga att både jag och Em antagligen kommer få en slående karriär som
låtskrivare i framtiden. Och antaligen tillsammans eftersom vi var ett otroligt bra team ;D Haha! <3


Vissa dagar...

Malin, Just gjorde sa har!
Malin, Meg slog mig!
Malin, Just grater!
Malin, Em sa att jag har ett tontansikte!
Malin, Meg hotar mig!
MALIN MALIN MALIN MALIN MALIN!

Javla skit morgon.

Som om inte det vore nog, sa fick jag precis reda pa att skorna som jag bestallde
inte kommer forran om 7 dagar. Jag som trodde de skulle komma idag! :(