San Diego and Los Angeles

Tidigt imorgon aker vi till San diego for att vara dar over dagen. sags vara en av varldens vackrasta stader. Sak aven till ett stort kant akvarium. Pa kvallen aker vi sedan till LA for att sova dar och sedan pa morgonen ta The Hollywood tour. efter det spenderar vi dagen i LA, besoker hollywoodskylten, beverly Hills m.m. KUL :D

Det var en liten mini uppdatering. Nu blir det fika och sedan outlet.
Puss o kram pa er dar hemma!


LAS VEGAS BABY!

Snacka om haftig stad! Resan gick jatte bra, Morfar, slappna av :) Och sov gott i natt nu, haha, forlat att jag inte har bloggat, men jag ar ju pa semester ;D

Igar var vi pa massa hotell och casinon och kollade runt. Det ar obeskrivligt haftigt. Idag har vi shoppat och pa kvallen ska vi pa arabisk restaurang med musik och dans.

och lyssna pa detta... PA MANDAG, (nastan helt bestamt), SA AKER VI TILL LOS ANGELES AND HOLLYWOOOD! Woohooo! Yousif, jag, hans syster och hennes man ska ta bilen dit o stanna en eller tva natter. javligt roligt :D

Nu maste jag borja gora mig i ordning, allt ar bra med mig iaf :)
Puss o kram!


Förlåt..


Men jag har fortfarande inget roligt att skriva om......

MER ÄN ATT JAG ÅKER TILL LAS VEGAS IMORGON! WOOHOOO! <3

En kortis..



Yousif har landat i Las Vegas. Jag packar och stressar runt just nu. Presenterna är köpta. Jag har pratat med både mamma o pappa idag.

Jag orkar inte skriva mer nu :)

Bilder från praden idag :)

Jätte mysig dag med Ninas värd mamma och släkt. Lunch och middag ute i trädgården med 30tal trevliga människor och barn. Tittade på paraden och myste i solen. Kvällen spenderades hemma med familjen. Åkte iväg en runda för att köpa årets första glass :) Det var mys. Har även börjat packa inför Vegas. Dagarna kommer gå snabbt innan jag åker.. Väldig snabbt. Yousif lämnar sverige tidigt imorgon :) Spännande, han har inte träffat sin mormor och morfar på 15 år. Så det är verkligen på tiden :) Glad för hans skull. Nervös för min skull, för på torsdag är det min tur, hahaha!

Paraden var grön, irlänsk, väldigt amerikansk o så mkt säckpipspelande att jag aldirg behöver höra det mer i hela mitt liv för att vara nöjd. Ganska imponeranade dock att så många kunde spela det. Eller, ganska konstigt snarare, haha.

Här kommer lite bilder från idag :)


 




 





 

 


St. Patricks Parad idag..

Snart hämtar Nina och hennes värdmamma upp mig för att åka två timmar med bil till.. jag vet inte ens var. haha. Men vi ska iaf se ngn parad och träffa hennes värdmammas syster och så. Hoppas på en bra o trevlig dag.

Nu ska jag slänga i mig frukost innan jag åker.. Ha en bra dag :) Bilder från dagen kommer ikväll sen :)

Bilder från stranden idag :D
















The Beach! <3

Wooohoo, idag, den 20 mars, har jag soooolat på stranden i bikini :D och stoppat tårna i iskallt hav :) Haha. Underbar dag med underbara tjejer. Las vegas på torsdag för att träffa Yousif. Kan livet vara bättre än så här? Jag tror inte det just nu.. :D

Nu börjar New Jersey visa sin rätta sida. Jag visste inte att det fanns så mkt människor här? Haha.. Hunndratals människor idag runt omrking stranden, solade, promenarade, shoppade, åt lunch. Var har alla varit under vintern undrar jag? Haha.. Börjar till och med få intrycket att amerikanare är trevliga? Men jag kanske har fått solsting.. Nej nu var jag elak, många är trevliga här.. Det är bara många som inte är trevliga oxå.

