Nakenchock!

Igår hade jag och elina en hel dag på stranden. Vi brukar alltid åka till samma ställe, men bestämde oss att testa på en annan strand som heter Sandy Hook. Dock, visade det sig att Sandy Hook inte var en lång strand som jag trodde, utan en stor udde med tiotal olika stränder att välja på.

Vi tänkte att vi skulle ge oss av längst ut till udden där man har uttsickt till Manhattan, så vi körde på o dissade strand efter strand. Efter ett tag börja vi bli väldigt varma och känner att det får vara nog nu, vi vill till stranden o slänga oss i Atlanten. Så vi tar av vid nästa strand, och kör och pakerar. Från pakeringen släpar vi oss ner mot havet och tro mig, det var långt o gå, tunga väskor, varmt som fan.

Vi kommer ner så vi har hela stranden framför oss, o det ser jätte bra ut :) Mycket folk, parasoler i olika färger, fin sand... Kanon tänker vi o trampar vidare. 200 meter framför människorna stannar vi för att titta upp o hitta en plats o lägga oss på...... plötsligt står vi bland hundratals NAKNA människor. Från ingenstans, så ser vi plötsligt att varenda en är helt naken!

Snacka om chock! Haha, av alla tio stränder, så valde vi självklart nudiststranden. Ännu roligare, är att vi visste att det fanns en, o vi hela tiden skämtade om att vi skulle pricka in den. Och så gjorde vi det, o vi såg det inte förrän vi var jätte nära. Hahahaha, asså skrattade så jag höll på att dö. Och precis innan sa vi att vi inte ska röra på oss förrän klockan 6 för det var så jobbigt att gå ner dit.. 5 minuter senare fick vi gå hela långa vägen tillbaka. Hahahahaha! Herregud asså!
» Pappa

Kul men ändå inte kul haha

Datum: 2010-06-29 / Tid: 04:37:57
» Mormor o Morfar

Kommer bilderna i morgon ?????????????



Morfar

Datum: 2010-06-29 / Tid: 13:42:32



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback