Ödets ironi...

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft så mkt att skriva om eftersom jag varit på så dåligt humör. Sjävklart blev min flicka Meg sjuk och varit hemma från skolan två dagar. Detta ledde till att Yousif och jag varit fast i huset, ingen tid för oss själva, ingen tid att göra roliga saker, NADA.

Yousif är världens bästa o tog allt skit bra, medans jag surade ihop. Haha. Så mkt jag ville visa honom som jag inte har kunat göra, men vad ska man göra. Det är som det är. Det tråkigaste av allt var att idag skulle han o jag varit i New York under dagen, vilket vi fick ställa in. Och imorgon skulle vi till ett vattenland med barnen, vilket så sklart inte fungerar det heller. Haha.

Och tro det eller ej.. Imorgon planerade yousif o jag en dag på stranden o sedan skulle Colleen komma hem vid 3 så vi kunde åka till New York tidigare, men nu idag så blev Just sjuk och måste vara hemma imorgon, och likaså Meg måste vara hemma yttligare en dag.  Jippi! Fick en gråtattack i bilen, men Yousif var stabil som vanligt, hahahah..

DOCK! Så stannar Colleen hemma från jobbet imorgon så Yousif o jag kan åka in tidigare, o jag är så himla tacksam för det :) <3 Verkligen jätte snällt av henne att stanna hemma. Helgen kommer bestå av alla turistsaker som firhetsgudinnan, empire state building, time square, ja allt sånt! Även picknik i central park står på schemat. Det ska bli 30 grader hela helgen lång :) På lördag kväll ska vi.. hahaha, tro det eller ej, men vi ska på WWE. Underhållande koregraferad brottning. Det är skit stort här i USA, haha.. Vi får väl se hur det där blir, hahahah! :)

Ha en bra helg, lovar att blogga o lägga upp bilder så snart som möjligt.
Och Mamma! Du har precis köpt en klassik jätte fin DKNY väska till mig för pengarna jag fick på min födelsedag! TACK TACK TACK <3 (A)
» Mamma

Vassego :-)

Datum: 2010-06-18 / Tid: 07:56:37
» Mormor o Morfar

Upp med mungiporna, det kan ju inte bara vara nöjen.

Efter regn kommer sol.

Kram från oss till Er !!!!!!!!

Datum: 2010-06-18 / Tid: 08:16:11
» Pappa

Du kan snart öppna guidning för svenskar i NY. Det har ju blivit några guidningar nu haha. Men man tröttnar ju inte på NY, eller. Hoppas ni får en kanon helg i NY. Älskar dig. Pappa.

Datum: 2010-06-18 / Tid: 14:43:54



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback