Galenheterna fortsätter..

Idag, på väg hem från dagens utflykt (som jag berättar mer om imorgon), så märkte vi att det var ngt konstigt med ett trafiklljus. Och ett till.. och ett till.. o ännu ett. Alla trafikljus i området slutade fungera, vilket gjorde att det var poliser överallt som fick rycka in o hjälpa till.
I new Jersey får man ju inte heller svänga vänster på de lite större vägarna, så då använder man sig av u-turns (man svänger höger o sedan kör rakt över vägen ist). Problemet var att alla U-turns var stängda, så de som bodde på västra sidan o skulle över dit, kom inte över, haha...

Vi skulle över till affären som låg på vänster sida, så vi fick pakera på högra sidan vid banken, o sedan korsa de stora vägarna över till affären. Inne i affären var det jätte mörkt, men de sa att man fick handla så länge man inte köpte några kylvaror. Så där gick vi runt i skumet med några få andra kunder. Under besöket kom dock strömmen tillbaka, så då blev alla glada, haha :)

Under middagen hemma, blinkade lampan några gånger, så sprang ner och hämta ficklampan ifall strömmen skulle gå igen, vilket den oxå gjorde. Så ikväll har vi varit utan ström i 1,5 timme. Det märkliga var dock att visa lampor funderade inte alls, några fungerade som vanligt, o vissa sken pyttelite. Vi var dem ända på hela gatan med lite ström, så vi klagade inte, utan började spela jenga ist :) Haha. Jätte roligt hade vi.

Sedan under kvällen nu, så försvann all ström, kom tillbaka, försvann, o nu tillbaka som vanlig igen. Låt oss hoppas att det förbli så nu :) Tack gode gud att mormor o morfar är här, annars hade det varit mkt för mig o vara ensam i huset med både strömavbröt o brandlarm mitt i nätterna. haha :) Nu ska jag sova... vi får väl se vad morgon dagen har att bjuda på för galenheter ;)

KVÄLLENS UNDERHÅLLNING:







Glad tjej (morfar förlorade två, och mormor en ;)

» Pappa

Vi älskar och vinna haha. Pappa

Datum: 2010-08-31 / Tid: 07:50:40
» Pappa

Vi älskar och vinna haha. Pappa

Datum: 2010-08-31 / Tid: 07:50:49
» Pappa

Vi älskar och vinna haha. Pappa

Datum: 2010-08-31 / Tid: 07:52:26



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback