Phuuu..

Barnen är på sommar camp under dagarna, o jag är ledig en timme extra under dagen. Jag trodde att det skulle bli mkt slappare med barnen i camp. Mer tid att hitta på roliga saker med dem på kvällarna o så vidare.

MEN OJ VAD FEL JAG HADE. Lunch måste fortfarande göras varje kväll, o att packa ner läxan i väskan har ersatts av att packa ner: 2 handdukar i varje väska, 2 olika sett med badkläder, simglassögon, solkräm, flipflopp o ett ombute. I varje väska, varje dag.. Hahaha.

Hundra mer saker att göra nu när barnen är på camp. Inte en enda stund fram tills jag slutar.
Nu ska jag sova.

Förlååååt!

Förlåt att jag måste göra er alla besvikna, men tyvärr kommer det inga bilder från nakenchocken på stranden igår! Hahaha, detta ber jag såklart om ursäkt för, men kameran valde att stanna i väskan, så långt borta från alla hängande kroppsdelar vi såg, hahahah!


PS. IGÅR BESTÄLLDE JAG 5 PAR JÄTTE FINA SANDALER FRÅN EN JÄTTE BRA HEMSIDA FÖR BARA 52 DOLLAR (360 SVENSKA KRONOR) LYCKA! Skorna kommer antagligen på torsdag eller fredag :)


Nakenchock!

Igår hade jag och elina en hel dag på stranden. Vi brukar alltid åka till samma ställe, men bestämde oss att testa på en annan strand som heter Sandy Hook. Dock, visade det sig att Sandy Hook inte var en lång strand som jag trodde, utan en stor udde med tiotal olika stränder att välja på.

Vi tänkte att vi skulle ge oss av längst ut till udden där man har uttsickt till Manhattan, så vi körde på o dissade strand efter strand. Efter ett tag börja vi bli väldigt varma och känner att det får vara nog nu, vi vill till stranden o slänga oss i Atlanten. Så vi tar av vid nästa strand, och kör och pakerar. Från pakeringen släpar vi oss ner mot havet och tro mig, det var långt o gå, tunga väskor, varmt som fan.

Vi kommer ner så vi har hela stranden framför oss, o det ser jätte bra ut :) Mycket folk, parasoler i olika färger, fin sand... Kanon tänker vi o trampar vidare. 200 meter framför människorna stannar vi för att titta upp o hitta en plats o lägga oss på...... plötsligt står vi bland hundratals NAKNA människor. Från ingenstans, så ser vi plötsligt att varenda en är helt naken!

Snacka om chock! Haha, av alla tio stränder, så valde vi självklart nudiststranden. Ännu roligare, är att vi visste att det fanns en, o vi hela tiden skämtade om att vi skulle pricka in den. Och så gjorde vi det, o vi såg det inte förrän vi var jätte nära. Hahahaha, asså skrattade så jag höll på att dö. Och precis innan sa vi att vi inte ska röra på oss förrän klockan 6 för det var så jobbigt att gå ner dit.. 5 minuter senare fick vi gå hela långa vägen tillbaka. Hahahahaha! Herregud asså!

Lååång dag på stranden..

Lång dag på stranden! Från 9- halv 9 var jag iväg idag.. Frukost med Elina, Stranden, Middag i park.
Mys dag :) Mer orkar jag inte skriva nu, gotnatt :)

Ps, imorgon lovar jag dela med mig av en riktig nakenchock histora! Haha.


Min dag...

Idag följde jag med barnen till morfarns hus för sol och bad vid poolen. Jag hade ingen bil idag så var fast i huset, och den tanken stod jag inte ut med, så valde att följa med barnen till morfarns hus. Mysig dag med barnen, dock lite ovan vid att spendera en hel dag med ett femtontal 50+ som dricker champange klockan 1 på dagen. Haha, men det var trevligt :)

Vid 7 blev det middag ute på fin restautang med familjen och morfarn. Otroligt god (och dyr) mat, och sedan glass till efterrätt. Jätte roligt var det, jag känner mig som en i familjen mer nu än någonsin, o det känns hur bra som helst. Mormorn är i Florida, o hon ringde när vi åt glass. Hon pratade med alla barnen, med Colleen o Rob o sedan bad hon att få prata med mig oxå bara för att se hur jag mår o hur mina dagar varit med barnen o så :) Kändes jätte roligt att hon ville prata med mig oxå :) Haha, fjantigt kanske, men så är det :)

Sedan blev det mys i park med Elina o Tea :) imorgon stranden med Elina o andra svenskar :D
Nu säger jag god natt :)




Hela gänget :) <3


Glad midsommar!

Nu är midsommar över hemma, o jag vaknade nyss ensam i mitt rum efter en tupplur, totalt slut efter en dag på en vattenpark med barnen. Tråkigt att inte vara hemma en dag som denna :/. Dock ska jag inte klaga, 32 grader varmt och en underbar dag med barnen. Jag menar, det kunde ju varit värre, haha.

Ringde både mamma, pappa + farmor, o mormor o morfar.. Dock var det bara Fågelsudd gänget som hade telefonen tillräckligt nära för att höra den, så det var skönt att iaf få prata med några hemifrån :) Framförallt farmor, farfar o håkan som jag inte pratat med på flera flera månader!

Det närmaste jag varit Sverige idag är det här som jag hittade i en av Colleens skvaller tidningar, haha, blev lite chockad faktiskt när jag låg där o blädrade blad. Coolt va? :)



People var tidningen..






Strand, Pool, Tivoli :)

Mycket mer att tänka på än vad man tror när man ska iväg med 3 barn en hel dag, haha. Jag var trött redan innan vi hann lämna huset tror jag ;D. Dock haft en underbar dag med barnen idag. Kunde nog inte bli så mkt bättre :)

Började med 3 timmar på stranden, och sedan 2,5 timmar i poolen :) Sandslott, vattenkrig, hopp, ja allt! :) Som om inte det vore nog, så slutade kvällen på tivoli med hela familjen, o även middag på restaurang. En riktig familjedag :) Dock är jag helt slut nu.. och bränd. Haha. Jag smörjde in barnen,men var så fokuserad på dem att jag glömde smörja in mig, så hann bränna mig. Typiskt.



Em o Justin i sanden :)



Nedgrävd Em :)



Beach Meg ;D




Just med hans älsklings pålägg :) haha



Jag o min älskling <3




På mini tivolit :)



Jag, Just, Em åkte Rainbow tillsammans.
Jag dock av skratt för Just skrattade hysteriskt o skrek Oh My God hela tiden


Mysmorgon..

Ingen skola för barnen = SOVMORGON för mig :)
Trodde jag iaf... haha..

Klockan 10 i 8 knackar det på dörren o Em frågar om jag kan gå upp med henne. (NEJ, tänker jag) Haha, men sen kom jag på den underbara iden att sätta på tvn i mitt rum åt henne, så hon kollade på tv, o jag sov vidare tills halv 10  :) Wohoo. Nu är resten av barnen uppe tror jag så måste smita upp till dem nu :)

Senare idag nlir det stranden med alla tre :)


Måndag, Tisdag, Onsdag..

Idag hade barnen sista dagen i skolan, så imorgon o fredag har jag alla 3 barnen hemma så då blir det sol o bad hela dagen lång :) Ska bli jätte kul faktiskt. Idag var jag o alla barnen hemma hos Elin o hennes barn o lekte i deras pool. Efter 4 timmars lek så måste jag säga att jag var helt slut. Men kul var det :) Tack elin m. barn! :)

Måndag o tisdag lekte Jus, Em o jag ute i trädgården i våran lilla uppblåsbara pool och på en så kallad "slip and slide". Hade dock önskat att våran lilla pool var en stor riktig pool, men man får göra det bästa av det. Tur att mormorn o morfarn har pool, o elin ;D Haha.

Ikväll eftermiddagen var jag med familjen o åt glass o firade att barnen har sommarlov :) MYS.
Här kommer lite blandade bilder från dagarna:








Fan..

Jag missade den. Den sprang iväg. Den är kvar i mitt rum men jag var inte var.
Jävla skit.

Saknar Pappa, Yousif, Martin sjukt mkt.

FÖR ATT JAG HITTADE NYSS EN SKIIIIIIT STOR ÄCKLIG HÅRIG SPINDEL I MITT RUM O JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ. DEN ÄCKLIGASTE SPINDEL JAG SETT I HELA MITT LIV. DET ÄR DÄRFÖR MAN INTE SKA BO ENSAM I ETT ANNAT LAND LÅNGT BORTA FRÅN DE KILLAR SOM STÅR EN NÄRMAST. USCH, FY FAN SÄGER JAG BARA.!

Fan, jag måste döda den. Jag kan ju inte gå upp o be Rob, haha. Det blir ju pinsamt.

Löfte..

Imorgon ska jag ta tag i min blogg igen. Haha.
Men inte nu. Ska se film så ensamheten försvinner.
Räknar dagarna tills Mamma kommer, längtar så. <3

 

Just det, en rolig sak att dela med mig av iaf. Den 9 juli ska jag följa med familjen på Bon jovi konsert :D
Jätte roligt o blev jätte glad när de frågade om jag ville följa med :) Kul ska det bli, alla barn ska med :)


....

Fortfarande väldigt ledsen o känner mig ensam.
Yousif är i sverige nu på arlanda. Det känns iaf bra att veta att han kom hem ordentligt.
4 månader, 3 veckor kvar i USA... Det är faktiskt inte så lång tid kvar, och om 6 veckor så kommer Mamma hit och det ser jag fram emot så oerhört mkt. Jag har ju inte träffat henne på över 7 månader. helt sjukt.

Känns jätte bra att ha ngt att se fram emot. Och när hon varit här, så är det bara ungefär 3 månader kvar tills jag kommer hem. Jag älskar mitt liv här, och även om det kommer göra mig så ledsen att behöva åka härifrån så börjar jag faktiskt att längta tills den dagen jag sitter på flyget hem för att träffa mormor, morfar, farmor, farfar, håkan, peter, becka, shishi mfl. Alla de man älskar och inte har sett på ett helt år.
Och såklart Mamma, Pappa, Martin, Yousif och hans föräldrar Selwa och Laith, även om man varit lycligt lottat o haft besök av dem under året.. och av vissa, inte bara en gång, utan 2 :)

Jag älskar alla ovannämnade och snart ses vi igen!

Ensam..

10 dagar har gått sedan Yousif kom..  10 dagar fyllda med aktiviteter och underbara minnen.
Och kvar är en ensam ledsen tjej i ett rum i New Jersey.
Jag känner mig hur ledsen som helst. Jag vet att det kommer bli bättre om ett par dagar.. Men just nu gör det väldigt ont i hjärtat.

:'/


Ödets ironi...

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft så mkt att skriva om eftersom jag varit på så dåligt humör. Sjävklart blev min flicka Meg sjuk och varit hemma från skolan två dagar. Detta ledde till att Yousif och jag varit fast i huset, ingen tid för oss själva, ingen tid att göra roliga saker, NADA.

Yousif är världens bästa o tog allt skit bra, medans jag surade ihop. Haha. Så mkt jag ville visa honom som jag inte har kunat göra, men vad ska man göra. Det är som det är. Det tråkigaste av allt var att idag skulle han o jag varit i New York under dagen, vilket vi fick ställa in. Och imorgon skulle vi till ett vattenland med barnen, vilket så sklart inte fungerar det heller. Haha.

Och tro det eller ej.. Imorgon planerade yousif o jag en dag på stranden o sedan skulle Colleen komma hem vid 3 så vi kunde åka till New York tidigare, men nu idag så blev Just sjuk och måste vara hemma imorgon, och likaså Meg måste vara hemma yttligare en dag.  Jippi! Fick en gråtattack i bilen, men Yousif var stabil som vanligt, hahahah..

DOCK! Så stannar Colleen hemma från jobbet imorgon så Yousif o jag kan åka in tidigare, o jag är så himla tacksam för det :) <3 Verkligen jätte snällt av henne att stanna hemma. Helgen kommer bestå av alla turistsaker som firhetsgudinnan, empire state building, time square, ja allt sånt! Även picknik i central park står på schemat. Det ska bli 30 grader hela helgen lång :) På lördag kväll ska vi.. hahaha, tro det eller ej, men vi ska på WWE. Underhållande koregraferad brottning. Det är skit stort här i USA, haha.. Vi får väl se hur det där blir, hahahah! :)

Ha en bra helg, lovar att blogga o lägga upp bilder så snart som möjligt.
Och Mamma! Du har precis köpt en klassik jätte fin DKNY väska till mig för pengarna jag fick på min födelsedag! TACK TACK TACK <3 (A)

Grattis Habibi <3

Idag har vi firat Yousif som fyllt 21 :)
Mys med pizza o tårta med familjen. Yousif är Justs nya idol, haha.

Skriver mer så fort jag får tid, nu vet ni (morfar) iaf att allt är bra :) <3


Home Sweet Home..

Tillbaka i New Jersey efter 2 dagars tripp till Niagrafallen. Idag spenderades 12,5 timmar på en buss och 1,5 timme på tåg. Jag dööööör. Skit tråkigt.

Gårdagen var kanon idag (bara 7 timmar på buss, haha). Verkligen kul att ha varit där! :)
Bilder kommer imorgon hoppas jag, eller iaf lite mer info.

Nu väntar en fullspäckad vecka med Yousif <3

:D<3

Yousiiiif är här nu :) Han kom igår kväll o resan hade gått bra.
Nu panikpackar vi innan barnen kommer hem, för om 3 timmar bär det av till New York och sedan imorgon åker vi till Niagarafallen! :)

Ha en jätte bra helg! Skriver på måndag!  <3

Jag kan inte fatta...

..Att idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten. Helt sjukt att tiden har gått så himla fort. Jag är iaf väldigt glad över att jag är var jag befinner mig just nu. Det känns som att jag har kommit väldigt långt och utvecklats sedan studenten, och det är ju skönt. Visst, året har gått snabbt, och det skrämmer mig lite, men jag tog iaf vara på tiden och vågade ge mig iväg. Om jag inte hade åkt och suttit hemma nu o bloggat, då kan jag lova att det hade blivit ett ångest inlägg idag, haha.

Ikväll kommer Yousif hit och stannar i tio dagar! :) På lördag morgon bär det av till Niagarafallen med Elina och Tea, vilket jag ser jätte mkt fram emot!
Här kommer lite gamla studentbilder dagen till ära :)










Oslagbar dag <3


:)

Haft en skit bra dag med Clarissa :) Åkte till outletet och sedan till ett shoppingcenter :) Jätte trevlig, roligt och livlig tjej med båda fötterna på jorden! Känns jätte bra att ha en ny vän som bor så nära mig och som är ledig på dagarna.

Jätte bra shopping vän oxå eftersom hennes fras är: Äh, köp det! Det är du värd!



Bild från Time Square i NY.  :)
Imorgon kommer fler bilder från NY och pappa och Åsas besök!


Malin vs Myror

Jag: Just, jag älskar dig.
Just: Jag älskar myror.
Jag: Ehh, haha.. okej.
Just: Hihihihihi. Jag älskar dig med....
TYSTNAD: ....Och myror.



Träffade de två nya tjejerna idag. Jätte trevliga och vi hade kanon kul :)
Imorgon blir det outletet med Clarissa :)


Tisdag morgon..

Dagen borjade bra, tills min lilla pojke ramlade vid busstopet o skrapade upp sin hand. Han grat jatte hogt, sa jag trodde han var doende, haha. vad radd jag blev. Sprang dit hur snabbt som helst och fick upp tankar om ambulans i huvudet o hittar ett litet litet sar pa hans hand, men jag klagar inte. Heller det en doende liksom, haha.

Jag fick iaf ta med honom hem, o plastra om honom o pussa lite pa honom. Det roliga var att sa fort vi kom hem sa tyckte att det var skit haftigt med ett sar o att han o jag skulle aka bil sjalva till skolan utan hans systrar. :)

Idag ska jag traffa tva nya tjejer som bor jatte nara mig. En tjej fran Brasilien som heter Clarissa och en tjej fran Sydafrika som heter Avril. De ar oxa lediga under dagarna da deras barn ar i skolan, sa jag hoppas att vi kommer klicka, for isf vantar manga roliga stunder pa stranden med dem har tjejerna i sommar, haha :)

For ovrigt sa saknar jag Farmor och Farfar jatte mkt idag. For jag har inte pratat med dem pa jatte jatte lange nu. Skulle ringa dem, men mitt telefonkort ar slut :( Och brev, assa herregud vad sakta det gar o skicka brev o fa svar.. hur overlevde man forr i tiden?

Mormor o Morfar, Funkar eran skype eller inte? Kanske kan prata imorgon? :) Saknar er oxa. tank att det ar snart 7 manader sedan vi sags..

Underbar dag i NYC :)

Idag klockan 12 åkte jag och Elina in till New York, och gud vilken bra dag det blev! :) Började med en runda i Midtown och turistiga Time Square, var länge sen vi var där i dags ljus, så det var dags igen. Efter det blev det Bryant park där vi satt ner med två andra svenska tjejer som Elina känner. Jätte trevligt var det.

Efter det bar det av till China Town, och sedan Little Italy för att träffa Tea och Angelica (en ny tjej som bor 20 min från mig) där vi åt middag. Lasangen där är oslagbar! Sist men inte minst, en promenad och shoppingrunda i underbara Soho. (Dock ingen shopping för min del eftersom Yousif kommer på torsdag).

Underbar dag! Tack tjejer!
Här kommer lite bilder från idag och även några från igår från Ems gymnastik show och middagen med familjen på kvällen! Varit en lung, men väldigt mysig helg. Det märks att man känner sig hemma här och i New york. Idag hade jag inte ens med mig kameran in till NY, skit tråkigt. Haha. Som tur var hade Elina med sig sin :)




Em innan showen som hade 80tals tema!



Just o Em, haha! Söta eller vad?



Em in action :)



:)



:)



Elina och jag - turistbild från Time Square



Jag, Tea, Elina, Angelica i Little Italy efter middagen :)


En snabbis..

Igår kväll blev det picknik med Elina på stranden! Livemusik till o med! Hööög mysfaktor!
Nu jobbar jag och snart ska jag skjutsa hem Emily till Elin o även stanna där lite o sola o äta jordgubbisar :)

Hörs senare! <3

Sommar! :)

Efter att min dag börjat så otroligt dåligt, hade jag svårt att tro att det skulle bli en så bra dag som det faktiskt blev. Pengarna är som det är, absolut inget jag kan göra åt, så dumt att bli för ledsen över det. Som min vän Tea sa, det är ju bara pengar. Värre saker kan hända. (FAAAAAN ändå). Aja, kanske inte ritkigt kommit över det så låt oss prata om det bra ist...

Idag var jag ute o sprang en runda i skogen! :) Väldigt uppfriskande, väldigt jobbigt. Men kände mig väldigt glad efteråt så det var skönt. När barnen kom hem körde jag Em till gymnastiken o sedan bar det av hem till Elin o med Just och Meg så de kunde få leka med hennes två barn som var hemma.
Blev bad i deras pool, vilket även var första gången som jag var med barnen i vatten. Var lite nervös först, men lilla Just klarade sig hur bra och simmade jätte bra, så det kändes skönt :)

Efter 2 timmar i poolen blev det att åka hem till resten av familjen för middag och sedan åkte jag och Meg till biblioteket tillsammans för lite egen tid, ngt som jag känt att vi behöver för att få bättre kontakt, så det kändes jätte bra :) Här kommer lite bilder från idag:



Just o Em somnade i bilen igår :) Söta!



<3



Meg :) <3



Elins familjs pool - inte helt fel i sommar, haha :)



Jag o mina två små troll <3


Faan :'/

Gick precis in för att kolla mitt amerikanska konto som igår hade 20 dollar kvar efter Washington resan. Jag har alltid skit bra koll på hur mkt pengar jag har, när gymet drar pengar och så vidare. Gymmet tar alltid pengar runt den 6:e vilket inte ha varit ännu, o jag var precis på väg till banken  för att sätta in pengar på kortet så jag skulle ha tillräckligt när dem drar pengarna. Men idag när jag gick in på kontot igen så låg jag back på 112 dollar (över 800 svenska kr). Gymmet hade redan tagit sina 24 dollar, vilket gjorde att jag gick över o måste betala banken 60 dollar. Sedan var det en tunnelbanebetalaning på 28 kr som inte betalats förrän idagb (varför vet jag inte), som gjorde att jag fick yttligare en betalning till banken på 70 dollar.

Över 800 svenska kr. Skit ledsen är jag nu.
Fan fan fan. Så jävla onödigt o dumt.
Kul att behöva använda sparade fördelsedagspengar/löner till det.



Skärpning!

Jag lovar att jag ska ta tag i att blogga igen.. Men inte just precis nu, haha! För nu ska jag faktiskt till gymet, och det var ju ett atg sen! Haha :) Så det får bli skärpning med det oxå nu!



På måndag är det ett år sedan balen.
Jag kan inte fatta det.


......

Migrän.

uppdatering om DC imorgon ist.
Sov gott.


Hemma från Dc...

Hemma från DC. Intressant stad. Mkt att se. VAMRT. lååång resa hem med förseningar.
Trött. Sova. Hörs imorgon.

Bildbevis: