IDAG KOMMER PAPPA O MARTIN

Om 2 timmar gar mitt tag in till New York dar jag ska mota upp Pappa o martin. Har fortfarande inte fattat att jag verkligen ska traffa dem, men det lar jag ju fatta om nagra timmar. Svin kall o monligt ar det, men antar att jag inte ska klaga med tanke pa vadret hemma. Det blir val typ som sommar for pappa o martin, haha.

Imorgon blir det Mamma mia med Nina o elin.. Pappa o martin far roa sig sjalva nagra timmar, men det ska val inte vara helt omojligt, haha! Nu maste jag packa!
Skriver igen pa sondag eller mandag, hoppas ni alla far en super bra helg! Puss o kram!

Jag lever... typ.

I tisdags fick jag vinterkraksjukan, o har sedan dess inte statt pa benen.. Haha. har sa ont i magen att jag knappt kunnat ga, men  nu borjar jag antligen kanna mig som en manniska igen. (efter en coca cola o lite annat sott, haha) Imorgon kommer Pappa o martin hit o jag kan inte fatta att tiden har gatt sa fort, helt otroligt! Jag langtar ngt fruktansvart efter att fa krama om dem.
Nu orkar inte inte skriva mer, haha..  men nu vet ni ju att jag har ateruppstatt iaf :)
Kram pa er dar hemma!

Skridskoakning o Underbara vanner

Dagen borjade med en lang sovmorgon o en lung formiddag. Vid 12 tiden var det dags for det manliga (assa inte manliga, hahaha.. assa en manad. Ibland blir det verkligen fel nar det felar tre bokstaver, haha) au pair motet, som idag agde rum i en ishall av alla stallen, haha! Alla i min vardfamilj foljde med mig, o det var verkligen jatte mysigt. Barnen (OCH JAG) var som bambi pa hal is i borjan.. Men sen gick det battre o battre o barnen (OCH JAG) gick fran att aka runt o halla sig i rinken fran att aka hela sjalvstandigt utan att halla i sig eller ha ngn med sig. Just var helvild o akte som om det inte fanns nagon morgondag, Em stakade sig fram o ramlade varannan meter, men vad duktig som kampade pa. Meg var lite feg o ville inte aka, men nar hon efter tva timmar antligen gick ut pa isen slutade det med att Em ramlade o drog ner Colleen o Just som alla foll pa Meg som fick jatte ont. Sa det var slutet pa hennes skridskoaventyr tyvarr..

Efter ishallen fortsatte jag till McD med Josefin o Tea, o nar vi val kollade pa klockan sa visade det sig att vi varit dar i 4,5 timme o pratat pa hur mkt som helst. Helt sjukt vad tiden gick snabbt. Vi hann bli hungriga igen nar vi satt dar, haha. Men det var verkligen helt underbart att sitta med dessa tva fina tjejer o prata om livet hemma, minnen, jobbigheter, framtidsplaner... jag har verkligen hittat vanner som jag kan dela allt med o som jag vet att de alltid kommer att finnas har for mig o stalla upp. Vi gjorde alla egna val att ge oss ut pa ett aventyr, men nu har vi liksom slagits ihop, o vi ar ute pa detta aventyret tillsammans nu. Detta galler sa klart aven med Nina o Elina oxa, aven om de inte var med pa McD idag. jag har verkligen tur att jag har hittat dessa tjejer! :) TACK TILL ER! <3

Kvallen spenderades med Nina, med annu mer prat o en liten runda med bilen. Imorgon ar det mandag igen.. men kanns som att denna veckan komma springa fram eftersom Pappa o martin kommer pa fredag. KAN NI FATTA DET? Haha :) tiden springer verkligen i vag.. 





Ja, hur ska detta ga om man inte ens kan halla balansen pa land? Haha



Just o jag



finaste tjejerna :) + tea men som tyvarr inte var med o akte..




En Nina o En Malin



Meg o jag gick loss framfor kameran.. Haha




Jag med Em o Just.. <3


En solig dag i NJ

Forlat for att jag blivit lite samre pa att uppdatera, men allt gar i ett hela tiden, o sen nar man inte har sin egen data sa ar det ju inte lika latt langre. I fredags fick jag en kram pa posten av Mamma o jag blev hur glad som helst. Att fa post ar verkligen det basta jag vet, haha! I torsdags kvall var jag nara pa att blogga, men gjorde aldrig det, jag ville bara skriva att jag var pa gymet mellan halv 9 o 10. Tyckte att det var ganska ambitiost av mig, o ville garna dela med mig av det. Vilket ar tur att jag fick tillfalle att att beratta det nu iaf.

Igar kvall var jag ute o at middag med Josefin o Elina pa "var" restaurang Broadway. At en underbar cesarsallad som vi alla ater varje gang vi aker dit, for den ar verkligen hur god som helst! Mkt trevligt hade vi :) Idag har jag jobbat storre delen av dagen. Mellan 11-14 var jag ensam hemma med Just. Da var vi ute o spelade baseball o tog en runda pa sparkcykeln. Efter det var jag ledig 2 timmar, o sen var det dags att ta hand om alla barnen o ha lite lordags mys. Jag gillar att jobba pa helgerna ibland, eller bara umgas med barnen, for pa vardagarna finns det inte tid for mys o roligheter. Ikvall badade jag alla barnen samtidigt (vilket var ett misstag for det tog hundra ar att stada) men de hade iaf kul. Sedan akte vi ut o hyrde film (vilket oxa var ett misstag for det hade varit lattare att valje en av filmerna pa tv sa hade det inte tagit hundra ar), men de var iaf glada. Sedan akte vi o kopte pizza, vilket absolut inte var ett misstag for den var underbart god! Haha :) Sedan blev det film, o efter det sangdags i baddsoffan i Rob o Colleens sovrum. Jag alskar barnen nar dem sover, de ser sa snalla ut. Hahaha :)

Nu ska jag snart ga ner till mig o kolla pa en film som jag hyrde till mig. Jag kan oxa beratta att idag sa bokade Pappa jag o Martin biljetter till Madison Sqaure Garden for att se en ishockeymatch mellan New York Rangers o New Jersey Devils. Kostade 1100 kr per biljett o usla platser, haha.. men det kommer bli en jatte rolig upplevelse anda. O min andra hockeymatch i hela mitt liv.. Sa trakigt kan det val inte vara? eller? (A) Haha.

Hoppas ni hemma sover gott just nu :) Det gor jag iaf om 2 timmar nar ni borjar vakna till. Kram pa er!



Min sota lilla pojke som ar helt grym pa baseboll. Traffade 10 av 15 kast,
o da kastade jag skit daligt, hahahaha.


Central Park

Frukost i Parken, VarmChocklad o Beagel with Cream Cheese
Nina o jag med karta over parken
Utanfor svenska stugan i Central Park, dock glomde vi kolla pa stugan for
vi la sa lang tid pa att fa en bra bild pa flaggorna, hahaha
New York
underbara NY
Valkannt stalle.
I over 500 filmer (kanske 5000, kmr inte ihag) kan man se scener fran central park.
Nina, Jag o Josefin :)
Nina o Josse utanfor varldens sotaste lilla bokhandel.

Yeeeeah! : )

Idag sa tioariga Meg att hon alskar mig for forsta gangen! Yeeah! :) Ville nastan borja grata, for jag trodde nastan att hon hatade mig eftersom hon alltid har en san attityd mot mig varje morgon. Men vem ar jag egentligen o prata om daligt morgonhumor? Hahahahaha, alla hemma vet att dem inte vill vara den personen som vacker mig mot min vilja.. Sa i mitt hjarta forstar jag henne, men man blir sa klart trott pa det. Men iaf, nu skulle vi ju prata om det positiva o inte det negativa! Hon sa iaf att hon alskar mig, sedan slog hon upp pa google translate o sa pa valdigt dalig svenska: Du ar den basta au pairen i varlden.

Nu ska jag sova, ar helt slut idag. Imorgon lovar jag att lagga upp bilder fran central park. Sov gott!

Megs gymnastik..

Igar foljde jag med familjen till Rebound dar Meg tranar gymnastik. Hon skulle ha en liten ovning infor kommande tavlingar, o for mig var det valdigt viktgit att komma dit o titta igar eftersom Meg nastan bor i gymnastiksalen. Hon ar dar fem ganger i veckan, o varje gang tranar hon minst fem timmar at ganger. O hon ar bara 10 ar gammal, det ar helt sjukt. Hon borjade med gymnastik nar hon var 2 ar gammal, o som 3aring fick hon trana med barn i sexars alder bara for att  hon var sa duktig. Hon ar fortfarande valdigt bra nar hon verkligen kampar o forsoker, men jag tror att hon har borjat trottna lite, o det visar sig pa hennes resultat. Men det kan man nastan forsta om man som 10aring ar dar sa mkt, o resten av ens fritid gar till att plugga.
iaf, jag tyckte att hon var hur duktig som helst o jag var jatte imponerad. jag kan ju inte ens gora en kullerbyta langre, haha! Se o bedom sjalva :)
.
Utsikten fran bilen :)
Meg
Forsok inte detta hemma, haha.

Underbara Central Park!

Forlat for dalig uppdatering, men har inte haft tillgang till dator i helgen eftersom jag har varit i New York. Akte in i fredags tillsammans med Nina, o med vara jobbiga o tunga vaskor borjade vi ga fran Pennstation till vart hostel som lag pa West 94th Street, ungefar i jamnhojd med mitten av Central park. Nastan 2 timmar tog det att ga denna biten, o inte en enda gang slog det oss att vi skulle ta tunnelbanan istallet. Ahh! Hahahaa, men men.. all traning ar bra traning antar jag!

Fredagens hojdpunkt var att traffa Michaela, en van fran kalmar som ar au pair i Boston. Sa himla underbart o roligt att se ett bekant ansikte o sitta o prata med! Jatte roligt verkligen o som ni forstar sa blev det en hel del prat o skratt den kvallen, haha :)
Lordagen borjade med varm chocklad o beagel i Central Park i varldens finaste varsol! Efter att ha sagt hejda till Emilia som skulle hem o jobba, sa gick Nina o jag runt i underbara central park i fem timmar o titade pa en massa manniskor o platser i parken. Jag alskar verkligen Central park. Platsen har sa mkt liv, sa manga olika utseenden o sa fina stallen att besoka. Pa flera stallen stannade vi o tittade pa dansuppvisningar, lyssnade pa folk som spelade musik o folk som akte rullskridskor o dansade. Det var verkligen hur mysigt som helst o vadret var oslagbart!
Pa kvallen kom Josefin o da gick vi ut en runda o tittade pa omradet dar vi bodde o letade efter en restaurang. Vi sprang pa en san dar liten bokhandel som man brukar se i filmer i bland, sa vi gick in dar o tittade. Tyckte att det var jatte mysigt att se sa manga bocker pa ett san liten yta, haha! Sedan blev det iaf besok pa restaurang, o efter 3 timmar gick vi tillbaka till hostelet o fortsatte att prata lite tills vi alla tre somnade av utmanting, haha!
Sedan akte vi hem i gar, o idag ar jag ledig eftersom att det ar Martin Luther King dagen har i Usa. Sa det tackar man inte nej till, framfor allt nar bade Nina o Josefin ar sjuka, sa jag bara vantar pa att jag ska bli sjuk.. Forhoppningsvis sa klarar jag mig, sa hall tummarna for mig! For jag spydde tillrackligt forsta veckan nar jag kom hit till Usa, sa kanner att jag borde skonas! Haha..
Lagger upp bilder senare idag! Kram pa er!

Bikt..

Kom precis hem fram gymet, Wihoo vad duktig jag ar, redan varit dar tre ganger denna veckan o det lar nog bli en gang till i helgen iaf. Tycker det ar jatte skont att aka dit pa morgonen, mar verkligen bra av det. Igar var Em i kyrkan o biktade sig for prasten. Det ingar i hennes konfirmation som hon ska ha i maj. Inte for att jag forstar vad sma sota 7aringar har att bekanna, haha.. Men sa ar det iaf. Eller igar sa bekande Em for mig att hon bruakr halla sin pojkvans hand o krama honom, en hemlighet jag inte far beratta for ngn. Vilket jag iof nyss gjorde.. haha :)
Visar tva bilder fran igar. Sota Em i en av hennes finaste klanningar. Hon var alldeles for uppkladd, men hon alskar att kla upp sig sa varfor inte? Bade Colleen o jag tyckte att hon fick valja vad hon ville sa lange hon ar lycklig o glad. Innan jag gick o la mig igar tackade Colleen mig for att jag tog mig tid att hjalpa henne byta om, fixa hennes har o naglar, hon sa att det betyder jatte mkt for Em att jag hjalper henne med det. Kul att fa ett tack o hora att det uppskattades :) fast iof, ar det ngt som Colleen o Rob ar bra pa sa ar det att saga tack for hjalpen. Det gor dem sa fort jag hjalper dem med ngt extra, och aven varje kvall nar jag sager godnatt :)
Pa tal om Rob, sa kom han hem fran London 2 dagar tidigare o jag var den enda som vistse om det. Just, Em blev overlyckliga, Meg blev sa glad o chockad att hon borjade grata o Colleen blev sa klart chockad o glad. han fick till o med en puss framfor alla oss, jag trodde inte att dem pussades framfor barnen.. men tydligen :) Haha. Ointressant information kanske.. Hahahah! Jag fick iaf super hemlangtan efter att ha sett alla sa glada.. men jag har ju oxa massa efterlangtade atertraffar under aret, sa jag far nog mina fina ogonblick jag med! :) Tyvarr sa kommer jag inte kunna ha datan lika mkt nu med Rob hemma eftersom han kommer jobba hemifran idag o imorgon.. Men jag lovar att uppdatera sa snabbt jag kan.
Nu ska jag in i duschen innan Joe and Jocelyn (stadarna) kommer. De ar ett jatta trevligt par fran brasilien :)
Ikvall blir det middagen ute med familjen for att fira Ems biktande :) Kram pa er!
Sota Em :)
Em, Just o pappersgubben Stanley

Sa har haller du dig varm i husen i New Jersey..

Det ar svin kallt i alla hus har i New Jersey, o jag fattar inte varfor de snalar sa med varmen? Mitt rum ar en bastu, for jag har elementet pa hogsta for jag behover ett varmt rum att komma in i o ta det lite lungt. man blir trott av att frysa.. Haha..
Iaf.. Jag upptackte ngt som gor att huset kanns varm, Ak till gymmet, trana 1,5 timme, ak hem o sta o prata ute med Nina i tio minuter i bara jacka o shorts, o sedan gar du in i huset. Da kanner du faktikst att det finns lite varme i huset. :) Ett annat tips: ta inte av dig jackan.. pa lange..
Det var det de! En liten varning till er som kanske ska till Usa snart (pappa o martin, haha).
Nu blir det en vaaaaaaaaaaaaaaaarm dusch!

Bilduppdatering..

Vet att det inte har varit sa mkt bilder pa sista tiden eftersom min alskade data gick bort, men nu har jag fatt lite bilder av Nina (tack :) ) sa nu kommer en liten uppdatering pa det! (dessutom hoppas jag att mina lilla dator ska aterupplivas, men tyvarr sa verkar inte det miraklet intraffa :'(
Aja, nu ska vi inte deppa ihop oss innan laggdags, da blir det bara svart att sova.. Njut av bilderna :)




Stranden dar jag kommer vara varje dag i sommar med utsikt over manhattan
(dock inte just dar, utan man far ga en bit) Ps. Nina, vi parkerade fel. Vi akte for langt..Haha.



Nina o jag :)





Svenska crewet pa Applebee's : )





Nina o jag visar vara skills pa dans mattan innan bowlingen..






Sa har glad blir man nar man antligen hittat losgodis i USA :) Haha.. Overlycklig!




Avatar i 3D - darav de vackra glasogonen :)





Tack, Tack, Tack!

Innan jag akte raknade jag verkligen inte med att fa det fina stod som jag har fatt nar jag akt hit! Da menar jag sjalvklart inte stod fran familjen, for det visste jag ju sa klart att jag skulle fa, haha. Men jag hade aldrig trott att sa manga av er, vanner o slakt till familjen, skulle vara sa stottande, peppande o hjalpsamma som ni har varit! Ni anar inte hur mycket det betyder att ni laser min blogg, att ni kommentar ibland, mailar o skriver kort till mig! Det gor mig sa himla glad o tacksam o jag vill bara att ni ska veta om det! O sjalvklart fortsatta med det da o da for det lyser verkligen upp min dag :)

Igar fick jag tillexempel ett mail fran Kimme o Mona-Lisa (skrattade sa jag grat nar Kim skrev att jag ska ta hand om pappa nar han kommer for hans engelska ar kand i Sverige, men inte i usa, hahaha), o idag fick jag ett brev av farmor o farfar o aven ett fran Ingemo o Cai.

Tack tack tack till er alla som laser o stottar mig, jag hoppas ni vet vilka ni ar :)

Nu ska jag faktiskt ta o kolla pa lite flygbiljetter for den 26 mars aker jag till LAS VEGAS (wiihoo) for att traffa Yousif o hans familj/slakt! Sa nu kommer pappa o martin o 2,5 veckor, o efter det sa har jag Las vegas att se fram emot! KANON! :D Hoppas allt ar bra med er dar hemma! KRAMAR I MASSOR!


Sverige tar over Usa?

Ikea vet vi ju alla att det nastan finns overallt i varlden, o sjalvklart finns det har i Usa. H&M finns pa var och varannan gata inne i New York och nu.... MAT-TINA. Hahaha :) En gang i veckan kan den som vill fa se denna sota lilla Tina laga mat pa en av kanalerna har i Usa. Det ni! Haha :) Det berattade en kvinna som hjalpte mig pa banken idag.

- Du kommer fran Sverige va?
- Ja :)
- Vet du hur jag visste det?
(jag star dar med en bla/gul troja som det star Sverige pa, men for att vara snall sager jag nej, haha)
- For jag kollar pa Tina Nordstrom en gang i veckan, jag alskar henne!

hahaha, den vantade jag mig inte direkt! :)

Forlat for dalig uppdatering, men utan data pa rummet sa blir det inget bloggande innan jag lagger mig. Harddisken i min data ar sonder, sa jag kan ha forlorat alla bilder jag tog mellan 2-19 december.. jag vet att det kunde varit varre, men det gor anda ont i mig att veta att jag kanske inte far tillbaka dem. Min helg var iaf jatte mysig. I fredags var jag med tjejerna o akt till en restaurang/bar med livemusik... en halvtimme skulle det ta att aka dit, men korde fel sa det tog 45 min, stannade i 10 minuter o gar skrattandes ut darifran o lovar oss att aldrig mer ta tips fran vara vardforaldrar, de ar helt enkelt inte sa bra pa utelivet har.. (det finns knappt ngt uteliv, men enda). Roligt hade vi iaf :) Lordagen spenderade vi pa ett kopcenter o pa kvallen var vi ute o at pa restaurang o bowlande. Jatte myyyisgt var det!

Sondagen var jatte lungt.. Nina o jag akte till utkicksplatsen dar man ser over till New York o sedan akte vi till stranden for att kolla in den.. Oj oj oj vad jag kommer alska att vara dar i sommar! Jatte fin sandstrand med utsikt till manhattan, ME LIKE!
Idag har jag varit pa gymet, stadat, tvattat o sant trakigt.. Nu ska jag faktiskt gora svenska pannkakor till barnen :) Vi far halla tummarna att det blir bra..

Kram pa er! <3

Gladare idag..

Haha :) Inser nog att mitt inlagg igar inte var varldens gladaste men sa ar det ju ibland :) Nu ar det iaf mycket battre efter en bra morgon med snalla barn o aven en sen frukost med Tea o Josefin :) Nu ska jag snart in i duschen, o efter det ska jag ivag en runda med Elin till nagra butiker.
Barnen kommer vid 3, o nar Colleen ar hemma fran jobbet sa ska vi ivag o se Alvin o ganget 2 :) Ska bli trevligt att gora ngt roligt med familjen. Efter det ska Nina o jag mote upp resten av tjejerna o sen far vi se vad vi hittar pa tillsammans :) kanns som att jag har en riktigt bra dag framfor mig iaf :) ME LIKE!
Imorgon ska jag umgas med Nina o kanske aka till ett kopcenter, pa kvallen blir det nog bowling.. Sondag, vem vet? Kanske in till New York for en promenad i Central Park om vadret vill :)
Kram <3

......

Harddisken pa min data ar sonder. FAN. Mer orkar jag inte skriva, for jag har inget roligt att beratta. Nu vet ni iaf att jag lever. Hoppas ni ar pa battre humor en mig, och att ni dar hemma far en toppen helg.
Sov gott

Assa herreguuud!

Det som jag kommer skriva nu kommer fa mig att lata som varldens samsta au pair tror jag, men min lilla 6 ariga kille jag tar hand om, han... (gor er bereda nu) HAN LASTE UT MIG IDAG! Nar jag hamtade mat i garaget sa laste han dorren o allvar sa trodde jag att jag skulle do. Haha, jag blev sa jalva arg o visste inte om jag skulle skratta eller grata. Det slutade med bada, haha. Som tur var kom Em o laste upp efter 2 minuter. Jus var jatte arg pa mig pa grund av att han inte fick leka med sin kompis medan Em fick det, men Ems kompis skulle hem om 40 min sa jag sa att det inte var ngn ide. Ngt som 6-ariga barn utan tidsuppfattning inte forstar.
Han var alla fall rasande o det slutade da som sagt att han laste ut mig i garaget.. Hans kvall slutade pa hans rum, vilket han nog insag att det inte var sa kul.. o sen kom han ner o sa forlat efter att Collen hallt ett foredrag om att han maste lyssna pa mig o sa. Var forst orolig for vad Collen (och ni) ska tro att jag gjort med honom om det gar sa langt att ett barn laser ut en, haha.. men det var inget allvrligare en det..
Allvarligt talat, han har varit helt hopplos idag, men man tar lite illa upp nar han inte lyssnar o nar han sager alla elaka saker, men nyss var han varldens sotaste!
Han kommer in pa kontoret dar jag sitter.. Sa sager han:
- Det var trakigt att din data gick sonder Malin.
- Ja, det var det. Jag ar ledsen over det.
- Du har atminstonde en familj har i usa som alskar dig.
Hahaha :) Sot eller vad? Han kan vara sot ibland faktiskt (A) Som pa nyar nar jag forlangde mitt har med klipps.. Sa gick jag ut med losharet till badrummet o motte honom pa vagen.
- OH MY GOD! Drog du av dig haret?   HAHAHAHA! Jag dog av skratt.. :)
Pa tal om att inte ha ngn tidsuppfattning sa fragar han varje dag om han har skola imorgon. Pa sondag kvall, pa mandag eftermiddag, tisdag, onsdag o sa vidare.. Varja dag fragar han det o man kan inte annat an att le at det :)
Fortfarande ingen tur med min dator, sa hall tummarna att jag har en varldsforsakring o att de pa elgiganten vet vad jag maste gora har nast. Vill verkligen ha igang den sa snabbt som mojligt. Som tur ar, ar pappan Rob pa jobbresa i 11 dagar, sa datorn pa kontoret kommer vara ledig pa kvallarna..
Hoppas ni haft en bra dag! Puss Kram !

Det varsta som kan handa har hant...

Min data har gatt sonder. Mitt under all hemlangtan, kunde det bli lagligare? Jag ar verkligen helt beroende av datorn har nere. Anvander den driekt nar jag vaknar, lite under dagen o sa innan jag lagger mig. Det ar ju mitt satt att ha kontakt med mitt gamla liv. FAN! :(.
Vi far se vad de sager pa elgiganten imorgon. Annars far jag forsoka med Best buy har i New Jersey o se om de kan hjalpa mig......
Kramar fran en tjej som varit gladare

Min dag..

Jag har fortfarande en liten klump i magen som skriker hemlängtan, men det är iaf bättre idag! :) Så det går åt rätt håll iaf :) O det får man ju vara tacksam för. Lever mycket på att pappa o martin kommer om 3 veckor. Det gör mycket att veta det.

Min dag har varit ganska lugn, var på Chuke Chese med Nina o hennes tvilligar, sedan gjorde jag lite små ärenden runt om där jag bor. Meg o Em hade gymnastik på helt olika ställen på precis samma tid, vilket såklart var ganska svårt, men Em var bara 15 minuter sen så tycker att jag klarade det ganska bra iaf :) Haha. Efter att lämnat tjejerna spelade jag och Just nintendo, o han dödade mig hela tiden. När jag väl dödade honom börjar han gråta som ett barn, eller han är ju ett barn, haha.. men endå? Snart 6 år? Hahaha.. Jag vågade inte spela mer efter det utbrottet, hahaha!

Imorgon ska jag till gymet på morgonen, sedan har jag inte större planer faktiskt. Vi får väl se vad som händer o sker! Just nu sitter jag o tittar på en dokumentär om Tiger Woods och stackars Elin.. Ganska underhållande att höra hur de utalar elins namn, haha :) Dem har jätte problem med det här nere.

Aja, nu är det snart sovdags :) Lite mer tv o sedan däcker jag. Sov gott <3

Dags för nya tag!

Efter 3 dagar fyllda med tårar och lite "tycka synd om mig"- tid så inser jag att det är dags att ta nya tag nu. Jag har ju faktiskt haft det hur bra som helst sedan jag komit hit, träffat en underbar familj, jätte fina vänner, trevlig släkt och upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle uppleva, samtidgt som jag har en underbar familj, underbara vänner o underbar pojkvän hemma - DET ÄR INTE SYND OM MIG ALLS. INTE DET MINSTA! Hahaha! Jag har det ju faktiskt ganska bra..

Klart man saknar hemma, det är ju inte konstigt. O självklart är det viktigt att låta sig vara ledsen ibland, men det är oxå viktigt att inte den ledsna stunden man har bli långvarig, det är ganska lätt att hamna i de spåren igen.. Men som sagt, nu får det vara slut med det :) Pappa o martin kmr ju om 3 o en halv vecka, jag har massor av saker att se fram emot detta året, o jag har faktiskt varit borta i hela 7 veckor. Så allstå snart 2 månader.. 2 av 12 månader gjorde, tiden går ju faktiskt framåt hela tiden.. :)

Även om det är dags om nya tag vill jag berätta lite om min natt.. (så ni kan tycka lite synd om mig ändå, haha). Igår kväll var första gången sedan jag kom hit som jag hade svårt att sova, antagligen för att jag gråtit mycket under kvällen o jag visste att jag skulle upp tidigt dagen efter. Det finns inget värre än att inte kunna sova om man är jätte ledsen o bara vill att en ny dag ska börja.. Men det var omöjligt. Vid halv 3 somnar jag, o klockan 3 knackar det på dörren (jag brukar gilla det, men igår var ingen bra natt att väcka mig) o Em smyger in i mitt rum för att sova resten av natten i min säng.. Efter en timme somnar jag om, o efter det vaknar jag var 20:e minut av en spark i magen, slag i ansiktet, för lite plats i sängen! HAHAHA, oj vad den lilla tjejen kan ta mkt plats, hahahah!
Bortsett från slaget i ansiktet som skrämde livet ur mig så var det ganska mysigt. Hahaha :)
Nu ska jag sa klart på Bachelor, städa lite o sedan soooova hur skönt som helst! Ska bli skönt att vakna imorgon med lite ny styrka o nya tag (hoppas jag, hahahah, men det känns som det nu iaf).

Hoppas ni där hemma sover gott just nu! Ni ska veta att ni är saknade! <3 KRAM

Underbara Rebecka <3

Idag har äntligen jag och rebecka pratat med varandra på skype, och jag kan omöjligt beskriva hur glad jag är över det! När man är van att prata med någon varje dag, o inte har gjort det på över 7 veckor, då är det verkligen ngt som saknas i ens liv.. O i mitt fall, så är det Becka. Denna underbara tjej som alltid ställer upp, lyssnar och stöttar! Obeskrivligt glad över att du är min vän Bexi <3

Min dag här i New Jersey, har varit full av hemlängtan, tårar (efter att lagt på när jag pratat med Becka) och bröllopsprogram på tvn om hysteriska brudar. Alltså nästan en total skit dag, men som alltså räddades av Becka, haha :) o mamma o pappa oxå såklart eftersom jag pratade med er i morse, men det känns så länge sen just nu, haha!

Imorgon börjar vardagen igen, upp kl.7 jobba till 10, ledig till 3 o sedan jobba till 9. Men jag tycke faktiskt bara att det ska bli skönt att få tillbaka rutinen, umgås med barnen igen, o vara delaktig i hushållet. Dessa 14 dagarna har jag kanske jobbat 6 dagar, men fått lika mycket betalt, o det känns lite märkligt när man precis har komit hit. Ska bli skönt med rutiner o längta till helgerna, haha :) Låter kanske konstigt, men jag har haft så mkt hemlängtan så ska bli skönt att ha saker att göra, för när man bara är hemma en dag så går tankarna hem till nära o kära direkt.
Nu ska jag snart sova för har en känsla av att det kmr vara lite jobbigt att gå upp klockan 7 imorgon, haha.




Tacomiddag + Avatar..

Haft en jätte mysig kväll med Elina, Tea, Josefin och Nina! Åkte o handlade mat o sedan lagade vi o åt massvis av tacos! Dock blev vi väldigt sega efter maten, men beslutade oss till slut att slänga oss i bilen o åka o chansa på att det gick någon bio som vi ville se. Lyckligtvis så visade de Avtar i 3D form, så valet blev enkelt. Vi blev även världens lyckligaste tjejer när vi hittade lösviktsgodis (vilket det inte finns mkt av här i Usa), dock var det inte lika gott som hemma, men vi var lyckliga ändå! HAHA :)

Filmen var bra, men väldigt väldigt lång.. Hade lite svårt att koncentrera oss, med tanke på att det satt en kille bakom oss som lät som att han sniffade/snyftade/andades hela tiden. Ungefär som att han var förkyld. Det var hemskt. Vi hade nog 3 stora skrattattacker, o skrattade så vi grät! Ganska dåligt av oss egentligen, haha.. vi tyckte att hans tysta snyftande störde, så kommer vi där o försöker hålla oss för skratt som låter ganska mycket högre, haha! Men som ni vet, så kan man inte styra över skrattattacker, och ett skratt förlänger iaf livet. Det är ju mer än vad man kan säga om det där snyftandet. Haha.

En toppen kväll med toppen sällskap! Mitt au pair år har alltid sett bra ut, men nu ser det verkligen underbart bra ut när vi har vårat lilla svenska gäng :) Jag lägger mig väldigt lycklig ikväll. Och att pappa o martin kommer om 26 dagar gör mig väldigt mycket lyckligare :D Nu säger jag god morgon sverige o god natt till oss här i New Jersey. Sniff Sniff ;D

Gott Nytt År! Happy New Year!

Oj oj oj vad ni varit nyfikna på hur jag hade det igår! Idag ser jag att många av er har varit inne flera gånger för att kolla om jag har skrivit ngt. Förlååt för den sena uppdateringen, men oj vad seg jag har varit idag. Ni vem, det har varit en sådan där "söndag" då man vill göra ngt men man orkar inte o man har lite ångest över att man snart börjar jobba eller har skola. En sådan dag har det varit, så ha överseende! HAHA :)

Såå.. Igår. Klockan 5 mötte jag och Nina våra nyfunna svenska vänner (känns som vi känt varandra hur länge som helst?, haha) Josefin, Tea och Elina, för att äta på en restaurang som heter Broadway. Väldigt trevligt, och klockan sex amerikansk tid satt vi alla och hade ett litet "moment" när vi skålade och firade det nya året i sverige med tårar i ögonen! Så skönt att vara med tjejer som vet hur man känner, och som upplever detsamma! En väldigt trygg känsla.

Efter middagen åkte vi hem till mig för att fixa i ordning oss för kvällen och dricka lite. Oj vad jag har saknat att vara i ett rum fyllt med kläder, smink o tjejer som trängs framför en spegel. Haha, mitt rum var i kaos, och jag älskade det! :) Föräldrarna hade fest med 40 pers på övervångingen, och alla var jätte trevliga trevlig o nyfikna på oss. Barnen var nyfikna också och gjorde allt de kunde för att få våran uppmärksamhet. Fick till och med en liten drink av mina föräldrar här vilket jag måste säga att jag uppskattade att jag fick deras förtroende till att göra det. Haha, för er som inte vet så är åldergränsen 21 för att dricka alkohol här. Vilket gjorde problem för oss på nyår, eftersom alla uteställen har 21 som åldersgräns, och 3 av oss var bara 19..

Det ledde till att vi åkte till en nattklubb som heter Abyss, och som hade 19 i åldergräns. Så med gulliga Tea som chaufför satte vi oss i bilen o åkte dit, hahahaha.. Och det visade sig att vi var de enda vita på hela stället! Stället var fullt och vi var de enda vita! Haha! Jag och Tea var även de ända som ver riktigt blonda, så jag har aldirg känt mig så blond i hela mitt liv. Trots att vi var så annorlunda har jag aldirg varit så anonym på en klubb förut. Vi var totalt jätte ointressanta, haha.. vilket verkligen inte gjorde oss ngt alls, utan vi dansade och hade det jätte kul vi tjejer! Vid 12 slaget räknade alla ner tillsammans i diadem som det stod happy new year på, och prick tolv så släpptes svarta och silvriga ballonger ner från taket, konfetti, glitter, You name it! Hahaha :) Typsikt nyår man ser på film. :) Jätte kul hade vi...

Vid klockan 2 lämnade vi klubben (fattar inte att vi stannade så länge, men vi dansade o hade kul o musiken var bra). Hungriga som vi var försökte vi beställa mat genom McD's drive thrue fast att det var stängt! Så jävla pinsamt, men vi kör fram dit man betsäller och en röst säger ngt som vi inte uppfattar. Vi skriker att vi vill ha 10 cheeseburgare, men får inget svar så vi skriker 8 istället.. Haha.. När inte det funkar backa vi bilen o kör fram igen, och skriver 8 cheeseburgare. Efter det börjar det sakta men säkert gå upp för oss att det är stängt, och vi kör gapskrattandes därifrån och känner oss ganska bortgjorda. Men sånt får man bjuda på! :) Hahaha!

Ett öppet Buger king räddade i alla fall våra hungrifa magar innan vi åkte hem för att sova :) En händelserik och annorlunda nyår som jag kommer minnas hela mitt liv. Tack tjejer för en jätte rolig kväll! <3
Hoppas ni hemma hade en bra nyårsafton ni oxå! Gott nytt år allihopa! <3



En minut innan 12-slaget i Sverige. Gott nytt år! <3




Tea, Jag, Josse, Elina :)





Underbara Nina och (underbara) Jag :) Hahahahaha!




Glitter och Glamour





:) Haha




Burger King räddade oss. Med världens största läsk, vem dricker så mkt?
Lägg märket till mitt gröna band runt armen (over 21) hur det gick till vet jag inte?
Fick över 21 förra gången också, haha, tur ska man ha ibland. Dock drack jag inget ute, men ändå (A)