Säkert över 23 grader idag med ganska mkt vind. 50% av alla på stranden hade jeans o tjock varm tröja och 50 % hade bikini. Jag kan ju säga att ena gruppen frös och den andra gruppen svettades, så kasnke ni får en bild av hur man borde ha varite klädd idag. Haha :)

Nu kommer Tea hem till mig snart o vi ska bara ta det lungt och se en film. Imorgon ska jag med Ninas familj på en lite försenad St. Patriks parad. Det ska bli spännande att ta del av det. har dock fortfarande inte inskaffat mig ngt grönt plagg, men får väl klara mig ändå, haha.

Bilder kommer senare ikväll :)

Ny desiiiign!


Woohooo :D Jag älskar min nya design på bloggen. Vad tycker ni? (ja, morfar... det är fortfarande min blogg, samma hemsida o allt, bara ett nytt utseende, sågå ingen stans, haha).

En jätte gullig tjej som heter Adeline har gjort den åt mig, och jag måste verkligen tacka henne för hennes tålamod. Jag mailade henne hur många gånger som helst med små saker jag ville ändra på. Tack så jätte mkt, jag är jätte nöjd. Gå in på hennes sida, man kan beställa bloggar av henne där :D <3

Barnen kommer hem från skolan om 1 och en halv timme, det är underbart väder o jag har fortfarande inte gått utanför dörren. Får bli ändring på det när barnen kommer hem, då blir det en cykelrunda o kanske lite baseball. Jag har erbjudit mig att jobba ikväll så Rob o Colleen kan äta ute eller gå på bio. Ha lite vuxentid tillsammans. Det var egentligen bara en täckmantel, för jag vill se filmen Princess and the frog, och om jag ser den med barnen ser det lite bättre ut, hahahaha! :)

Kram på er där hemma!


22 grader varmt, woohoo..

Gymet. Picknik med Nina o hennes barn. Hem. Picknik med mina barn. 22 grader varmt. BIKINI. Klarblå himmel. Nästintill vindstilla. Fått pengar till nytt headset av mamma. Underbar kväll med barnen. Det var underbara dag här i New Jersey, väldigt kortfattat. Jag låter bilderna (med mina nya kamera) tala för sig själva :) 
 



Nina och hennes små




Kossor, grisar, får m.m tittade vi på :)




Söta eller vad?


Tonfisksallad, ägg + kaviar fanns med som lunch :)




Picknik med mina barn + vän till Meg




<3




Jag och Em <3


Happy St Patricks day!

Idag är det Irlands nationaldag, vilket firas för fullt här i usa. Varför? Jag vet inte, o det verkar inte som att amerikanarna ens vet om det. Många har irländare långt tillbaka i släkten, så det har väl lite med saken att göra. Colleen sa till mig att idag är alla irlänader, även jag :) Haha.

Det har varit en stor parad på tv, (som vanligt, amerikanarna loooooooooove parader, de har det hör allt), och många har ngt grönt på sig. Mina barn hade alla gröna tröjor, o när mina barn frågade vf jag inte hade det, kom  jag på att jag inte äger ett enda gröntplgg. Bortsett från träningströjorna från Smedby Boik, som jag konstigt nog inte tog med mig, haha ;)

Parader, grön öl, gröna hattar, grönt godis, mat, You name it! Allt är grönt! Jag hämtade Colleen från tåget idag, o ut ramlar det fulla män, kvinnor, ungdomar i gröna kläder, det var faktiskt ganska underhållande att se. Grön är inte så smickrande på alla kan jag tala om. På söndag ska jag och Nina iväg med hennes familj på ngn parad o kolla lite, det ska bli kul :)

och till sist vill jag bara säga... IDAG HADE VI 20 GRADER VARMT! Jag satt i solen och blev helt röd efter 30 min så fick gå in, det var stekande varmt. Ska hålla isig hela veckan, på lördag ska det bli 22 till o med. Underbart! Imorgon ska jag på picknik med Nina o hennes barn på dagen, o sedan när barnen kommer hem ska jag iväg med dem på picknik oxå. Bra tillfälle att inviga min kamera :D

Sov gott där hemma :)

Grattiiis Nina Fina <3

Ett stort Grattis till Nina som fyller 22 år idag :D. Kvällen har vi spenderat tillsammans med hennes värdfamilj på reastaurangen Chili, med förätt, varmrätt och tårta. Haha :) Det var hur trevligt som helst, så tusen tack att jag fick följa med. När jag kom hem till min familj igen, hade Meg bakat tårta med flickscouterna idag, så då var det bara att hugga in igen, hahahaha! Tro mig, det kan bli för mkt av det goda, haha!

Idag fick jag även en jätte överraskning, MIN KAMERA KOM IDAG! Beställde den sent på söndag kväll, och de sa att det skulle ta 5-7dagar innan den kom, så kom den idag :D Kanon ju!.
En annan sak som kom tillbaka idag.... VÅREN! Ballerina skor o ingen jacka :D Sånt gillar vi.. Woohoo!
Varit en jätte bra dag :) Hoppas allt mår bra hemma, saknar att prata med familjen men det går inte eftersom mitt headset är sönder. :( Saknar er, o tänker på er mkt :) <3

 


En seg dag..

Jag är så glad över att jag har min data här hemma hos mig i Usa nu, det känns så mkt skönare att sitta här nere på mitt rum o kolla runt på sidor, blogga o maila i lung o ro. Underbart! Idag jobbade Rob hemifrån, o jag hade ändå en data hela dagen, kändes jätte bra. Haha :)

Min dag har varit jätte seg, haha. Jag har varit så obeskrivligt trött att jag somnade brevid datan idag när jag chattade med mamma. Det var hemskt. Som tur var kunde jag slita mig ur sängen, och åka iväg till mitt solarium för att försöka få lite färg innan Las vegas, för då är det dags för klänning o ballerina skor, woohoo..

Mycket lek med barnen idag, ibland är de verkligen så himla roliga med deras kommentarer, man önskar verkligen att man kom ihåg allt dem säger, men tyvärr så glömmer man ju så himla snabbt. Idag skrattade så jag dog åt Just, haha.. Han är underbar :)

Ja, alltså inte mkt att skriva om idag. Missade en middag med Elina o hennes kusin o bror för var tvungen att jobba, så det var tråkigt. Däremot är jag ledig imorgon kväll, för då fyller Nina fina år, så då ska jag ut o äta middag med henne o hennes värdfamilj, så det ska bli trevligt. Hemma är ju klockan över 12, så grattiiiis Nina, svensk tid :) <3


TACK <3

Tack till Pappa, Åsa, Farmor och Farfar. På fredag kommer en Canon G11, en jätte bra kamera, som jag har fått i en tidig födelsedags present :) Så räkna med många fina kort från Las Vegas :D <3 Jätte glad. TACK TACK TACK!

Idag har jag varit med Josse o ätit lunch o kollat runt i lite butiker. Jätte mysig dag. Inatt vred man även fram klockan en timme, så nu är det bara 5 timmar i tidsskillnad. Så jag är en timme närmare till er hemma nu, haha!
Dags att sova, även om jag inte är så trött ännu. Lär ju vara det imorgon när jag går upp klockan 7.
Nattinatt :) <3


Hemlängtan..

Idag har jag bara varit inne i huset hela dagen, eller snarare i mitt rum. Jag har mått dåligt, så jag har bara varit utanför dörren en gång för att hämta en frukt. Det är även det ända jag har ätit fram tills nu, då jag smög upp i köket för en kvälls macka.
Jag önskar jag vore hemma i sverige, så jag kunde titta på melodifestivalen och räknaut ett poängsystem med pappa, eller vara nära mamma så hon kunde laga någon god mat. Fast hon är ju den skadade, så det borde väl vara jag som tar hand om henne just nu istället för tvärt om. Jag önskar väldigt mycket att jag kunde vara där o spring ärenden åt henne. Även om det inte var så innan, så saknar jag att ta hand om henne. Och jag önskar att jag var i Sverige så jag kunde ta hand om Yousif, som är på sjukhuset med våran vän Alex just nu. Alex har tydligen blöt jätte mycket näsblog i flera timmar, så det var så allvarkligt o han förlorade så mkt blod att de fick ringa ambulans. Så obehagligt.

Jag saknar att vara hemma o finnas till för min familj, vänner, släkt o pojkvän. För de finns till för mig så mycket nu när jag är här, o jag känner mig så otillräcklig. Och om att inte det skulle vara nog - mitt headset har gått sönder, så nu när jag ha datan, kan jag ändå inte ringa hem förrän jag har köpt ett nytt. Fan. Vill inte lägga pengar på sånt tråkigt, men jag fick ju 500 kr från mormor o morfar nyligen, så det räddar mig :)

Aja, imorgon är en ny dag. Nya tag.
Förlåt för ett deprimerande inlägg, men med migrän o spya idag så har jag iaf lite rätt till att deppa ihop. Patade precis med Yousif om hur mkt jag har spytt sedan jag kom hit. Först var det första veckan när jag hade sådan hemlängtan o spydde två gånger om dagen, sedan maginfluensa då jag spydde 15 gånger på en dag (ja, jag räknade) o sedan 2 gånger efter jag har haft migrän. Så mycket som jag har spytt på dessa 4 månader, har jag inte spytt på 4 år. Hahaha, nej, nu känner jag att dte får vara färdig skrivet, spya är ju inte det trevligaste man kan skriva om på en blogg.

Sov gott från ett New Jersey där det är storm. God morgon Sverige.
PS. Josefin, du är en underbar vän. Tack!

 

ÅÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖ!

Wooohoo, som ni ser på rubriken så är min data äntligen här! Och jag har jätte problem med att skriva for jag glömmer verkligen bort att jag kan anvanda åäö... Haha, ja ni ser ju sjalva! Jaja, ge mig några dagar så ska det nog vara som det var innan, man vanjer sig ju ganska snabbt. :)

Jag blev verkligen överlycklig när jag såg att min data hade kommit. Dock var den nästintill inbrottssäker, for det tog over 15 minuter för mig att komma in till sjävla datan, haha. Bra jobbat pappa, för den höll alldeles utmärkt :) När jag såg att det även fanns tva vecko revyn, ett jatte gulligt kort där både pappa, Åsa, oscar o johan skrivit var sitt egen minibrev, bleev alt ännu bättre. Fick även ett brev från farmor o farfar :)
Blev så glad att jag började gråta :D Kanon överraskning. Ska verkligen försoka att spara iaf en av Vecorevyna tills jag åker till Las vegas. det ar ju faktiskt en flyg resa pa 5 timmar + tid pa flygplatsen. Om två veckor åker jag. Tiden går verkligen snabbt. Snart har jag även varit här i 4 månder, kan ni fatta det?

Nu ska jag se lite pa tv, innan jag lägger mig :)
Puss o kram   (ÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖ, jag är så himla glad.)


Fotografering i skolan..

Sa har fina var mina barn idag nar de akte till skolan for fotograferingen :)


Snodroppar och Pasklilja!

Det ar sant! Varblommornar har kommit! O det ar underbart :) Idag var det over 16 grader har, o jag satt ute pa trappen i over tva timmar o laste, lyssnade pa musik o njot av solen. Min data kom inte idag, men det gjorde inte sa mkt, solen fick mig att ma sa bra att jag glomde besvikelsen. Hoppas att den kmr imorgon :) . Skippade gymet, kande ingen motivation att aka dig eftersom vadret var sa himla fint.

Nar jag kom in o tittade mig i speglen sag jag till min forskrackelse att mina axlar var helt roda, jag som aldrig branner mig! Som tur var, sa var det inte sa illa om det forst sag ut, o nu ar dem bara lite roda, sa hade nog lite tur dar. Maste nog kopa en solskyddsfaktor ganska snart, solen ar stark redan nu :)

Efter jag skjutsat Em o Meg till gymnastiken akte Just o jag hem for att gora laxor. Efter det akte vi ut pa en cykeltur tillsammans i over en timme. Dock tar man sig ingen stans fran mitt kvarter for det ar bara stora vagar, hahaha, sa vi cyklade 7 varv runt vart omrade, som tur var bytte vi hall lite da o da, for att gora det hela lite mer intressant. Man fick iaf se grannarna fran olika hall ;) haha.

Tror att vadret ska bli lika fint imorgon, sa far se om det blir gym eller bara vara hemma. Kanske kan ringa o se om ngn vill ta en promenad eller ngt, det vore skont. Gar helst inte runt mitt omrade imorgon oxa, kanns som jag kommer trottna pa det efter forsta veckan pa barnens kommande sommarlov. Haha.
Sov gott dar hemma, puss o kram!

SOOOOL!

Over 15 grader idag! Helt jalva underbart! :) Hall tummarna att min data kmr imon! Ska komma tisdag onsdag eller torsdag! Det kommer gora mig till en lycklig tjej, det kan jag lova! (snalla laaaaat den vara hel, haha)
Sov gott dar hemma, puss o kram!

Morgonstund har blod i mun..

Mina barn ar alltid sa underbart sota nar dem sover. Sa lugna, tysta o fridfulla.. Vilket ar langt ifran vad dem ar nar dem ar vakna. Emily var forst ut med att bli vackt idag, o nar jag vander denna underbart sota lilla tjej om, sa har hon blod runt hela lapparna, hakan, o kinderna. Jag var nara pa att skrika till, for hon sag verkligen helt hemsk ut! Efter nagra djupa andetag, borjar jag sakta vacka henne o bar in henne till badrummet sa jag kan torka bort det varsta av blodet innan hon far kolla sig i spegeln. Hade hon sjalv sett det, hade hon nog trott att det var jatte illa med henne, for det sag verkligen hemskt ut.
Som tur ar verkade det "bara" som att hon bitit sig i lappen i somnen, sa det var inte sa illa som det sag ut. Tack gud for det.

Nu ska jag tvatta o stada upp lite snabbt, o sedan ska jag hem till nina for lunch o promenad. Det ar oveeeeeer 14 grader har idag! WOOOOHOOO! Varen ar har :)
Puss o kram


Min helg, (mkt forkortat)

Fredags middag med Nina, as mkt skratt, alla somn jobbar skrattar at oss for vi far in as mkt mat o ater jatte lite, 4 olika fragar om de kan fa lite, Kul skamt? Nej.. haha?
Efter det; Hemma fest med amerikanska killar o tjejer, biljard o ol spelet beerpong, musik, jatte trevliga manniskor, spanska, svenska, amerikanska, marissa, en flickvan till en kille som var dar som var helt underbart trevlig, lamna sent for att ata pa en diner som har oppet 24/7. SOVA!

Lordag; josse sov hos mig sa vaknar, shopping, sloa framfor tvn, den grona milen, Forest Gump, sova, vakna, middag med familjen o josse, tea kom, spelade spel pa kvallen, somnade framfor film igen.

Sondag; sov laaaange, huvudvark sa jag dor, gar over efter fet amerikansk fruskost, josse sov hos mig igen, ser lite pa film innan hon aker hem. VARVADER i New jersey, lekte med barnen ute, pratade med pappa pa skype, somnade framfor tvn igen, vaknar av skirk = barn som leker, Cols syster o barn pa besok, middag med dem, blogga, o NU; Oscars galan. Tillskillnad fran Sverige slipper man sitta upp klockan halv 3 for att se det live, Haha :) Imorgon ar det mandag igen.. Vart tar tiden vagen?

Las vegas om 18 dagar. Hoppas att det ska bli kul. Behover verkligen vara ledig nu. Jag alskar barnen sjukt mkt, men efter att Em har sprutat parfym overallt i huset ikvall, sa kan jag inget annat an att langta harifran. haha.

:(

Det har lackt vatten fran ngt som tillhorde det gamla kylskapet i flera dagar, sa det har runnit ner genom golvet, ner i kallaren, over soffa o golv. Sa det ar mkt vatten over allt. Ingen sag det, inte ens jag som passerar hundra ganger om dagen. Tyvarr kollar man ju inte upp i taket sa ofta.

Hoppas att det loser sig bra. Tycker synd om min familj har :/
Imorgon blir det iaf frukost med Josse o sedan gym. Pa kvallen ska jag traffa min Nina fina.

President tema : )

Idag var jag pa Ems skola o tittade pa hennes foredrag/pjas om George Washington, vilket var ur gulligt! Haha! De satt alla i sma hattar av papper som du hade gjort, o gick upp en o en for att lasa upp sin text om George. Fick aven se Ems pojvkan, o maste saga att tjejen har bra smak ;D Haha! Den sotaste killen i klassen maste jag nog saga :)

I ovrigt har dagen varit en sadan dar skit som man bara vill radera. Orkar inte ens beratta varfor det har varit en skit dag, onodigt att lagga ner energi pa det nar man precis har blivit glad efter att ha pratat med bade Yousif o Nina, tva valdigt viktiga personer i mitt liv! Far forsoka kommer ur min minidepression, men det ar svart. Gymmet imon iaf, det ska bli skont!

Har kmr bilder fran idag, o aven tva bilder pa tva teckninar som Justin har gjort. Se ni vilka presidenterna ar? Haha!




Em efter redovisningen





Haha, klockren!





: ) <3

Jag hade fel. Det blev en jatte bra dag. Jag har pratat med pappa, mamma, Yousif, Martin (sa bara hejda, men iaf, haha), mormor o morfar har kommenterat min blogg. Jag har kollat flygbiljetter till Pappa o Asa som kommer i maj, traningen pa gymet gick jatte bra, jag sag 3 avsnitt av sex and the city vilket fick mig att skratta o ta det lungt ett tag, o jag satt o pratade med Col o Rob i en halv timme efter middagen o haft jatte kul med barnen! En kanon dag! Den enda trakiga var att jag precis missade farmor som var ute i Smedby bara 10 min innan jag ringde pappa. Sa det var lite trakigt.

Man skulle till o med kunna tro att det ar min fodelsedag idag, for mormor o morfar har gatt med haven hemma (for att jag klagade pa att det kostade sa mkt att fixa haret) o "samlat in' 500 kr till mig. TACK TACK TACK! Det hade ni verkligen inte behovt, men jag ar jatte tacksam! Det ar svart att leva pa au pair lon nar man sparar till en resa o maste kopa massa saker infor den.
Som om inte det vore nog, sa har jag fatt en troja av Meg! Haha, dock inte hundra procent frivilligt. Hon o hennes kompis var o shoppade, o hon kopte en gra topp med ganska for mkt urrigning for en tioarig flicka. Sa hon far inte anvanda den for Colleen, o det ar en Large i barnstorlek sa Col bad mig testa den o haha, den passade utmarkt! Meg tyckte det var ganska kul anda, o jag lovade henne mina otroligt fula pyjamasbyxor nar jag aker hem, sa det var en bra deal mot en fin troja, haha :)

Imorgon ska jag till Ems skola for att kolla pa en pjas om George Washington. Det ska bli jatte kul o se :) Sedan ska jag hamta barnens mormor vid taget o lite andra sma saker :)
Puss o kram! <3


Hall tummarna!

Idag skickas min data fran Sverige, hoppas det kommer fram lika hel som den ar just nu! Haha! Nu ska jag ivag till gymmet en runda, o sedan hem.. Kanner redan nu hur trakig denna dagen kommer bli o att jag ar lite ledsen, hoppas att jag kommer kunna trana bort det pa gymet nu.

Har jag inget att gora kan jag ju alltid tvatta var hund. Det ar ganska jobbigt att klappa honom o halla andan haha :) 







Bilder fran helgen.. : )




Fodelsedagsbarnet Meg, 10 ar :)





Fick en ny cykel, i vuxenstorlek..



Nagra av presenterna fran mig :)




Jag o Em pa kvallens restaurangbesok! : )




Jag o Just (o min dyra frisyr, haha)




Rob, Col o Meg :) <3