Måndag morgon..

Idag har jag gått upp klocka 7 för att få iväg barnen till skolan vilket gick väldigt bra :) Meg var ganska seg att få upp ur sängen, men inte konstigt med tanke på de är uppe till halv 11 varje kväll.. Efter att de gått till skolan var det dags att tvätt, vilket man måste göra varje dag. Här i Usa använder man pyjamasen en natt innan man lägger den i tvätten, likadant med kläder och handukar.. Så det är inte så konstigt att det finns mkt tvätt..

I går bowlade jag med familjen, vilket inte var så jätte roligt tyvärr :( Inte varit på så bra humör i förr går och i går, utan hemlängan tog tag i mig igen, men nu börjar det bli lite bättre igen.. Elin kommer kom en halv timme, så då ska vi iväg och köpa träningskläder så vi kan komma igång och träna. Igår när vi var på väg till gymet så var det stängt. Tydligen stänger de klockan 4 på söndagar, men har öppet till 11 på vardagar..

Det blev inget ikea i lördags, men vi tog en runda till Mallmart och det var trevligt. Emilia har åkt hem nu, så sitter pch håller tummarna för att hon ska hitta en ny familj i Usa så hon inte behöver åka hem om en vecka. Men det ska nog gå bra :)

Kram på er där hemma.
» Marie

Hej Malin! Vilken fin blogg du har! Roligt att följa dig! Vi tänker på dig och hoppas att du har det bra trots hemlängtan! Kram Marie med familj

Datum: 2009-11-30 / Tid: 20:28:47



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback